Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אקדים ואומר שאני לא בדיוק מבין גדול בתחום, אז אשמח אם תרחמו עליי... :)

אז, נתחיל:

יש לי ברכב (פיאט פונטו 2001, אם זה משנה משהו) HU של פיוניר, שקניתי בהמווון כסף לפני כמה שנים טובות, הדגם המדוייק שלו: DEH-P6750MP.

2 רמקולים אחוריים של קלאריון שרכשתי ממש לא מזמן בסכום לא מבוטל גם כן, הדגם: SRQ6920R. רשום על הרמקולים שהם 300W.

מאז ומתמיד רציתי לשפר את העסק הזה, וכעת הוצע לי מגבר של פיוניר במחיר לא רע בכלל. הדגם שלו: GM-232.

כמו שרשמתי למעלה, אני לא ממטורפי המבינים בתחום וחייתי אחלה גם בלי זה, אבל זה משהו שאני מניח שישפר את איכות ואת עוצמת הסאונד באוטו.

השאלה היא: אם אני מעוניין להגביר את הרמקולים האחוריים, המגבר הזה מתאים למשימה? יוציא איכות סאונד טובה?

עד כמה מסובך להתקין את זה? או לחילופין, כמה אמורה לעלות התקנה אצל בנאדם שמתעסק בזה ברצינות?

אשמח לתגובות.

בתודה מראש לכולם ויום טוב! :)

פורסם

השאלה היא מה אתה מצפה לשמוע ואיך

סאונד (צליל) נקי ויפה

או שאתה מחפש חוזק ורעש?

והאם יש לך רמקולים מקדימה?

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אז קודם כל, תודה רבה על התגובה :)

אני מחפש לשמוע קצת משניהם במובן מסויים: אני לא מחפש ליסוע בחוצות העיר עם קובי פרץ ברקע או משו,

שישמעו חזק ואיכותי, במידת האפשר כמובן.

אם חייב לשים דגש - אז על סאונד טוב יותר, אבל חשוב שגם יהיה חזק.

הרמקולים מקדימה שלי קצת דפוקים, אבל התכנון הוא להחליף גם אותם למשהו מתאים.

שוב - אני לא מהמקצוענים ומהאודיופילים, רק רוצה לשמוע כמה שיותר טוב במחירים סבירים (המגבר הזה הוצע לי במחיר מצחיק של איזה 200 שקל בערך פשוט, בגלל זה אני עורך את הבירורים האלה מלכתחילה).

• תוכן חדש...