Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים,כפי שהבנתם מדובר על וולוו 850 טורבו משנת 1995, לרכב יש בעייה של זיוף בעיקר כשהוא קר, לפעמים אחרי כמה ימים ללא שימוש הוא אפילו נכבה ישר לאחר התנעה, כמו כן אני מרגיש שהסחיבה כבר לא מה שהייתה ולפעמים יש כוח ולפעמים פחות, חשוב לציין הרכב נותן קוד תקלה 2-3-2 שחוזרת על עצמה, בדקתי בכמה מקורות והקוד הנ"ל מדבר על תערובת עשירה או ענייה מדי לטווח הארוך, חברים יקרים מה לא הוחלף באוטו ועדיין הבעיה לא נפתרה, נסעתי גם לוולוו בראשון והם גם לא פתרו לי את העניין.. לצערי אין הרבה שמתעסקים בוולוואים האלו ובאמת מבינים את המערכות השונות, הנה רשימה של חלקים שכבר הוחלפו(לא בטוח שאני אזכור הכל): משאבת דלק חדשה ומקורית, חיישן maf חדש ומקורי, חיישן חמצן חדש ומקורי, הוחלפו כל צינורות הגדישה+צינורות וואקום ויש הרבה כאלה.., חוטי הצתה+פלאגים+דיסטרבוטור+מפלג הכל כמובן מקורי, ראש מנוע לפני 5000 ק"מ זה מה שכרגע עולה לי לראש.. תכל'ס החלפתי נראה לי כל חלק קיים, בקיצור, אני מבקש את עזרתכם החשובה אם זה בפתרונות הגיוניים או הפנייה למומחה אמיתי שיוכל לפתור לי את העניין המציק\מעיק הזה כי אני באמת מחבב את הרכב הזה, תודה מראש....:cry:

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

פורסם

תגיד אחרי החלפת כל החלקים יש עדיין אותן תקלות בסורק שמחברים לרכב? אם לא אז יש לך עוד אופציה

לבדוק מנוע צעדים או סעפת ינקת אויר אם מדובר על תערובת דלק עשירה כל הזמן אז זה נשמע כמו שאן מסביק ינקת אויר שני הדברים ניתן לנקות ולרוב עוזר במקרים חרגים גם דברים אלה מזיפים פעולת המנוע כך שגם זיוף פעולות החישנים שהחלפתה

פורסם

למוסך בירושלים קוראים מוסך תקוע בבעלות יעקב טורטן, והוא מתמחה בוולוו.

יעקב גם חבר בפורום בשם דר' וולוו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...