Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל היה מתוכנן, המסלול, הקפה, מזג האוויר...רק מישהו שכח לקום (ב-11:30 בבוקר!!!)

אבל בוא נתחיל לפי הסדר, אמש קבעתי עם מישהו, (לא נכיר שמות שאסף לא יעלב) שאני בסביבה

מראש לא התחיבנו על שעה רק הצהרת כוונות, 0930 בבוקר שבת, הכיסוי מוסר מעל המפלץ, בדיקת שמן

חיזוקים אחרונים, ורק לפני שאני משחרר קלאץ מסרון קטן ואנחנו בדרך.

כביש המנהרות נגמר מהר מדי ימינה לכיוון צור הדסה, מזג האוויר מושלם לבוקר שמש חמימה אין ענן בשמיים

סיבוב מהיר לכיוון נס הרים, האורנים מרצדים בזווית העין ואנחנו בקצב מהיר יחסית, כבישים ריקים

ומדי פעם רוכב אופנוע או אופניים חולפים על פנינו.

מגיעים לבית הקפה ואני מחליט לדלג עליו, אבל לפתע צד את עיניי CBX מושלם וסוזוקי מדהים שניהם אספנות

סיבוב קצר ואנחנו על ידם, מבית הקפה עולים שני חברה , "הבימר שלך היה פעם שלי...." כך בעל ה-CBX

בקיצור הקסדה מורדת המפלץ מדומם ואנחנו מפטפטים כחברים וותיקים, מוחלפים מס' טלפון והחברה הנהדרים

האלה לדרכם ואני המפלץ ואישתי ממשיכים לדרכינו, יורדים בכביש, ואני בזהירות לומד לאט את תגובות המפלץ,

והוא בוחן אותי, ומאחורי שני ידידי החדשים, קצת פדיחות כיוון שהם עולים עלי ברמת הרכיבה, וכל טעות קטנה שלי

נחשפת לעיניי שני המקצועים, אבל מסתדריים.

שמואלה לצומת נחשון, ציפצוף פרידה ושוב אנחנו לבד, צומת נחשון טל שחר ימינה לכיוון רחובות השטח הופך

לחקלאי יותר ויותר, משמר דוד פסי הרכבת מרקידים את במפלץ וימינה למזכרת בתיה

עצירה לידי המשוריין וצילום, הפסקונת, מרים טלפון לזה שלא מזכירים את שמו....יוק רק אני והמזכירה האוטומטית.

עוד תמונה שתים סיבוב קצר בתוך מזכרת בתיה אולי ניראה קצת אוודיים חונים (אופס) ומשם לצומת האלה קצת

אחרי רמת בית שמש המפלץ מתחיל לעבוד על צילנדר אחד... והראש מתחיל לעבוד על פרנוייה! אוברהול בצד הדרך?

חילוץ בגרר? לדחוף עד י-ם ברגל? מדומם בדיקה מהירה שני הפלגים במקום! חוטי הצתה גם!

דלק? מבט בכוסית המסנן מסמן ריקה לחלוטין מעביר את ברז הדלק לרזרבה והכוסית מתמלאת בשימחה ודיצה....

אז העברתי גם את השני לרזרבה שיהיה עכשיו המטרה תחנת דלק, צומת האלה קפה בורקס ומילוי המיכל 20 ליטר מתוך

24 אפשריים...יופי רן!

אוטובוס מלא פנסיונרים של אגד עוצר בצד וכולם סביב המפלץ, שאלות קושיות המון מחמאות וכולם מתבוננים בנו מפליגים חזרה

לי-ם, מס' צילומים מול הלווין קצת בנתיבלה וחזרה הביתה-כייף אמיתי, ועכשיו שלא תגידו שאני רק מספר קצתת תמונות

ויהיו גם קיטעי רכיבה בווידאו שאני אלמד איך להעלות אותם ליוטיוב...רן

טיול שבת מזכרת בתיה BMW 008.jpg

טיול שבת מזכרת בתיה BMW 020.jpg

טיול שבת מזכרת בתיה BMW 063.jpg

טיול שבת מזכרת בתיה BMW 070.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ומה קרה ל"יוק" - לאן נעלם.

ה"בימר" שלך מעורר קנאה, הלוואי עלי יכולת רכיבה על מפלץ כזה.

שמור על עצמך מ"בימר"ים על 4 גם הם מסתובבים ליד ה- 4 טבעות.

מצא משה

פורסם

רן שאפו, מזכיר לי נשכחות מהעבר הלא רחוק...

שמחה שנהנת, רק בדרכים טובות עם המפלצת.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...