Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה שנת 2000 אוטומטית 1600 סמ"ק גירסת סאן.

בתיבת ההילוכים יש לי מצב D, N, 1, 2, P. מתחת לכפתור של מוט ההילוכים יש כפתור קטן שנקרא O/D.

כאשר אני נוסע בירידה אני מפעיל אותו על מנת למנוע שימוש יתר בבלמים כדי לא לשחוק אותם יותר מידי.

כפתור ה-O/D (אם אני לא טועה זה מצב Overdrive) מוריד הילוך שלם או חצי הילוך?

פורסם

OD OFF זה ביטול הילוך רבעי. במצב הזה אתה נוסע עד הילוך השלישי. לא חצאי הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
OD OFF זה ביטול הילוך רבעי. במצב הזה אתה נוסע עד הילוך השלישי. לא חצאי הילוכים.

לא הגיוני.

כי גם לי יש את הכפתור הזה וגם הילוכים S L.

ו-S מוריד להילוך 3 ולא נותן לו להעביר ל-4.

אז לא הגיוני ששניהם עושים את אותה עבודה.

פורסם

הכפתור מגביל את הגיר עד הילוך שלישי,או לחילופין מוריד מהילוך רביעי להילוך שלישי.

מטרת הכפתור היא לא לשם ירידות ,אלא, לשם ביצוע עקיפות מהירות..

אם תשים לב בנסיעה מחוץ לעיר לחיצה קלה על הכפתור והאוטו יעוף לך כמה שניות אחרי הלחיצה.

יפני זה הכי אחי

פורסם

עקיפה מהירה משיגים על ידי קיקדאון. לפי הסמל שלך אתה נוהג בליאנה - רכב בעל תגובה איטית ביותר. הקורולה מגיבה בצורה הרבה יותר זריזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש ויש: יש מכוניות שהכפתור הזה רק מבטל את ה-overdrive (ההילוך הגבוה של הגיר) כשאתה במצב D, ולא עושה כלום במצבים האחרים של בורר המצבים. יש מכוניות שהכפתור הזה מבטל את ההילוך הגבוה האפשרי גם במצבים אחרים כמו L.

דרך אגב, הצחיק אותי הביטוי שמישהו השתמש כאן -- "חצי הילוך", כי שמעתי פעם חבר שלי שהוא מהנדס מכונות ואמור להבין פחות או יותר כיצד מקבלים יחסי העברה שונים בגיר אוטומטי משתמש באותו ביטוי. מעניין מאיפה בא הרעיון המוזר הזה שיש חצאי הילוכים...

פורסם

יש כאלו שמכנים אותו "כפתור ספורט" כן המטרה שלו הוא הכנסת כוח לא משתמשים בו בירידות.

בכלל אני רואה פה יותר מדי דיונים של אנשים שנוסעים באוטומט ומשחקים עם ההילוכים. הנה איך שזה אמור להתבצע:

נכנס לאוטו >שם בדרייב (D)> עושה את הנסיעה> עוצר את האוטו> שם בפארקינג> יוצא לעיסוקיך.

יותר מזה אין שום סיבה להתעסק עם ההילוכים.

לזזה שמעליי. לשאלתך עד כמה שידוע לי: הרעיון בא מהמשאית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כחו עוד נתון על הכפתור הoverdrive. במאזדה שהייתה לי שהייתי לוחץ על הכפתור

ומתחיל לנסוע עם הדוושה ברצפה הסלד היה מגיע גג ל3 ועובר להילוך הבא.

תמיר.

פורסם
כחו עוד נתון על הכפתור הoverdrive. במאזדה שהייתה לי שהייתי לוחץ על הכפתור

ומתחיל לנסוע עם הדוושה ברצפה הסלד היה מגיע גג ל3 ועובר להילוך הבא.

כי כשהיית לוחץ על הדוושה עד הסוף הוא מוריד להילוך אחר (מכניס לקיק דאון) ואז מעביר להילוך השלישי ככל הנראה(תלוי במהירות שעשית את זה).

ואין סיכוי שבפול גז הוא מגיע לסל"S של 3 אלף ומעביר הילוך ,לא הגיוני כמעט.

פורסם

חגי, נשמע הגיוני או לא אל תפסול כל עוד לא ראית בעניים!

אם הייתי לוחץ על הכפתור הזה לפני שהייתי מתחיל לנסוע ומדביק את הדוושה לרצפה זה מה שהיה קורה.

סמוך עלי שאני לא משקר ושאני מדבר מניסיון:evil:

תמיר.

פורסם
חגי, נשמע הגיוני או לא אל תפסול כל עוד לא ראית בעניים!

אם הייתי לוחץ על הכפתור הזה לפני שהייתי מתחיל לנסוע ומדביק את הדוושה לרצפה זה מה שהיה קורה.

סמוך עלי שאני לא משקר ושאני מדבר מניסיון:evil:

אוקיי ,אז איך אתה מסביר את פעולת הכפתור?

פורסם
לא הגיוני.

כי גם לי יש את הכפתור הזה וגם הילוכים S L.

ו-S מוריד להילוך 3 ולא נותן לו להעביר ל-4.

אז לא הגיוני ששניהם עושים את אותה עבודה.

מאוד הגיוני.

L זה הגבלה להילוך ראשון. S תלוי מסוג רכב זה מצב ספורט או SNOW (להתחיל לנסוע מהילוך 2).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...