Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו כשחאפר מוואדי ג'וז הרכיב לי את פנסי הערפל (שכיום מנותקים חיווטית) בדקתי במוסך מורשה כמה יעלה לי מתג מקורי של פנס ערפל.

התוצאה היא כזאת :

מתג מקורי של פנסיי ערפל קדמיים יעלה לי 170 ש"ח :shock::x

מתג מקורי של פנס ערפל אחורי עולה 140 ש"ח :x:shock:

שני המתגים זהים מלבד האיור שמודבק על המתג.

עכשיו השאלות ! למה ? למה על חתיכת פלסטיק אני אמור לשלם כל-כך הרבה ?

ולמה לעזאזל יש הבדל במחירים אם שני המתגים זהים ?

ומהיכן אני משיג מתג מקורי ? חיפשתי בפירוקיות אך ללא הצלחה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
ולמה לעזאזל יש הבדל במחירים אם שני המתגים זהים ?

לא ייבאו לנטיסים עם פנסי ערפל קדמיים, ולכן אין מתגים כאלו אצל היבואן במחסנים כנראה. כדי למכור לך אחד הוא צריך לעשות הזמנה מיוחדת שמייקרת את העלות.

עכשיו השאלות ! למה ? למה על חתיכת פלסטיק אני אמור לשלם כל-כך הרבה ?

אתה רוצה עוד דוגמאות? היה על זה שרשור שלם לא מזמן...

פורסם

אז מה אתה אומר ? לשלם 140 ש"ח על מתג מקורי עם איור של פנס ערפל אחורי ?

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שמוליק

מה רע במתג שיש לך עכשיו?

חוץ מזה, הם מנותקים גם ככה לפי מה שאתה אומר אז בשביל מה לך?

אני לא הייתי משלם על מתג מקורי 140 ש"ח. אם לא הייתי מוצא בפירוקיותמתג אחורי הייתי שם תחליפי במקום לא גלוי (מתחת להגה או משהו) וכך לא מכער את האוטו מבפנים.

פורסם

שמוליק

מה רע במתג שיש לך עכשיו?

חוץ מזה, הם מנותקים גם ככה לפי מה שאתה אומר אז בשביל מה לך?

אני לא הייתי משלם על מתג מקורי 140 ש"ח. אם לא הייתי מוצא בפירוקיותמתג אחורי הייתי שם תחליפי במקום לא גלוי (מתחת להגה או משהו) וכך לא מכער את האוטו מבפנים.

א)המתג שהורכב עם הרכבת פנסי הערפל לא מחובר ולא מקובע.

ב)אני רוצה לחבר אותם בצורה מקצועית יותר עם המתג המקורי.

נמשיך לחפש.

שמוליק

פורסם

למה לא לחבר מתג קטן ונחמד במקום פנוי?,אני בטוח שיש לך הרבה מקומות ללחצנים שהיצרן משאיר כאופציה להתקנות נוספות,שזה נראה טוב ונוח..

פורסם
למה לא לחבר מתג קטן ונחמד במקום פנוי?,אני בטוח שיש לך הרבה מקומות ללחצנים שהיצרן משאיר כאופציה להתקנות נוספות,שזה נראה טוב ונוח..

לא אוהב אילתורים.

אוהב מקורי.

שמוליק

פורסם

שמוליק, ברכבי פג'ו, יש מספר לחצנים זהים: מפשיר אדים, פנסי ערפל, 4 וינקרים - חירום וכו'.

האם במזדה הלחצנים לפנסי ערפל שונים משאר הלחצנים?

אם לא, תוכל לפרק בפרוקיה לחצן שונה ולאלתר משהו עם הציור..

פורסם
שמוליק, ברכבי פג'ו, יש מספר לחצנים זהים: מפשיר אדים, פנסי ערפל, 4 וינקרים - חירום וכו'.

האם במזדה הלחצנים לפנסי ערפל שונים משאר הלחצנים?

אם לא, תוכל לפרק בפרוקיה לחצן שונה ולאלתר משהו עם הציור..

כל הלחצנים זהים בגודלם הפיזי. אני אמשיך לחפש בפירוקיות, הרי חייבת להיות איזו לנטיס אחריי תאונה.

שמוליק

פורסם

שמוליק אני לא מכיר אבל אם הכפתורים באותו גודל של הלנטיס החדשות אז אולי אני יוכל לעזור לך. יש אחת מושבתת ליד הבית שלי מועדת לפירוק.

:wink:

פורסם
שמוליק אני לא מכיר אבל אם הכפתורים באותו גודל של הלנטיס החדשות אז אולי אני יוכל לעזור לך. יש אחת מושבתת ליד הבית שלי מועדת לפירוק.

אני חושב שכן. אני אוודא עם חבר שלי (הוא בעל לאנטיס שנת 2000) ואני אצור איתך קשר.

תודה

שמוליק

• תוכן חדש...