Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אחרי שהתייעצתי קצת אני רוצה שאתם תגידו לי אם זה שווה או לא , והאם להחליף איזה חלק למשהו יותר טוב..

אוקי מגבר - Pulse Audio BA-4400 (אמרו לי בצבע שחור , אם זה משנה).

רמקולים : קומפוננטים קידמיים Morel Dotech(תמליצו על דגם, חשבתי על MKII אבל אמרו לי שאין אותם).

קומפוננטים אחוריים(על המגש, מה עדיף קומפוננט או 6X9?)

הזוג קומפוננטים האחוריים - Morel Tempo

וסאב וופר של Kicker CVR12 - עם תיבה מקצועית בלי חור

הכל 3100 כולל התקנה כבלים , והפרדה של המגבר מהברזל של הכיסא.

הרדיו דיסק שאני מחבר הוא Clarion - DB285USB.

תודה רבה לכולם.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

לדעתי?

ותר על אחוריים.

שדרג את המגבר (אני מניח שאתה רוכש הכל כחבילה, אז לא יודע על מה להמליץ לך ממלאי החנות)

בדוק אילו סאבים נוספים יש בחנות, הסאב הזה חזק, אבל לא מדויק באופן די בולט.

דוטק הנוכחי הוא מסדרת אוביישן- שדרוג מאז ה MKII.

מתחדשת*

פורסם

התקציב שלי נע בין 2600 - 3100

עכשיו , אני יכול לקחת סאב מאמא שלי בתנאי שאני נותן לה סאב אחר בתמורה יותר פשוט, יש באוטו שלה סאב שעובד עם מגבר DHD - 6 ערוצים 1400 וואט.

אני לא יודע בדיוק מה ההספק והתנגדות , יש דרך כלשהי לבדוק?

ובנוסף לסאב שאני יכול לקחת יש לי רדיו דיסק של Clarion - DB285USB.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

הסאב כולל תיבה או לא?

וכמה תעלה לי התקנה וחיווט?

והאם יש את הדגם של ה DOTECH OVATION 6 בקוטר 5.25"?

פורסם

בקיצר הגעתי ל 4000 , לא בדיוק התקציב שלי.

פורסם

איזה תיבה הכי טובה ל Kicker C12? פתוחה או סגורה? (אני שומע האוסים..)

עוד שאלה .. זה משנה באיזה אוטו תישב המערכת כלומר , הגודל של האוטו וכו?

דרך אגב האוטו שיש לי הוא אופל קורסה שנת 94'.

פורסם

upp :)

עזרה בבקשה :)

פורסם

הרוב מעדיפים לסגור את ה C12 באטומה, סביבות 1CF.

ברכב שלך הוא אמור להשמע מספיק חזק, כל עוד תשאר בגבול ההגיון :-D

מתחדשת*

• תוכן חדש...