Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן כמו שאתם יודעים יש לי פיאסטה שחורה, צבע רגיל, החלטתי לטפח אותה השבת, אז קניתי וקס וחומר לניקוי פגושים ופיניתי 3 שעות, לשטיפת האוטו ולוקס.

אני חייב לציין עד היום השתמשתי בוקס נוזלי, אבל הוקס במשחה פשוט נותן תוצאות מרשימות.

המוצרים בהם השתמשתי: וקס של טרטל לצבע רגיל במשחה 35 שקל+gold trim מחדש פגושים 30 שקל.

dsc01107i.jpg

בתמונות ניתן לראות את ההבדל לאחר עשיית חצי מכסה מנוע עם הוקס, לראות איזה הבדל משמעותי, וניתן לראות את הכנף הימנית אחרי וקס ואת הדלת ללא, ואת כל צד שמאל אחרי הוקס.

dsc01104mx.jpg

dsc01105h.jpg

dsc01106r.jpg

אשמח לדעת איך לנקות את הרכב, הבנתי רק להעביר סמרטוט יבש וזהו, כי מים וסבון יורידו את הוקס.

ואשמח לדעת על פוליש ושימוש נכון, ואיזה מתאים לרכב שלי (הבנתי שיש כל מיני סוגים).

• תוכן חדש...