Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו אני ניגבתי עם מיקרו-פייבר של סנו-סושי הבעיה איתו שהוא עושה "סוויל מרק".

הבנתי שג'ילדה מעור צבי או מעור "יעל", לא משאירות סימנים של הולוגרמות. השאלה אם הן סופגות ומבריקות את האוטו?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

שלי טיפה ישנה...

במידה והמטלית יבשה לגמרי אז היא כן מבריקה וכן סופגת בצורה טובה.

מטלית כזו לא עולה הרבה, כ-25 ש"ח בכל חנות לאביזרי רכב.

פורסם

אני משתמש בג'ילדה סינטטית אבל מחליף אותה לעתים קרובות יחסית כדי שתמשיך לעשות את העבודה (מדי פעם תופס מבצע באוטו דיפו של 19 במקום 50 לג'ילדה הצהובה האיכותית )

עם עור צבי אין לי נסיון :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המטלית בהחלט סופגת מים,לא יודע איך זה עם מיקרו-פייבר אך לא נשארים גם סימנים על החלון של שטיפה מגילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בג'ילדה מקורית מעור צבי.

עקרונית אם אתה סוחט ממנה את המים לפני הניגוב אז האוטו נשאר יבש לחלוטין.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

יש לי ניסיון עם שתיהן. בפעם הראשונה קניתי ג'ילדה מעור צבי מאוטו דיפו והשתמשתי בה על פי ההוראות. היא מייבשת בצורה טובה אך משאירה מעין "סיבים" על הפח. הקפדתי לנקות אותה ולהשאיר אותה לחה אך הסיבים המשיכו להופיע. העברתי אותה לאמא שלי שתשתמש בה ברכב שלה.

קניתי במקום זה ג'ילדה סינטטית ב20 שקל-והיא עושה את העבודה הרבה יותר טוב מאחותה ה"מקורית" שעולה למעלה מ100 שקל.

היא משאירה את הרכב יבש כמו שצריך, ולא עושה swirls.

במטליות מיקרו-פייבר אני משתמש למריחת ווקס, למריחת חומר מבריק לחלונות עם ספריי מיוחד שנמכר באוטו דיפו (של BG) ולמריחת חומר לדשבורד.

פורסם

ד.א איך החומר של BG? האם הוא יותר יעיל מסתם תרסיס ביתי?

BNSAGI איפה קנית את הג'ילדה ומאיזה יצרן?

תודה מראש

אופיר

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש אנשים שמשתמשים במשהו אחר?:wink:

אני משתמש בג'ילדה, ועד היום לא מצאתי תחליף. לא משאיר סיבים,לא משאיר סימנים על החלונות.

מומלץ.

פורסם
עד עכשיו אני ניגבתי עם מיקרו-פייבר של סנו-סושי הבעיה איתו שהוא עושה "סוויל מרק".

הבנתי שג'ילדה מעור צבי או מעור "יעל", לא משאירות סימנים של הולוגרמות. השאלה אם הן סופגות ומבריקות את האוטו?

כשתשתמש עם מגבת מיקרו-פיבר אמיתי לרכב תבין את ההבדל מכל מה שהשתמשת עד עכשיו וגם מפני ג'ילדה.

לא סתם ממליצים עליה לניגוב הרכב.

החסרון בג'ילדה שהיא לא יכולה לקחת לכלוך ו"להכניס אותו" לבין הסיבים כמו שהמיקרופייבר עושה ולכן היא שורטת

את הרכב במצבים רבים של ניגוב.

• תוכן חדש...