Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממקום של יש - משמעו יש מאמץ וכתוצאה מזה סיפוק או יש כסף ?

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ממקום של יש - משמעו יש מאמץ וכתוצאה מזה סיפוק או יש כסף ?

משמעו - יגעת ומצאת, תאמין.

אין תחושת סיפוק ממה שבא בקלות, לא מכסף שבא בקלות ולא מכל דבר אחר. לא התאמצת, גם לא תעריך את מה שיש לך.

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מדברים.. אולי בסמארטפונים זה אחרת.

IPHONE 3GS בחנויות הסלולר עולה בסביבות ה-3500 ש"ח בעוד ברשתות אפשר לקבל אותו ממש בזול בכל מיני חבילות.

כנ"ל לגבי כל הסמארטפונים (לא שיש הרבה כאן בארץ).

שלא נדבר שחלק מהחנויות האלה לא נראות רציניות בכלל...

172

פורסם

המחיר 3500 גם ככה יקר מאוד יחסית לחו"ל ..

בוא נגיד שרכשת אייפון בכל זאת, כמות התוכניות והתוספים שידביקו לך "כי אתה חייב את זה בשביל להשתמש במכשיר ברשת שלנו" יהיו עול כבד מאוד .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שנים כבר לא ביקרתי במרכז השירות של החברות , בקיץ אף רכשתי נוקיה E51 בתאילנד משומש במחיר של 80 דולר. מאז יש לי גם WIFI ו סקייפ וחצי מהשיחות עכשיו בכלל בחינם.

לא להתחייב למסלולים ולא לקנות מכשירים אצלם. חבל על הכסף והעצבים אחר כך.

פורסם

היום בעבר חג עלתה שאלה בנושא סלולרי.

אני נמצא בחו"ל עם הנייד שלי של אורנג', אני מתקשר לארץ השיחה עולה X שקלים. אם חבר מתקשר מהארץ אלי, הוא משלם Xכפול 4. למה זה? הרי השיחה בוצעה מאותו מנוי לאותו מנוי, מה זה משנה מי הוציא את השיחה?

ועוד שאלה

אני בחו"ל עם האורנג' שלי, אני מתקשר לחבר בארץ שיש לו אורנג' ואני משלם סכום מסויים, איש מקומי בחו"ל עומד לידי מתקשר לחבר שלי שנמצא עם האורנג' שלו בישראל, והשיחה עולה למקומי פחות ממה שעולה לי, למה? הרי השיחה יוצאת מאותה ארץ לאותו המספר בישראל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

התשובה פשוטה - בארץ יש טריפול (מונופול בידי 3 חברות שאינן יוצרות תחרות).

בכלל הנטיה תמיד בכל העולם ובישראל בפרט (בגלל גודל השוק הקטן מאוד) היא ליישר קו כלפי מעלה ולהעביר את כל העלויות ללקוחות.

האין תחרות עוזרת לספקים לקבוע מחירים זהים, טיב ירוד מינימלי של שרות וכו'.

זה קורה בבנקים, קופות חולים, אינטרנט, טלוויזיה ועוד.

הפתרון הוא פשוט, לחשוב כמו לקוח ולהתנהג כמו שלקוח צריך. לכן בארץ זה לא ישים. אצלנו מעולם הלקוחות לא התארגנו, אין לנו חשיבה צרכנית. חבל אבל זה המצב.

אז יש רגולטור שצריך להלחם גם בפוליטיקאים שמינו אותו לתפקיד, בבירוקרטיה שהוא עצמו חלק ממנה והתגובות מתרחשות אבל באיחור.

אולי אם יהיו עוד מפעילים סלולרים זה יעזור אבל אז במקביל הסיכון הכלכלי של כל הספקים יגדל וזה גם לא יהיה טוב.

אני מנסה להלחם בתופעה בדרך אחרת, אם הצלחה קטנה ביותר (אני מודה) וזה לדבר פחות.

כמובן שגם במקביל קונה רק מכשירים מחוץ לחברות הללו כדי לייצר מינימום מחוייבות.

• תוכן חדש...