Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עומד אצלי כרגע מגבר zx4200 4*125

עמד אצלי בהתחלה סאב של kicker es 12

שהוציא 150 rms שהיתי דיי מרוצה ממנו אבל לא מספיק עוצמתי לאחר תקופה מסוימת הוא נשרף ונישארה לי התיבה המקורית שלו תיבה פתוחה שלא בשימוש לאחר מיכן חיברתי למגבר 2 סאבים של רוקפורד p1 שניגנו חזק אבל לא מדויק כמו הקיקר עכשיו לאחר שמכרתי אותם אני מחפש סאב חדש שיתאים למגבר כרגע אני לא מעונין לקנות מונובלוג אולי בעתיד המגבר יכול להוציא בגישור 250 rms אני מתלבט האם לקנות סאב אחד חזק בניפרד לתיבה המקורית של הקיקר או לקנות 2 סאבים בינונים אחד לתיבה המקורית שיש לי ואחד אם תיבה חדשה מה אתם היתם ממליצים לי ?

אם לרכוש סאב יחיד שיתאים למגבר אז איזה סאב היתם ממליצים?

או האם כדיי לרכוש 2 סאבים של c12 או אולי 1 cvr שיחובר בגישור ובהמשך לחבר אותו למונובלוג?

 

תקציב

תקציב לסאב אחד בלי תיבה 500-600

פתוח להצעות יד שניה

פורסם

במחיר הזה שזה ביחד בערך 1200שקל אתה יכול להביא זוגCVR בתיבה מקורית,המגבר יתן תפוקה נחמדה לסאבים האלו,בעתיד תשדרג למונו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יש לי שאלה אם כבר מדברים על סאבים לא רציתי לפתוח על זה נושא,

יש לי תיבה של סאב, איך אני בודק כמה אינצ' היא ?

פורסם

יש לי אפשרות לקנות cvr המוכר אומר שקנה אותו ב 2003 והיה בשימוש מספר חודשים האם כדי לקנות את הסאב אחרי כולכך הרבה זמן? הוא לא מקבל בלאי אם הזמן?

האם זה אותו סאב כמו שמוכרים היום כי לפי התמונות הסאב שלו נראה שונה מהסאב שמוכרים כיום?

המוכר גם טוען שהסאב חובר על סליל אחד האם אני יוכל לחבר אותו למגבר בלי בעיה.?

יש לציין שבמחיר שהוא מוכר את הסאב +תיבה אני יכול להוסיף עוד קצת כסף ולקנות רק את הסאב חדש ותיבה כבר יש לי האם משתלם לי לקנות את הסאב?

פורסם

לפי דעתי תלך על הסאב החדש,לגבי התיבה שיש אצלך זה לא בטוח שהיא תעבוד טוב על הסאב,אתה צריך לבדוק כמה נפח מומלץ לסאב שאתה מעונין בו ולהתאים תיבה אליו,ולא לשים סתם תיבה ששכבה אצלך בבית.

Scan Speak

פורסם

אני לא הייתי קונה סאב כמו הCVR שדורש 400 RMS עם נצילות נמוכה יחסית, כל מגבר של מאק שאני לא יודע עד כמה הצהרותיו מדוייקות.אתה מחפש סאב חזק או סאב מדוייק ?

פורסם

בעיקרון אני מחפש סאב מדוייק ויותר דגש על איכות אבל אני גם רוצה סאב שמבחינת עוצמה לא יאכזב

לגביה התיבה כמו שאמרתי תיבה מקורית של kicker es למישהוא יש מוסג אם היא תתאים ל cvr ?

×
×
  • תוכן חדש...