Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע.....כתבת פה משהו מעניין:

לקוחות של פרארי כן יכולים להכנס למפעל ?

אם כן יש אולי דרך לארגן את זה (מכיר לא מעט אנשים שהם לקוחות כבדים של המותג).

טוב לדעת.

תודה על המידע (וגם כמובן תודה לוואדים על העזרה הרבה!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• אחראי פורום
פורסם

אין בעד מה, תהנה!

מצאתי את כל הג'אנק מהטיול האחרון, אני מציע שתבנה לעצמך מסלול כללי

(למשל באיזה יום אתה נוסע לכיוון ונציה בכוונה להגיע למלון בסביבה בערב)

ואז אעביר לך את כתובות בתי המלון הרלוונטיים. חבל סתם לבלבל אותך עם פרטים לא נחוצים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עידן, עוד כמה תוספות, ברשותך:

• כמו שנאמר כבר לפניי, האוטוסטרדות וכבישי האגרה בצפון המדינה- מעולים.
  • גם מנהל הפורום roee שכר פרארי במאראנלו-כדאי לחפש הודעה שלו בנושא.
  • ראיתי איפשהו שמחוץ למסלול הניסויים הפרטי של פרארי, פיוראנו, יש טריבונות לטובת האוהדים (וצלמי הריגול) שמגיעים לראות את הפעילות על המסלול; אפשר לשבת שם כמה דקות- בחודשי הקיץ בטח יהיו רכבים כלשהם על המסלול (ענתיקות, מכוניות מירוץ ישנות, אבי-טיפוס, דגמים עדכניים). בעקבות ההגבלה על ימי-מבחן, אל תצפה לראות שם מכונית F1 מהעונה הנוכחית.
  • הבית של פרארי, במודנה, נמצא בשיפוצים ואם אני לא טועה, בדרכו להפוך למוזיאון (פתיחה: 2011).
  • למפעל של פרארי יכולים להיכנס רק עיתונאים ובעלי רכבים.

• תבצע חיפוש על השם משתמש שלי, כתבתי על הביקור שלי במאראנלו בעבר. גם פירסמתי לינק למוזיאונים אחרים בסביבה.

טיול נעים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...