Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הונדה סיוויק 99 היא בטיפול+החלפת טיימינג. האם יש צורך בכיוון שסתומים או שלא חובה?כי ביקשתי מהמכונאי והוא אמר לי אין צורך המנוע עובד יפה ובספר טיפולים כתוב שצריך לבדוק תזמון שסתומים במספר הק"מ שכרגע אני עומד עליו.השאלה אם זה קריטי?

פורסם

למה לגעת בכיוון שסתומים אם לא נחוץ חברים?!

במיוחד שבעל מיקצוע אומר שהכל בסדר והוא אחד שאותו לקוח סומך עליו אז למה לגעת?!

בדר"כ בהוראות יצרן רשום לבדוק מצב כיוון שסתומים אחרי מספר קילומטרים מסויים אבל זה לא אומר שצריך לגעת בהם במידה והם עובדים יפה.

בעניין החלפת טיימינג, לא דרוש כיוון שסתומים ברגע שבוצע טיפול טיימינג כהלכה.

:)
פורסם

כנראה שמעולם לא עשית כיוון שסתומים .

קודם כל בודקים עם פילר את המרווח ורק אם המרווח לא תואם את ההוראות אז מכוונים אותו למידה הנכונה .

אין קיצורי דרך .

קניתם מכונית , טפלו בה בלי לחפף .

המהנדס היפני שכתב את ספר הרכב יודע על מה הוא מדבר .

פורסם

מה שהספקתי ללמוד קצת מתחום הרכב בחיי - מה שעובד נכון וטוב אין מה לגעת. בשביל לבדוק ששסתומים עובדים נכון ומדוייק אם אתה מספיק מיומן כבעל מקצוע אתה יכול גם לשמוע את התיקתוקים הלא רצויים שלהם במידה והם לא מכוונים.

אבל זה כבר גישה שלי. לפי דעתי חבל לזרוק כסף סתם אם הכל עובד כשורה , אבל כל אחד והרגישות שלו לעניין. :)

:)
פורסם

זאת גישה מוטעת. אם יש הוראות יצרן לבדיקה תקופתית של כוון שסתומים, אז יש לבצע אותה.

לאחר ביצוע עבודה על מערכת תיזמון אין צורך לבצע כוון שסתומים.

פורסם
מה שהספקתי ללמוד קצת מתחום הרכב בחיי - מה שעובד נכון וטוב אין מה לגעת. בשביל לבדוק ששסתומים עובדים נכון ומדוייק אם אתה מספיק מיומן כבעל מקצוע אתה יכול גם לשמוע את התיקתוקים הלא רצויים שלהם במידה והם לא מכוונים.

אבל זה כבר גישה שלי. לפי דעתי חבל לזרוק כסף סתם אם הכל עובד כשורה , אבל כל אחד והרגישות שלו לעניין. :)

ואם המרווח קטן מהמידה שצריכים אז לא תשמע תקתוקים , אבל אז יש סיכוי שתשרוף אותם .

אתה מוכן לקחת את הסיכון ?

פורסם

אולי לא הסברתי נכון את עצמי, התכוונתי האם זה נחוץ לבצע בדיקת מרווח שסתומים?לא התכוונתי ישר לעשות כיוון.אפילו שבעל מקצוע אומר לי שאין צורך.(דרך אגב לא שומעים תיקתוקים או רעשים מיוחדים)

פורסם

אינני מסכים לגישתך זו, לפיה ניתן גם להאריך את המרווח (זמן/ק"מ) בין טיפולים, כי "הכל בסדר" (או נשמע/נראה ככזה).

יש לבדוק לפי ספרות היצרן מהן ההנחיות.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...