Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב - זה הכל תלוי באיזה מכונית אתה לוקח לבדיקה.

האם הראנאיקס הזו פרטית, עם ק"מ נמוך וספר טיפולים מסודר? האם אין לה תאונות כלל?

יכול להיות ששווה לרדת בשנתון בשביל רכב פרטי ומדונדש.

אם הקורולה הזו היא במצב לא יותר מסביר, עם ק"מ "ממוצע", שזה אומר מעל 140 אלף ק"מ - אז לא כ"כ משתלם לקחת אותה.

הסיבה היחידה להעדיף רכב ישן על רכב חדש יותר, היא היותו פרטי ומטופל במוסך מורשה ובעל ק"מ נמוך יחסית.

פורסם

אני הייתי הולך על הראנקס.

בקשר לאלטו: זה בדיחה. זה לא באמת רכב במלוא מובן המלה, זה חלטורה לאנשים שבשביל לקרוע ניילונים ולשלם קצת פחות דלק- מעדיפים לוותר בערך על כל מה שחשוב בכלי רכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני הייתי הולך על הראנקס.

בקשר לאלטו: זה בדיחה. זה לא באמת רכב במלוא מובן המלה, זה חלטורה לאנשים שבשביל לקרוע ניילונים ולשלם קצת פחות דלק- מעדיפים לוותר בערך על כל מה שחשוב בכלי רכב.

האלטו הוא פחתרון מצוין לרכב אשר נועד למטרות ספציפיות של התנהלות במינימום כסף, ובעיקר בעיר.

למי שאין אגו ומוכן לחסוך הרבה כסף ולקבל רכב חדש עם אחריות זו אחת העסקאות הטובות בשוק.

הגיע הזמן להבין שלאנשים שונים יש צרכים ותקציבים שונים, מה שחשוב עבורך זניח עבורם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
שוב - זה הכל תלוי באיזה מכונית אתה לוקח לבדיקה.

האם הראנאיקס הזו פרטית, עם ק"מ נמוך וספר טיפולים מסודר? האם אין לה תאונות כלל?

יכול להיות ששווה לרדת בשנתון בשביל רכב פרטי ומדונדש.

אם הקורולה הזו היא במצב לא יותר מסביר, עם ק"מ "ממוצע", שזה אומר מעל 140 אלף ק"מ - אז לא כ"כ משתלם לקחת אותה.

הסיבה היחידה להעדיף רכב ישן על רכב חדש יותר, היא היותו פרטי ומטופל במוסך מורשה ובעל ק"מ נמוך יחסית.

לפי דעתי: פונטו "חדשה" או טויוטה "זקנה" אני אישית מעדיף את הטויוטה, ואפילו אם תופיע לך תקלה או 2 ,זה רכב "אחר" במלא מובן המילה ואין מקום להשוואה בין 2 הרכבים הנ"ל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
האלטו הוא פחתרון מצוין לרכב אשר נועד למטרות ספציפיות של התנהלות במינימום כסף, ובעיקר בעיר.

למי שאין אגו ומוכן לחסוך הרבה כסף ולקבל רכב חדש עם אחריות זו אחת העסקאות הטובות בשוק.

הגיע הזמן להבין שלאנשים שונים יש צרכים ותקציבים שונים, מה שחשוב עבורך זניח עבורם.

כלומר 3 כוכבי ריסוק בשנת 2010 נשמע לך זניח..

אוקיי..

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין ספק, הראנאיקס משפחתית והפונטו היא רכב קומפקטי.

ההשוואה היא עם היאריס בכלל, כתבתי את זה מקודם.

אני יודע מה זה רכב משפחתי ומה זה רכב קומפקטי,

ההשוואה כרגע היא בין שני הרכבים האלה למרות שהם לא מאותה קבוצה כי כרגע שני אלה עומדים על הפרק מבחינת תקציב.

שאלתי מקודם לגבי 307 XS, האם יחסית לרכב צרפתי היא אמינה?

Polo 2012

פורסם
כלומר 3 כוכבי ריסוק בשנת 2010 נשמע לך זניח..

אוקיי..

אולי אצלך זה בעייתי, כנראה שלרבים אחרים זה לא משנה, והכל נכנס לשיקלול עלות תועלת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני יודע מה זה רכב משפחתי ומה זה רכב קומפקטי,

ההשוואה כרגע היא בין שני הרכבים האלה למרות שהם לא מאותה קבוצה כי כרגע שני אלה עומדים על הפרק מבחינת תקציב.

שאלתי מקודם לגבי 307 XS, האם יחסית לרכב צרפתי היא אמינה?

בקשר ל307 אם כבר אז מומלץ לקחת את הדגמים לא מהשנים הראשונות.

אני הייתי מכניס את גולף דור 4 למשוואה, הרכב הגיע למצב וותק בשוק בו עלויות החלפים שלו ממש זולות ביחס לאחרים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בקשר ל307 אם כבר אז מומלץ לקחת את הדגמים לא מהשנים הראשונות.

אני הייתי מכניס את גולף דור 4 למשוואה, הרכב הגיע למצב וותק בשוק בו עלויות החלפים שלו ממש זולות ביחס לאחרים.

מה זה אומר דגם לא מהשנים הראשונות?

ולגבי הגולף דור 4, איזה מודל ודגם זה?

אני גם מתעניין ברכבים הללו, וגם פולו יכולה להכנס למשוואה אפילו.

פורסם

פיג'ו 307 הופיעה בשוק בסביבות 2002 וסבלה מבעיות רבות בתחילת הדרך (בעיקר חשמליות).

בדגמים החדשים יותר המצב השתפר, במיוחד אחרי מתיחת הפנים.

בקשר לשנתונים של הגולף כנס למחירון וראה מה מתאים, אני מעריך שאנחנו מדברים על 2004-2003 תלוי במנוע ורמת הגימור.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...