Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים יקרים.

אני מעוניין לקנות רכב (משפחתי), התקציב שלי עומד על 60000 ש"ח.

אני מתלבט בין הרכבים השרומים מעלה.

הרכב יהיה רכב ראשי בבית, את רוב הנסיעות נעשה איתו.

הרכב צריך להיות אמין, חזק, בטיחותי, שומר על הערך, נוח ( אני גבוה).

אודה לעזרתכם בבקשה

פורסם

בתקציב שלך אפשר למצוא ניסאן אלמרה פרפקט שהיא מכונית טובה ועונה על הדרישות שציינת. נוחות זה משהו די אינדיבודיאלי אז כדאי שלפני שאתה רוכש תעשה סיבוב קצר ותראה שבאמת נוח לך במושב.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

כל הרכבים המצויינים לעיל טובים ואמינים ,

אני אישית למרות הכבדות שלה הייתי בוחר בפוקוס כי היא הרגישה לי בטוחה [אני יודע שזה לא מדד ובמבחני יורואנקפ היא קיבלה חמישה כוכבים אבל כשסגרתי את הדלת שלה הרגשתי דלת ולא קלקר].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ומה לגבי האימפרזה?

היא מומלצת? הבנתי שזה גם רכב אמין.

ולגבי חסכוני בדלק?

אמין מאוד, להוריי היה את הרכב 4 שנים, ללא בעיות או משהו. מכיר גם אנשים שהחזיקו את הרכב יותר מ4 שנים, והיו מרוצים מהאמינות.

תסתכל על הכביש ותראה כמה סובארו מסתובבות על הכביש ממודלים של 90 ומטה...

חסכון בדלק? ממש לא. זה לא כאן. תאוצה גרועה ומנוע לא חסכוני בעליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אימפרזה, פוקוס, מאזדה 3 – דומות מבחינת הבטיחות, האמינות, צריכת הדלק, ופחות או יותר גם שמירת הערך (פוקוס מעט פחות מהאחרות, אבל לא בהרבה).

בתקציב הזה, תוכל למצוא פורד פוקוס או סובארו אימפרזה מודל 2008, מאזדה 3 תהיה לך קצת יקרה יותר מהתקציב.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אני ממש מעריך את התשובות המהירות.

כרגע הרשימה הצטמצמה לפוקוס או אימפרזה.

הנטייה היא לכיוון הפוקוס ( למרות ששמעתי שהיא רואה די הרבה מוסך), האם נכון הדבר?

בכל מקרה, עכשיו אלך ואבדוק בחברות טרייד אין עם הרכב שלי.

פורסם

בשתי תקופות הליסינג האחרונות היתה לי פוקוס.

חוץ מתקר בגלגל וטיפולים תקופתיים - המכוניות הללו לא ראו מוסך.

• תוכן חדש...