Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים

לפני כמה חודשים היה מבצע בוואלה שופס סאב וופר מסוג בזוקה

500 "וואט" ב180 שקל עם משלוח

בקיצור קניתי ומאז זה יושב אצלי בגג

רציתי לדעת כיצד ניתן לחבר את הסאב וופר

למערכת מובנת שיש לי ברכב מסוג ליאנה שנתון 07

על הדרך אשמח לדעת מה גודל הרמקולים ברכב .

אישית אני מרוצה עד הגג מהמערכת המובנת ברכב [פרט לחוסר קריאת MP3]

העוצמה מאוד מאוד חזקה ואיכות הבאס מהרמקולים משובחת ביותר ! וגורמת לאוטו לרעוד ממש!

הקטע הוא שאני רוצה לעשות רענון לרמקולים ולהחליפם ליותר איכותיים ועל הדרך חשבתי אולי להוסיף סאב וופר

בקיצור אשמח לדעת אם ניתן לעשות איזה קומבינה ולחבר סאב למערכת המובנת :wink:

ואיך ניתן להחליף את הטוויטרים המבונים ברכב בלי לפרד את כל הדשבורד......:|

יפני זה הכי אחי

פורסם

אני לא מקצוען בתחום, אבל בהחלט לפי דעתי אין טעם לחבר סאב למערכת מובנית פשוטה.

חוץ מזה שזה לא יתן לך כלום חוץ מזה שהסאב לא יוציא כמעט סאונס בגלל שלא יהיה למערכת מספיק כוח להפעיל אותו, תוכל גם בטעות לשרוף כמה דברים בדרך כמו המערכת עצמה למשל.

אם ברצונך להפעיל סאב אז עדיף בדרך גם לקנות מגבר, קרוסוברים שיפרידו בין צלילי הסאב לשאר הרמקולים, ולא פחות חשוב לפי דעתי זה בידוד לדלתות הרכב, כדי שלא יהיו רעשים מהסאב :)

בקשר לרמקולים. אם אתה מרוצה, למה להחליף ? סתם בזבוז כסף ולא בטוח שתרגיש הבדל.. מחליפים רק בשביל פוזה כדי להראות לחברה שיש לך רמקולים של Morel או JBL במקום No-Name שמותקנים ברכב. סאב זה אם אתה רוצה לעשות מסיבות רחוב עם בגאז פתוח..

פורסם

וואלה אני עם טויוטה קורולה גם רדיו דיסק מובנה הורס הכל

מה עשיתי אתה קונה פלסטיק מתאם מפרק את המובנה ומרכיב רדיו דיסק איזה שבא לך ויכול לחבר הכל

או אופציה שנייה ..לחבר מתאם לרדיו דיסק המובנה מתאם מקצועי עולה בסביבות ה600 שקל

והפלסטיק לפאנל בסביבות ה350

החלטה שלך מקווה שעזרתי

A3

K04 Inside

פורסם

כן מצאתי ראיתי את המכשיר הזה שמתחבר לAM של המערכת המובנה,שמעתי גם שזה לא איכותי כמו הכנסה של דיסק..

בתכלס יהיה אפשר לקנות פאנל [ מפירוקיה] באיביי זה עולה 34 דולר אבל המשלוח בשמיים...

אגב הדגם שמגיעה ללא הרדיו המובנה GLS

נראה מאוד פרימיטיבי ללא המערכת המובנה..

יפני זה הכי אחי

פורסם

רשמתי לך שמתאם מקצועי עולה בסביבות ה600 שקל.הוא כן יתן לך סאונד נחמד

אתה יכול להביאמ תאם ב200 300 שקל שזה זבאלה

הכל תלוי בתקציב שלך

לפי דעתי קנה את הפלסטיק מה שאני עשיתי עולם אחר

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...