Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי את המסר, כרגע מברר פרטים אחרונים לפני רכישה של סט בולמים קפיצים.

תודה לכולם.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם התקנה הוא יגיע לסביבות 4500 ש''ח, לא כזה בשמיים אחרי הכל.

ומה עם כריות בולם ? מיסבי החלקה? מגני אבק? באמפ סטופים?

אם אתה אוהב לעשות חצי עבודה על רכב ספורטיבי - לך על זה.

כדי לעשות עבודה שלמה - צריך להחליף עוד כמה דברים מסביב - שעולים כסף.

חוץ מזה , אם ניהיה קטנוניים וכתבתי 5-6 אלף תלוי ברכב , והחשבון שלך מביא ל4.5, אז אני עדיין מאוד באיזור של מה שאמרתי לא?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עם הכבישים "המצוינים" שיש לנו בארץ,היו הרבה איזורים שתנהג יותר מהר עם רק קפיצי הנמכה,מאשר קיט קוילאוברים!

כבישים לא חלקים עושים לא טוב לקוילאוברים בנהיגה מהירה.

פורסם
ומה עם כריות בולם ? מיסבי החלקה? מגני אבק? באמפ סטופים?

אם אתה אוהב לעשות חצי עבודה על רכב ספורטיבי - לך על זה.

כדי לעשות עבודה שלמה - צריך להחליף עוד כמה דברים מסביב - שעולים כסף.

חוץ מזה , אם ניהיה קטנוניים וכתבתי 5-6 אלף תלוי ברכב , והחשבון שלך מביא ל4.5, אז אני עדיין מאוד באיזור של מה שאמרתי לא?

ליביו

כשאתה מנסח את זה ככה, זה נשמע הגיוני. :-D

חג שמח

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

מהם ערכי קשיחות הקפיץ של הקפיצים המקוריים ?

מהם ערכי קשיחות הקפיץ של הקפיצים המדוברים ?

עד איזה עומד קשיחות קפיץ הבולמים המקוריים מסוגלים לשאת ?

כמה ק"מ יש על הבולמים המקוריים ומה מצבם ?

אלו שאלות חשובות שיש לשאול לפני חשיבה בכיוון.

יש בולמים שמסוגלים להתמודד עם קפיצים קשיחים יותר (עד דרגה מסויימת) ויש כאלו שלא.

ד"א, קח בחשבון שאם תתקין קפיצים עכשיו, אתה משלם על התקנה וכיוון פרונט,

ואז כאשר תתקין בולמים, שוב פעם תשלם על התקנה וכיוון פרונט. מדובר בסכום לא קטן...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין לי מושג כמה מהאנשים שכתבו לך פה כתבו מתוך ניסיון ?

אני כותב לך מנסיון , אני כבר שנתיים וחצי נוהג עם קפיצי הנמכה על בולמים מקוריים , שיפור עצום בהתנהגות ,ובאמת חשבתי שקשה

יהיה לשפר התנהגות של EVO 8

גם אני חשבתי שזה לא יעשה הרבה או להיפך יזיק להתנהגות הרכב , החלטתי להמר וההימור יצא מצויין .

יצא לי לנהוג ולא פעם אחת על רכב כמו שלי שגם הבולמים הוחלפו ממש לא הרגשתי בהבדל וברכב אחד זה היה ממש לא טוב .

לדעתי תנסה ולא תתאכזב , בכל מקרה לאחר זמן מסוים תוכל להחליף את הבולמים .

בצלחה .

פורסם

אני שמח בשביל האיבו 8 שלך, רק אל תשווה בין הרכב שלך לרכב בן 10 שנים עם בולמים מקוריים וכריות בולם מקוריות, ואצלך הבולמים הרבה יותר ספורטיביים מבhgt והם באים אצלך משופרים גם ככה.

כל רכב וההתייחסות שלו, זה שאצלך זה יצא טוב לא אומר שגם אצלו זה ייצא טוב ומומלץ לו לנהוג ככה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני לא יודע למה אנשים פה פתאום מגנים את התופעה.

אבל לרוב כל רכב מונמך שראיתי היה רק עם סט קפיצים.

הנמכות של 20-35 מ"מ הן לא אגרסיביות כלכך ככה שהבולם לא נשחק בצורה מטורפת והרכב יכול להמשיך לנסוע כמו גדול.

מכל הרכבים שראיתי את ההנמכה היו רק יתרונות, ומלבד קצת כואב בטוסיק בבורות לא היה כלכך נורא.

אני ממליץ בחום!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
אין לי מושג כמה מהאנשים שכתבו לך פה כתבו מתוך ניסיון ?

אני כותב לך מנסיון , אני כבר שנתיים וחצי נוהג עם קפיצי הנמכה על בולמים מקוריים , שיפור עצום בהתנהגות ,ובאמת חשבתי שקשה

יהיה לשפר התנהגות של EVO 8.

אני חושב שיש לך טעות בגישה, אם אתה משווה דין איבו 8 לפונטו HGT.

האחת רפליקת כביש של רכב מאוד קיצוני, והשניה - גרסת מנוע-גדול ולוק-קרבי למכונית מיני בינונית.

אחרי שליבנו את הנושא הזה, לצפות מהבולמ"ז המקוריים של הHGT [מה יש שם במקור? מונרו סנסהטראק? בולם OEM ברמה דומה?] שיגיבו באופן דומה לקפיצי הנמכה כמו בולמ"ז שהאיבו מגיעה איתם במקור [בילשטיין? אייבאך? טוקיקו מהסדרה העליונה?] זה קצת נאיבי.

באותה מידה, כי בפרארי שלי אפשר לעלות מ15 אינצ' ל20 אינצ' בקוטר חישוב בלי לפגוע משמעותית בהתנהגות, אני יכול עכשיו לצאת ולספר לאנשים ש"מנסיון" אין שום בעיה לעבור בפונטו HGT מגלגלי 15 ל20.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כולכם צודקים ברמה מסויימת לאחר מספר בירורים, בגדול למשוואה צריך להכניס כמה שנים הבולם שימש את הרכב ואת השנה שלו, קשיחות והרעיון שמאחורי הבולם הספציפי (מכונית עם יומרה לבולמים דיי קשיחים כמו ב-HGT לעומת רכב שאמור להיות נוח עם בולמים רכים למדיי).

בגדול הסיבות שלא החלטתי לקנות רק קפיצים בסופו של דבר, היא גם העניין שהבולמים על הרכב מאז ייצורו ואני לא יודע כמה ספגו ומה עברו, וגם לאחר מספר בירורים אין אפשרות לרכוש רק בולמים לקפיצים והעניין של להרכיב פעמיים ולכוון פרונט פעמיים - כל זה הוביל אותי למסקנה שאני יקנה סט שלם עם הנמכה טיפה יותר רצינית (50MM) ויהנה מהיתרונות של סט מלא.

אגב לפי מה ששמעתי יש חבר מועדון שנוסע עם קפיצי הנמכה על HGT - עם בולמים מקוריים כבר 3 שנים ללא בעיה, כמובן שזה לא הכי מומלץ אבל אפשרי.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

תגדיר ללא בעיה?

הוא לא רואה נזילות וקריסה של בולם = ללא בעיה? אז אולי...

זה מצד שני לא אומר כלום.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

פותח השרשור, טוב לדעת שהגעת להחלטה נכונה.

הנסיך, ברוב המקרים אני מאוד מעריך את הידע שאתה מפגין בו, אבל הפעם אני לא יכול להסכים איתך שאתה משווה את הhgt למכונית מיני בינונית עם מנוע גדול. גם עם סט בולמים קפיצים מקוריים הרכב מפגין רמת התנהגות גבוהה מאוד, לא סתם הוא מוביל בהרבה ימי מסלול למיניהם ומאחורין משתרעות כל מיני ואגיות מדוגמות, הקשר בין הHgt לפונטו ספייס הוא מקרי לחלוטין ואין שום דבר שמקביל בהם למעט הפנסים הקדמיים, וגם במקרה הזה ישנם הבדלים.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...