Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה אקורד LX נפח 2000, שנת 94. יד 1. 150K ק"מ. האוטו נראה במצב טוב מבחינה חיצונית, ופנים הרכב שמור.

לקחתי את הרכב למוסך הונדה מורשה, שהבעלים הוא חבר של אבא(מנחם אלטשולר בחיפה, למי שמכיר). מבדיקה של הרכב ונסיעה עליו עולה כי יש חור באגזוז(שזה זניח לטעמי), ויש בלאי(כנראה טבעי) במיסבי המנוע. אם הם הולכים לחלוטין, מנחם הנ"ל אומר שצריך להחליף מנוע. מצד שני, אי אפשר לדעת כמה ק"מ הם עוד יסחבו. הוא אמר שלדעתו האוטו יכול לסחוב עוד 50K בכיף, אבל גם את זה הוא סייג . בקיצור, אלוהים גדול.

כמו כן, מבדיקה במחשב המוסך עולה כי בין 1994 ל2000 הרכב טופל במוסך מורשה של הונדה ועשה 100K ק"מ, עד שנת 2000, ובין 2000 ל2010 טופל במוסך אחר, לא מורשה - בעל הרכב אמר שזה אכן כך, והמוסך בו הוא טיפל הוא מוסך מוכר ויחסית אמין, ככה שאני לא מאמין שהק"מ מזוייף.

המחיר של הרכב לאחר שיקלול ידיים וק"מ הוא 18K, המוכר מבקש 16K.

אני רוצה רכב מהרמה הזו, ואני לא יכול הרשות לעצמי שנתונים גבוהים בהרבה. מצד שני, אני גם לא יכול להרשות לעצמי לקנות רכב שעוד שנה-שנתיים אני אצטרך להחליף לו מנוע קומפלט (שזה בסביבות ה8K ש"ח).

אשמח לעצות המלצות, וגם סתם לשמוע חוות דעת נוספת.

תודה.

פורסם

לדעתי ברכבים משנתונים כאלה רחוקים, אין מה לעשות.

מה שמצאת זה רכב יחסית מאוד שמור, 150K ק"מ ב-17 שנה, זה אומר שהוא עשה רק 8-9 אלף ק"מ בממוצע לשנה.

הוא גם טופל חצי מהחיים שלו במוסך מורשה, מה שהרבה לא עושים.

כבר עכשיו אתה צריך אישור בלמים בכל טסט, ואוטוטו תצטרך לעשות לו טסט פעמיים בשנה.

אז במקום להירתע מהחלפת מנוע, ומשאר הוצאות לרכב מתיישן, פשוט תחשוב על שנה מתקדמת יותר לדעתי.

לא יודע למה אמרת שאתה לא יכול להרשות לעצמך שנתונים גבוהים בהרבה. ב-₪16K אתה יכול למצוא אחלה הצעות, ובזה יעזרו לך המגיבים אחריי (הייתי ממליץ לך בכיף, אבל גם אני בעצמי בהליך חיפוש של רכב :p)

אם בכל זאת אתה נעול על אקורד 94 (וד"א, אם כבר לך על ה-EX, הוא יותר מפואר), הרכב שסיפרת עליו נראה לא רע, ודי שמור כמו שאמרתי. בלאי זה דבר טבעי אחרי 17 שנה, אפילו אתה עצמך אמרת בסוגריים:

ויש בלאי(כנראה טבעי) במיסבי המנוע.

בהצלחה!

פורסם

ב16 K ניתן למצוא רכב עם נפח מנוע של 1800 וצפונה, שמור היטב (יד ראשונה-שנייה, ק"מ נמוך) משנתון יותר מתקדם?

לא לפי מה שעולה בחיפושים שלי ביד 2.

בכל מקרה, כמובן שאשמח לשמוע הצעות לרכבים אחרים בסגנון, למרות שהונדה מאוד אהובה עליי, יש במשפחה שלוש הונדות כבר הרבה שנים, ומרוצים מהן מאוד.

אני נוטה להסכים איתך בנוגע לבעיות התיישנות החומר ברכב משנתון כזה, וכרגע אני נוטה ללא להמשיך הלאה עם הקנייה.

פורסם

שנת 97.

הנה 2 רכבים מדפי המחירון ביד2 שיש להם תת דגמים בתקציב שלך ועם נפחים "1800 וצפונה" :):

פלוקסווגן פאסאט - http://pricelist.yad2.co.il/search.php?Type=1&Gear=-1&ManufacturID=49&Engine=0&CarModel=4727&SubModelID=-1&Year=1997

מאזדה לאנטיס - http://pricelist.yad2.co.il/search.php?Type=1&SubModelID=-1&ManufacturID=35&CarModel=5059&Year=1997

שני רכבים אמינים ודי מהנים לנהיגה, במיוחד ה-VW.

וזה מחיפוש של 10 שניות, ונכנסתי למחירון שלהם מממודעות שקיימות כרגע בלוח.

אני בטוח שיש עוד, ואני בטוח שתמיד אפשר למצוא רכב שמור. (להזכירך: המחירון המתפרסם הוא בלי שקלול קילומטרז' וידיים, מה שאומר שהוא מתייחס לרכב שנחשב שמור!)

המתכון הוא סבלנות. קראתי פה לא מעט פוסטים של אנשים שהתחילו פזיזים/מבולבלים, ובסוף התפכחו וחיפשו חודש/חודשיים/חצי שנה, ואז מצאו בובה של רכב. ואח"כ הצהירו בלי היסוס שהסבלנות השתלמה להם.

לא אומר שאתה פזיז או מבולבל, פשוט תמיד כדאי לשמוע הצעות שאולי יותר יתאימו מדגם שאתה נעול עליו ואוהב אישית.

נקווה שהחבר'ה כאן יעזרו לך ויתנו כיוון והצעות של רכבים שמתאימים לך.

• תוכן חדש...