Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מוקדם יותר היום פרסמתי שאלה סביב התלבטותי בין הונדה CRZ לבין ניסאן קשקאי - שני רכבים שונים לחלוטין, אבל שעונים על מספר פרמטרים שחשובים לי ברכב חדש + נמצאים באותה קבוצת מחיר.

רציתי להמשיך ולהתייעץ בזווית קצת אחרת -

אני רוצה לקנות רכב יחסית חדש (לא כל כך משנה לי אם הוא חדש מהיבואן, או יד שניה - עצתכם - מה עדיף? כמה למה איך?), כשהפרמטרים שחשובים לי הם העיקריים הנ"ל -

1. פנים מפואר, שמזכיר חוויית רכב ספורט פאר כדוגמת פורשה, רק במחיר שפוי (כמו במקרה של ההונדה CRZ - ואם אתם מכירים כאלה שמשתווים לפנים של ה-CRZ או אפילו עדיפים, ובמחירים יותר נמוכים, אשמח לשמוע!).

2. אמינות מכנית - יפניות אני מניח שעדיפות על אירופאיות...

3. מינימום ירידת ערך / ביקוש גבוה.

במילים אחרות - אני מבקש שתעזרו לי ותציעו לי את הרכב הכי מפואר מבפנים (החוץ הרבה פחות חשוב לי), הכי אמין מכנית ושיעלה לי הכי פחות + שאפסיד עליו מדי שנה הכי פחות (:.

מה אתם אומרים?

תודה,

גיא.

פורסם

האמת ההודעה שלך מאוד מפוזרת.

אין שום קשר בין ההונדה לפורש.לגבי הרכב הוא רכב נחמד מאוד,מבחינת עיצוב לטעמי הוא יפה.

לדעת מה יהיה השוק שלו כרגע קשה כי הדגם רק החל את השיווק שלו.

אמינות מדובר בטכנולוגית המנועים ששווקו בסיוויק הייברידית\אינסייט,אז בשנוא האמינות אני חושב שאתה מכוסה.

יש לציין שהרכב הוא 2 מקומות,יש אומנם 2 כיסאות מאחור אך אני לא בטוח שמישהו יכול באמת להידחס לשם.

הרכב בא רק בגירסה ידנית.

מחיר כ-155 אלף ש''ח.

שמירת ערך אני מאמין שהיא תהיה משהו בין ההיברידית לבין הסיוויק מבחינת הסחירות,מה שאומר שיאבד כ-15 אחוז בשנה הראשונה שלו לפחות.

חסכוני מאוד בדלק,אך המנוע קצת עצלן 124 כ''ס בלבד.

לגבי הקשקאי אני לא ממש מתמצא בו אבל בנושא הפאר הוא רחוק משם,סחירות יחסית בסדר,ותדמית של ניסן בישראל לטוב ולרע.

פורסם

תחליף את הספרה השמאלית בתקציב שלך לכאזת שמתחלקת ב8 ללא שארית ותקבל פאר ו"חוויית רכב ספורט פאר כדוגמת פורשה". :wink:

מהעגלות היפניות, וביניהן הCRZ תקבל אמינות, לא יותר ולא פחות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לגבי ההונדה קשה מאד לצפות את הצלחתה/אי הצלחתה בשוק הישראלי.

הערכתי האישית - למרות המראה היא תהיה כשלון, בגלל כל השאר...

אם אתה רוצה משהו נחמד בתקציב הזה - לך על הפולקסווגן שירוקו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באיזה תקציב? הCRZ עולה 150 ויש אפשרויות תשלום מפה ועד הודעה חדשה.

כמה עולה השירוקו?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
באיזה תקציב? הCRZ עולה 150 ויש אפשרויות תשלום מפה ועד הודעה חדשה.

כמה עולה השירוקו?

הדגם ה"בסיסי" עולה 150000 ש"ח ומגיע עם אותה רמת גימור כמו היקר יותר, ו-122 כ"ס במקום 160.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

MSIGAL - אתה נראה כמו מישהו שמבין (:

מי שומרת על הערך יותר?

מי רואה מוסך פחות?

תוכל לעזור לנו ולהשוות בין השתיים (שירוקו להונדה CRZ)?

פורסם

אינני יכול להוות דעת על CRZ כרכב. אינני יודע גם בכמה נמכרת היום CRZ הלכה למעשה בסוכנויות. אבל ליבואן המאיר (הונדה/וולוו) ישנו המנהג לעשות מפעם לפעם המבצעים נוסח "בעל הבית השתגע" או לפתע פתאום לחתוך במחיר באחוזים מופלגים. אז זה המועד הנכון לבצע את הרכישה. וזה המחיר שבסופו של דבר יקבע את מחירון יד 2. ומי שרכש במחיר מלא - אכל אותה.

אגב... הייתי מזמין אותך לבדוק את מחירה של CRZ בחו"ל ולהיוכח כי הינו זול משמעותית מסיוויק הייבריד. לערכתי מדובר במתקון כמעט בטוח להתפתחויות מעניינות לגבי מחיר הרכב בעתיד הקרוב...

פורסם

ההונדה CRZ רק החילה את דרכה בארץ, ולכן כרגע אין דרך לדעת כיצד תהיה מבחינת אמינות.

וזאת בעדו השירוקו כבר נוסעת פה מספר שנים ואליה יש מספר אנשים שיוכלו לספר ולומר את דעתם.

ההונדה CRZ משתמשת במנוע שונה מזה של האינסייט והסיוויק הייבריד.

בעדו הם משתמשים במנוע 1.4 בעל 100 כ"ס

הCRZ משתמשת במנוע של ההונדה FIT (שזו ההונדה ג'אז שנמכרת בארה"ב) בעלת מנוע 1500 ו-115 כ"X שבעולם מוכיח את אמינותו יחסית אליו משודך המנוע החשמלי המספק עוד 15 כ"ס שיחד זה משתלב לכ-124 כ"ס.

נכון לא נתונים מסמרי שיער אך עם משקל של 1160 ק"ג ומומנט שמעט יותר גבוה מה-17 קג"מ שיש לסיוויק 1800,ותיבת 6 הילוכים, הרכב די זריז, לא, היא לא השירוקו הנעזרת בטורוב, אך המנוע החשמלי מצליח להזיז אותה גם מסל"ד נמוך.

בשישי האחרון השתתפתי הנסיעת המבחן שבוצעה על ידי הונדה במסלול בכוכב יאיר, ואני חייב לציין שיש לה איזה חן בנהיגה, היא מצליחה להעלות חיוך והיא מהנה. המושבים שלה אכן ספורטיבים ונעימים לישיבה ואוחזים בך בצורה טובה, ההגה קטן ונוח, בכלל פנים הרכב הוא כיאה לעיצובה של הונדה פשוט שונה מעניין ומושך.

מאחורה ישנם 2 מושבים אך הם די קטנים ואדם ממוצע שישב על ההגה, יגרום לכך שלא יהיה ממש מקום מאחורה.

רק נמוכי קומה שינהגו, יוכלו לגרום לכך שמישהו מעל 1.60ואולי אף 1.70 יוכל לשבת שמה .

לא היא לא ספורטיבית מטורפת וחורכת אספלט, אך עושה את מה שנדרש ממנה ויחסית בצורה מהנה.

עם רוחב של הסיוויק המשפחתית, אורך שיותר קצר מההונדה ג'אז, וגובה שנמוך מ-TYPE R, יש לה מראה כובש, (לא כל אחד) והשילדה עצמה, שוב לא איזה ספורטיבית חמה אך כבר היה מבחן שבמסלול עשתה תוצאה טובה יותר מפיאט 500 אבארט

מחירה הוא 155,000 ש"ח בסופ"ש הקרוב ישנם 3 ימי מכירות מיוחדים של הונדה לרגל השקת ה-CRZ, שסביר להניח שיהיו הנחות כמה ? רק במקום יהיה ניתן לדעת.

שוב אמינות כרגע לא ניתן לענות על זה, ניתן רק להסתמך על זה שהמנועים ההיבידים הקודמים של הונדה כרגע לא בישרו לעולם משהו אחר מאשר שהם עדיין נוסעים.

על השירוקו, אני לא חושב שהיו הרבה סיפורים לא נעימים, אלא אם כן תקנו אותי אם אני טועה

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

על השירוקו היו "סיפורים לא נעימים" רק באלה ששיפרו את המנועים.

ב-CR-Z המושבים האחוריים תיאורטיים בלבד.

אי אפשר לדעת כלום לגבי ה-CR-Z לא סחירות ולא אמינות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי מעבר לעובדה שלפולקסוואגן שם יוקרתי יותר ופחות "ערסי", צריך גם לקחת בחשבון שהטכנולוגיה של השירוקו מוכרת היטב בארץ ובעולם וקוצרת שבחים - גם לגבי מנועי ה-TSI וגם לגבי הגיר DSG. אמנם הדגם המוזל הוא ידני ובעל 6 הילוכים, אבל מהתרשמותי הוא חלק ונוח לתפעול. היתרון הגדול ביותר הוא כמובן המנוע - חזק משמעותית מאשר האינסייט קופה , אופס - סליחה CRZ, חסכוני מאוד ובעל פוטנציאל גדול לשיפורים (לפי אתר אפסולוט ניתן להעלותו בקלות לרמה של 150 כ"ס ומעלה).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...