Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

היום צילמתי את מה שעשיתי ורציתי לדעת מה אתה חושבים על התוצאה.

הפונטו ספייס 2001 אוטומט שברשותי היתה תקופה של שנה וחצי אצל אחוותי והשבוע לקחתי אותה בחזרה,אז החלטתי לעשות פרויקט קטן עם חוטי החשמל שהם במצב ממש לא טוב.

הכל עובד ותקין אבל לפעמים מגעים יכול היות מאוד מעצבן.

תמונות:

ynn2wjqug4in.jpg

mtmo1wwznihz.jpg

gytn1ymi2yz2.jpg

whyzziznmzjy.jpg

בתמונה הזאת,כשהסרתיאת מכסה האוויר אז ראיתי את החיבור הזה אבל לא היה מחובר אליו שום דבר.

מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה זה שייך?

ודבר נוסך היכן נימצא חישן החמצן למדה?

כי נאמר על ידי המוסך לבעל של אחותי שאולי המגעים לא תקינים בחישן והוא לא עובד.

אבל הרכב נוסע כרגיל לחלוטין ואין שום בעיה?

במידה וחישן למדה/חמצן לא עובד כיצד הרכב שלי יגיב?

החלטתי השבוע ללכת לנתיבות יש מישהו שיש לו אותו רכב בפירוק ואני רוצה לקחת את הפלסטיק שמכסה את חוטי המחשב

פשוט לראות את זה מבכינתי זה קשה כל הלכלוך.

mzumynyzgjnm.jpg

תודה רבה

תגובות יתקבלו בשמחה....

פורסם

עשית עבודה עם הבידוד לא רעה אבל האיזולירבנד רגיש לחום קצת אז תשים לב שהוא לא ירד לבד.

לגבי החיישן חמצן הוא ממוקם על הסעפת פליטה, והתסמינים של חיישן לא תקין (מעבר לזה שתקבל אזהרה על כך מהמחשב) זה תצרוכת דלק גבוהה מהרגיל וירידה בסחיבה.

איך שלא תסתובב התחת שלך מאחורה, שמור עליו..

• תוכן חדש...