Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שלשום קניתי ניסאן אלמרה שנת 1997.

רציתי לדעת כמה דברים לגבי האוטו:

1. האם עושים טיפול כל 10000 או כל 15000?

2. האם זה נכון שבאלמרה יש שרשרת טימינג ולא רצועה?

3. אם כן האם זה אומר שאין טיפולי טימינג בכלל? אולי בכל זאת צריך להחליף את המותחן?

4. שמעתי שיש לאוטו צריכת דלק גבוהה יחסית. האם זה נכון? אולי מישהו שיש לו אלמרה מדד את צריכת הדלק? (ברור לי שזה תלוי בסוג הניסעה...)

5. אשמח לשמוע גם הערות כלליות על האוטו, "מחלות" אופייניות ועוד.

יום טוב לכולם

פבל

פורסם
שלום,

שלשום קניתי ניסאן אלמרה שנת 1997.

רציתי לדעת כמה דברים לגבי האוטו:

3. אם כן האם זה אומר שאין טיפולי טימינג בכלל? אולי בכל זאת צריך להחליף את המותחן?

4. שמעתי שיש לאוטו צריכת דלק גבוהה יחסית. האם זה נכון? אולי מישהו שיש לו אלמרה מדד את צריכת הדלק? (ברור לי שזה תלוי בסוג הניסעה...)

יום טוב לכולם

פבל

אני יכול לענות לך רק לגבי צריכת הדלק - אצלי (אלמרה 99) 90% נסיעה בעיר - עושה משהו כמו 1 ל 10.3

לגבי הטיפולים- יש דברים שאני מחליף כל שנה ויש דברים שבתדירות יותר נמוכה, אבל אני לא מוסמך בנושא אז לא רוצה להטעות.

ואכן יש שרשרת ולא רצועה, זה הרבה יותר אמין לא צריך להחליפה אבל מניח שצריך לבדוק אחת לתקופה

פורסם

כל 15 אלף או שנה.

שרשרת - אינה דורשת תחזוקה כלשהי.

ראה תשובה ב 2.

צריכה גבוהה יחסית לרכב מודרני 4 הילוכים אוטומטיים, אבל לא באופן חריג. ניקוי בית מצערת וביצוע כיוונים בסיסים יעזור.

התפייחות מצערת בגלל EGR פעיל - דורש ניקוי תקופתי.

פורסם

תודה על העזרה.

אפרופו בית מצערת, ברכב של אישתי (דיההטסו אפלאוז 1997) יש בעיה שסל"ד סרק עולה ויורד כל כמה שניות. גם המזגן מאוד חלש בסל"ד סרק. יכול להיות שזה גם קשור לניקוי בית מצערת?

פבל

• תוכן חדש...