Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הייתי סגור על פולו 1.4 חדשה (רציתי להזמין השבוע)

עכשיו נודע לי שיש מבצע ל"חבר" ביונדאי

אפשר להביא i30 במחיר של פולו 1.4

האוטו יהיה בשבילי (בן 23) לעבודה , קצת בעיר

ומה אתם אומרים מבחינת צריכת דלק ? מה כדאי?

ידוע לי ש i30 זה כבר קבוצה 3 , ביטוח יותר יקר

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

i30 זה קבוצה 2 כפי שידוע לי. יש לנו את הi30CW שעולה מעט יותר מהi30 הרגילה, אני יכול לבדוק עבורך לאיזו קבוצת רישוי היא שייכת.

בכל מקרה, היא בכמה רמות מעל הפולו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע , עם הלכת בכיוון הפולו, שזה אוטו קטן יחסית, למה לא רכב בגודל דומה? תוכל לקחת יונדאי I20 מנוע 1600 מאובזרת עד הסוף במחיר דומה והיא קבוצה 2, אפילו יותר זולה אני מאמין, ואם היא ככה זולה יותר תוכל להתפרע קצת עם התוספות , להוסיף כמה צעצועים מה שנקרא. למרות שהגרסה המאובזרת באה עם כמה דברים קטנים להתחלה.

כמובן שI20 לא משתווה לI30 , אבל היא משמעותית יותר חסכונית, משמעותית יותר זריזה בעיר.

הI20 עושה על הנייר ליטר ל-16 קילומטר, אבל תכלס זה באזור ה-13 14 , שזה מעולה לרכב קטן עם מנוע 1600. תאוצה למאה פחות מ11 שניות, אני פשוט לא זוכר נתון מדוייק, ובגרסה הידנית פחות מ10 שניות אפילו, מרשים לא?

העניין הוא שרכב כזה זה קצת צעצוע לעומת פולו הגרמנית או אחותה הגדולה ה-I30, אם לא אכפת לך גודל האוטו ואתה פחות מעוניין להרגיש קצת במכונית גדולה , אז שווה לך להסתכל לכיוון. אני מאוד אוהב את הרכב הזה אישית, אני אפילו הייתי קונה את הגרסה הידנית, ניראה לי יוסיף קצת עניין לנהיגה בחמודונת הזאת.

דרך אגב, הI30??? הרבה דלק ! מניסיון... ואומרים שיש קושי למערכת הקיקדאון באוטומט של היונדאי I30 לרדת ל3 מ4 , כנראה שזה מפריע לאנשים ספציפים, כי לא כולם התלוננו לגמרי מזה.

פורסם

אני לא הייתי מחליף פולו ב i30, בכלל, לא הייתי מחליף פולגסוואגן ביונדאי.

אל תתפתה למחירים "טובים", קנה לך את הטוב ביותר שהתקציב שלך מאפשר, ובמקרה הזה, הפולו היא כמה ליגות מעל בכל מה שקשור בתדמית, איכות כללית, איכות חומרים, מראה ו LOOK.

מה גם שהפולו תהיה חסכונית בהרבה מה- i30, שיקול לא פחות חשוב, כשבימים אלו, מחירי הבנזין עולים כמו זהב במצב צבירה נוזלי. :lol:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

ה I30 לא צורכת דלק מעל הממוצע ולדעתי אף חסכונית יותר ממאזדה 3 או פוקוס. מנסיון של שנה ומדידות מדוייקות הרכב צורך כ 11.5 ק"מ לליטר כאשר כחמישים אחוז מהנסיעה זה בפקק באילון בבקר ובערב ושאר חמישים האחוז בנסיעה עירונית רגילה של שישי ושבת.

פורסם

הi30CW של הוריי עושה 1:11 לאחר 7 אלף ק"מ, הCW מן הסתם כבדה יותר...

בכל מקרה אין פה מה להשוות, היונדאי הרבה יותר טובה - יותר חזקה, יותר אמינה, יותר מאובזרת, יותר אחריות, מחירי טיפולים הרבה יותר ריאליים מאלו של פולקסווגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ה I30 לא צורכת דלק מעל הממוצע ולדעתי אף חסכונית יותר ממאזדה 3 או פוקוס. מנסיון של שנה ומדידות מדוייקות הרכב צורך כ 11.5 ק"מ לליטר כאשר כחמישים אחוז מהנסיעה זה בפקק באילון בבקר ובערב ושאר חמישים האחוז בנסיעה עירונית רגילה של שישי ושבת.

איפה פה אנחנו משווים בדיוק מול מאזדה 3 או פוקוס ?

ההשוואה פה עומדת מול פולו, והפולו חסכונית מהיונדאי. נקודה.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

הi30 ירד מהפרק .

זה האוטו הראשון שלי

כל חברי לעבודה מדברים רק על יונדאי כל היום (מחירים יותר זולים במוסך , חליפים, תחזוקה)

עשיתי נסיעת מבחן בi20 בכלל, תאמת שהופתעתי לטובה , אך לא התלהבתי מהעיצוב החיצוני , גיר 4 הילוכים של יונדאי כבר מיושן ומעצבן.

לעומת זאת לפני שידעתי שיש את המבצע

עשיתי נסיעת מבחן גם על הפולו שמבחינת מראה חיצוני וואלה אין מה להשוות הפולו לוקחת

מבחינת נוחות ונסיעה לדעתי הפולו לוקחת , פחות מאובזרת מהיונדאי ועל זה אני מוכן להתפשר מבחינת נוחות נהיגה ועיצוב .

הבעיה היא שעכשיו בין הi20 לפולו יש הבדל של כמעט 10k במחיר

i20 "חבר" , 100על הכביש (מימון+ריבית) ריבית פריים -0.85 (מינוס)

פולו (מימון + ריבית) - 110k- 111k על הכביש (ריבית פריים שיכולה לגדול עם השנים)

פורסם

יש עכשיו מבצע על הגולף ב-117 K ש"ח. (שהוא בוודאי אוכל בלי מלח כל רכב יפני/קוראני ברמת מחיר הזאת).

כמובן רק אם אתה יכול למתוח קצת את התקציב.

• תוכן חדש...