Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

1. רציתי לדעת האם מישהו יודע היכן אני למצוא מדף אחורי לסיריון שלי ( שלי נשבר ) ?

ועלויות במידה ומישהו יודע.

2. רציתי לדעת האם ישישהו שיודע כיצד אני יכול להתקין חיישני רוורס ברכב לבד (קיימים חיישני אך חדלו לפעול) או שאני יתקין אצל מתקין מקצועי ואם כך יש מישהו מומלץ באיזור רמת גן או אשקלון?

תודה

פורסם

התקנת חיישני רוורס מאוד פשוטה ביחוד אם יש לך כבר חורים אתה צריך להוציא את החיישנים הקיימים להכניס חדשים.

תסתכל לאן החוטים מתנקזים יש קופסת פיקוד סביר להניח באזור של הבגאז מאחורי הריפוד.

רק תדאג לבודד את החיבורים בצורה טובה ביחוד ליד החיישנים.

אפס שמתחבר לשלדה וה+ מתחבר לנורות של הרוורס.

אתה רק צריך למצוא את הקופסת פיקוד .

בקשר למדף אם הרכב הוא 2010 אתה יכול לנסות להחליף במסגרת האחריות כל עוד תשכנע אותם שבאמת היה בלאי של החומר או משהו בסגנון.

• תוכן חדש...