Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבודה שלי אני מוצא את עצמי עומד על הרגליים בערך 7 שעות ביום .

יש לכם איזה נעל ספורט טובה עד 500 של שאתם ממליצים?

כרגע יש לי כאבים בקרסול אחרי כל משמרת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בנוסף להמלצה הרגילה ("בצע חיפוש...")

לי יש נסיון טוב עם ניו-באלאנס, דגמים שונים לאורך השנים. אני מציג לעיתים קרובות בתערוכות וצריך לעמוד על הרגליים 8-10 שעות ברצף. עם הניו באלאנס 609 שיש לי כעת אני בכלל לא מרגיש שעמדתי בסוף היום. הם עלו לי 89 דולר בדיוטי-פרי לפני כשנה.

נעליים זה קטע מאד אינדיבידואלי, יש כאלה שזקוקים לדגמים מיוחדים ויקרים ויש כאלה שמרגישים נח עם Keds של 50 שקל. לא הייתי ממהר להשקיע על ההתחלה, פשוט חפש משהו שנח לך איתו, מקסימום יהיו לך 2-3 זוגות נעליים נוספים.

פורסם

תודה אני יבדוק אותם..

החיפוש לא רלוונטי כי הדגמים בטח משתנים כל הזמן.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אחרי רומן ארוך עם ניו באלאנס אני בוגד עם אסיקס בשנים האחרונות. הן יותר יקרות, אולם ניתן לקנות עודפים משנים עברו בעבור 500 שקל. חשוב לקנות את הדגמים עם כל מיני פטנטים שלהם. כל קיצור כזה אומר משהוא. המוכר יסביר לך.

כל דגם מיועד למבנה רגל מסויים, קשת גבוהה, רגל רחבה, רגל שטוחה, קמורה וכדומה. תמצא את זה שמתאים לך.

נעליים נוספות שלא ספורט, אבל מבוססות על סוליות של נעלי ספורט - רוקפורט. גם מאוד נוחות, אולם יקרות להחריד. כמו כן ממליץ לך לבדוק נעלי קאטרפילר. יש להם נעלי נוחות מסדרה I עם כרית אויר כמו בנעלי ספורט. גם מאוד מומלצות, אם אין לך בעיה עם נעלי עור.

פורסם

אני עובד בחדר כושר עם הנעליים האלה

http://www.finishline.com/images/products/xl366644004.jpg

NIKE LUNARGLIDE הראשונות שמדדתי לריצה ומיד לקחתי נוחות ובולמות 99 אחוז מהזעזועים בריצה.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אם הצורה פחות חשובה

כפכפים של בירקנשטוק. אורטופדיים ברמה מעור ומעץ. פעם כל הרופאים היו הולכים בהם.

חיצונית, קרוקס ניסו לחקות אותם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוב האחיות הרופאים בשוויץ עדין נועלים רק בירקנשטוק, אישתי שעובדת בבית חולים קנתה זיוף שלהם (המחירים שלהם גבוהים אבל שווים כל גרוש), אחרי שבועים העיפה אותם לפח וקנתה עוד 2 זוגות של בירקנשטוק, שווה לחפש את חנויות העודפים שלהם בארץ, לפעמים יש מבצעים משתלמים (הולך לקנות בקרוב בארץ עוד 2 זוגות בשביל האישה).

פורסם

ניו באלנס 993 . אני נועל אותה כל יום , במשך כל שעות העבודה . מומלץ ביותר.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

לא ממש , שלי 992 שזאת אותה נעל קניתי לפני שנה וחצי בערך ב 550 ש"ח (תוצרת אנגליה ).

יש מלא חנויות שעושות הנחות , ותמיד אפשר למצוא מישהו שמוכן להתפשר יותר.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

הרעיון של בירקנשטוק הוא הסוליה הפנימית שעשויה משעם. הוא מתרכך ומקבל את הצורה של הרגל עם הזמן.

בדיוק על אותו עיקרון עובדים נעלי ASICS עם טכנולוגיית GEL וגם BROOKS.

הרופאים שאני מכיר הולכים עם נעלי BLUEHART שמיועדות לבעלי מקצוע רפואי וכאלה שעומדים שעות ממושכות.

אבל שאני חושב על זה, אני כלל לא בטוח שראיתי נעליים מיועדות לגברים ממותג זה. 

פורסם

ואם כל אלה לא עוזרים - התאמת מדרסים, יקר מאוד אבל עובד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

באופן כללי- רק נעלי כדורסל, הנעליי כדורסל של נייק מעולים.

ובכל מצב אני מציע לך לבדוק האם אתה זקוק למדרסים(לא שכאב לאחר 7 שעות עמידה זה לא בסדר כן?)

קובי

פורסם
הרופאים שאני מכיר הולכים עם נעלי BLUEHART

אני מניח שהכוונה היא למוצרי "הלב הכחול", מה שהיה פעם (ואולי עדיין) ממוצרי היצוא המוצלחים בארץ והסב לנו הרבה גאווה לאומית.

תכל'ס שווה לבדוק, יכול להיות רעיון טוב.

• תוכן חדש...