Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,ברשותי טויוטה היילקס ויגו, ויש לי איתה בעיה קטנה. היום שמתי לב, בשעות החושך כאשר הדלקתי את האורות,

ראיתי שהמתגים של המזגן [כפתורים AC, עוצמת מזגן, קירור/חימום, כל הבוררים של המזגן למיניהם] לא מוארים. אמורות להיות מתחת למתגים מנורות ירוקות, והן הפסיקו לעבוד. עכשיו ששמתי לב לזה, נגעתי קלות באזור של המתגים האלה, והאז האור נדלק, אבל זה נראה כאילו הוא מאיר רק על חצי מהמתגים, ולא על כולם, לפעמים הוא נכבה ואז שאני נוגע שוב הוא נדלק.. אציין שהבעיה החלה היום, ככל הנראה מדובר במגע רופף.. חשוב להגיד שהכל עובד כראוי חוץ מהמנורות של המתגים הללו, כל המנורות האחרות עובדות [דשבורד, מצת וכו'.] עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לסדר את זה לבד או שללכת למוסך? מה יכולה להיות הבעיה? מגע רופף בלבד? כמה צריך לעלות התיקון של זה? תודה

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

ההשערה שלי היא כי בעת ביצוע ההתקנה המקומית של האיתורן \ פויינטר פירקו לך את הדשבורד ולא החזירו את הכל למקום, כרגיל.

גש למוסך מורשה. אם הרכב עלה לכביש ב 2009 יש עליו אחריות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...