Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לחברה שלי יש סוזוקי בלנו 97, הרכב הגיע אליה עם מפלג נוזל בצורה ממש אבל ממש קשה.

הוחלפו שלושה גמויות לאחר שהבנתי שהנזילה ממש רצינית, הייתי מנקה ולמחורת הייתי מגלה שלולית קטנה של שמן.

ובאמת לאחר ההחלפה הכל היה בסדר והפעם זה חזר אבל כנראה מכיון אחר, אני לא בטוח מאיפה זה (אולי מפלג לא בטוח)

העלתי מספר תמונות וסמנתי בדיוק מאיפה זה, אני ישמח אם תעזרו לי.

חשוב לציין: לפני תחילת נסיעה (היום לפני הצילום) נקיתי הכל ולאחר סוף הנסיעה זה שוב חזר לכן אין יותר מידי שמן אבל האיזורים מסומנים.

העלתי זוג תמונות:

תמונה אחת שמציגה את האיזור הבעייתי מרחוק - שיהיה ניתן להבין מה רואים.

תמונה שניה מציגה את האיזור במדוייק, ניתן לראות כמות של שמן שנזלה לשם מאיפה שהוא אבל אני לא בטוח מאיפה.

החלק מצד ימין זה הבית טרמוסטט אז משם זה לא יכול להיות.

אני ישמח לכיון, במידה וצריך מידע נוסף או תמונות נוספות אני ישמח להציג לכם.

תודה רבה!

26112010051.jpg

26112010055.jpg

פורסם

תקשיב ותנסה ,גם לי הייתה בלנו בדיוק עם אותה המחלה, בין המפלג לבית שלו יש גומיה אתה מחליף אותה ואוטם את האיזור עם סיליקון שחור של ויקטור ריינז שהמנוע קר מניח לכל העסק שעה וחצי להתייבש ופתרת את הבעיה .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

אני בכלל לא מזהה בתמונה את בית המפלג. מה גם שחוטי ההצתה לא מגיעים ממנו כך שאני לא מבין על איזה מפלג אתה מדבר. אולי אני מפספס משהו - עוד אנשים שיגיבו!

לי זה נראה יותר כמו צינור חזרה של נוזל קירור

פורסם
תקשיב ותנסה ,גם לי הייתה בלנו בדיוק עם אותה המחלה, בין המפלג לבית שלו יש גומיה אתה מחליף אותה ואוטם את האיזור עם סיליקון שחור של ויקטור ריינז שהמנוע קר מניח לכל העסק שעה וחצי להתייבש ופתרת את הבעיה .

תודה על התגובות,

עשיתי לפני חודש+ החלפה של כל הגומיות עקב נזילה.

החלפתי: גומיית מפלג (קטנה) גומיית בית מפלג (גדולה) וגומיה למכסה מפלג.

זה בעצם מכסה את מה שאמרת נכון?

מה שכן הנזילה לא באותה כמות כמו קודם ולא מאותו כיון, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה.

אני בכלל לא מזהה בתמונה את בית המפלג. מה גם שחוטי ההצתה לא מגיעים ממנו כך שאני לא מבין על איזה מפלג אתה מדבר. אולי אני מפספס משהו - עוד אנשים שיגיבו!

לי זה נראה יותר כמו צינור חזרה של נוזל קירור

צלמתי קרוב מידי, בגלל זה צלמתי עוד תמונה (שאני מבין שגם היא יצאה קרובה מידי...)

מה שאתה רואה זה האיזור שעליו נמצא השמן, זה בית הטרמוסטט, מעליו נמצא המפלג, לא צלמתי אותו כי הוא נקי.

מה שכן השמן יוצא מהאיזור שסמנתי או מגיע לאיזור שסמנתי מאיפה שהוא, אני לא בטוח שזה מהמפלג אבל חושב שכן.

המפלג נמצא מעל האיזור המסומן, אתה יכול לראות בתמונה השניה.

אם יש צורך אני יצלם תמונה נוספת ממבט מרחוק יותר.

פורסם

יש סיליקון, אפשר גם לראות בתמונה אם אני לא טועה.

השאלה היא אם יכול להיות שהנזילה עדיין ממשיכה משם?

הצלחתי להבין מאיזה שהוא בעל מקצוע שיש מחלה ברכבים האלו של נזילה בין למפלג לראש וצריך להרים את הראש בשביל לטפל בזה. נשמע לי קשקוש רציני אבל אמרתי נמספר לכם (אולי גם אתם תצליחו לצחוק...)

הבעיה שאני לא מצליח לראות מאיפה זה נוזל, אני רק רואה את האיזור שהשמן מגיע אליו (ולפעמים גם מתגלש לכיון הגיר מהתזוזה של הרכב..)

אחרי נסיעה זה נוזל ואפשר להבחין בזה, מאיפה זה? שאלה טובה.

פורסם

שלום רב !

סו גוד !

נהוע נקי ויבש לא יכול להראות יותר טוב, מאשר התמונות שסיפקת!!

שנית דווקא המפלג לא נראה בתמונה.

והעיגול בו סימנת, את אזור הנזילה, נראה יבש כמו השלג דאשתקד.

מסקנה

מצבך כל כך טוב, כמו הכנוי שלך בפורום, שאתה מחפש בכוח, לגלות בעיות ברכב, שלא קיימות.

סע לשלום בחור צעיר המפתחות בפנים, לך תרשם לריאליטי, במציאות לפעמים גם חיים טובים , נראים גרוע, הכל תלוי בעיני המסתכל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם לא החלפת את המחזיר שמן שעל הציר של המפלג אז הנזילה לא תיפסק.

שים לב שבתחתית המכסה מפלג ישנה גומייה שמאפשרת ניקוז שמן. בקיצור תחבר לשם צינורית שתרד מתחת למנוע והשמן יטפטף על הרצפה ולא על הכביש.

אם הפתרון לא טוב עבורך אז גש לשיפוץ אצל מקצוען.(שלא תהרוס טיימינג)

ד"א, אין תמונה שלהמכסה מפלג

פורסם
שלום רב !

סו גוד !

נהוע נקי ויבש לא יכול להראות יותר טוב, מאשר התמונות שסיפקת!!

שנית דווקא המפלג לא נראה בתמונה.

והעיגול בו סימנת, את אזור הנזילה, נראה יבש כמו השלג דאשתקד.

מסקנה

מצבך כל כך טוב, כמו הכנוי שלך בפורום, שאתה מחפש בכוח, לגלות בעיות ברכב, שלא קיימות.

סע לשלום בחור צעיר המפתחות בפנים, לך תרשם לריאליטי, במציאות לפעמים גם חיים טובים , נראים גרוע, הכל תלוי בעיני המסתכל.

בברכה

צביקה

תודה על הפירגון :-)

אין לי תלונות, פשוט חבל לי שאחרי כל העבודה של החלפת הגומיות אני ישאר עם נזילה.

וכן המפלג לא ממש נראה בתמונה, הוא טיפה מעל, צלמתי לא נכון וחבל.

אם לא החלפת את המחזיר שמן שעל הציר של המפלג אז הנזילה לא תיפסק.

שים לב שבתחתית המכסה מפלג ישנה גומייה שמאפשרת ניקוז שמן. בקיצור תחבר לשם צינורית שתרד מתחת למנוע והשמן יטפטף על הרצפה ולא על הכביש.

אם הפתרון לא טוב עבורך אז גש לשיפוץ אצל מקצוען.(שלא תהרוס טיימינג)

ד"א, אין תמונה שלהמכסה מפלג

יש מחזיר שמן בציר של המפלג? בטוח? אם כן לא ידעתי וזה לא הוחלף!

וזה לא כמויות גדולות של שמן שצריך לחבר צינורית ניקוז (מקודם לפני החלפת הגומיות המצב היה גרוע)

איפה המחזיר שמן הזה נמצא בדיוק?

חדשת לי :-)

פורסם

איפה שהחץ.

הייתי ממליץ להחליף מכסה מפלג ורוטור. אצלי היה עליהם קורוזיה והיו קצת אכולים.

לאחר טיפול שמנים,פלגים,חוטי הצתה, פילטרים, מכסה מפלג ורוטור הרכב נוסע הרבה יותר טוב.

תצרוכת דלק עכשיו 1-13

P1010140.jpg

פורסם

לסו גוד שלום.

ראשית תפרק את מכסה המפלג ,ובדוק ביאם הנזילה היא פנימית (רטיבות בתחתית הפנימית של המפלג),כלומר אתם ציר פרוץ ואז תחליט ביאם להחליף או לא. החלפת אתם ציר מפלג דורש פירוק מפלג לגורמים.

בהצלך יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

שלום רב !

המלצתי החמה, במידה ותפרק מכסה מפלג, ויתברר שאכן מחזיר שמן, לציר פרוץ, כמו שכתב יצחקי, (זה שהגיב לפניי)פנה אל יצחקי, בהודעה פרטית, הוא חשמלאי רכב בחסד עליון, בעל שם , מקצועי ישר והגון, והוכיח זאת בתוכנית"יצאת צדיק" בערוץ 2 בהנחיית חיים הכט.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
איפה שהחץ.

הייתי ממליץ להחליף מכסה מפלג ורוטור. אצלי היה עליהם קורוזיה והיו קצת אכולים.

לאחר טיפול שמנים,פלגים,חוטי הצתה, פילטרים, מכסה מפלג ורוטור הרכב נוסע הרבה יותר טוב.

תצרוכת דלק עכשיו 1-13

מה זה רוטור ומה התפקיד שלו?

ובצעתי טיפול לפני מספר שבועות בודדים: שמן מנוע,שמן גיר,פלגים,פילטר אוויר,פילטר דלק וכמובן את הגומיות למפלג.

לא נגעתי בחוטי הצתה נכון לעכשיו.

הצריכת דלק הקודמת של הרכב הייתה באיזור ה1-8 בתוך העיר קשה לי להאמין שהוא ייתן צריכה טובה יותר אחרי הטיפול שעשיתי.

אבל עוד לא בדקתי אני יברר את זה.

יצחקי צביקה:

תודה רבה לכם, קבלתי את המידע, אני יבדוק את הכל בצורה יסודית יותר מחר ויחזור לעדכן.

במידת הצורך תשלח הודעה ליצחקי, שוב תודה לכם :-)

• תוכן חדש...