Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפתי צמיגים באוטו על פי המלצה כאן, שהחלפתי את הצמיגים ראיתי שיש שתי צינורות בלם שמתחברות לדיסק הקדמי.

אחד מהם היה נראה טוב, אני חושב שהגומי החיצוני שעוטף את הצינור טיפה קרוע. אולי סנטימטר אחד מתוך כול הצינור.

השאלה האם זה רק מגן, הפלסטיק הזה, או שצריך כבר להחליף את הצינורות?

בכול מקרה אשמח לדעת איפה קונים כאלה צינורות, ואיך אפשר להליף אותם לבד, שמתי לב שזה לא בעיה לפרק,, אבל מה עם הלחצ של השמן? אשמח פקבל פרטים

שאלה נוספת:

נוזל לי שמן מהמכסה הפלסטיק השחור הזה שבמנוע( ממנו ממלאים שמן שצריך) אמרו לי שאני צריך להליף את האטם.

איפה קונים אטם כזה? האם אני יכול להשים חומר סיליקון במקום? (יותר זול) איזה חומר?

תודה רבה לכולם

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

להחליף את הצינורות. אפשר לבד, אבל צריך להקפיד על נקיון וכן לדעת כיצד להוציא את האוויר מהמערכת לאחר ההחלפה - חפש באתר ותמצא. אין בעיה של לחץ גבוה.

לגבי האטם, צינורות הבלם, וכל דבר אחר - בסובארו, להבדיל מרוב המכוניות האחרות, הרבה פעמים אפשר לקנות חלק מקורי מהיבואן במחיר דומה או אפילו זול יותר מתחליפי בחנויות רגילות. לכן כדאי לבדוק קודם כל אצל היבואן.

דני

פורסם

אני לא כל כך מסכים עם התגובה שלך, אם לפותח השרשור יש ידע אז ניתן כמובן לבצע את ההחלפה של צינורות הבלם לבד אבל אם לא, עדיף שיגש למוסך להחליף את הצינורות ולראות וללמוד כיצד הם מבצעים את ההחלפה ומנקזים אויר מהמערכת.

דבר שני, מניסיון, אצל היבואן לא תמצא כמעט שום חלק (ואני אומר כמעט כי לא מכיר את מחירם של כל החלקים) זול יותר מחנות חלקי חילוף בה תמצא חלקים תחליפיים או אפילו מקוריים בעלות נמוכה יותר. אני רושם זאת מניסיון של קניית חלקים רבים לסובארו שלי וגם מדי פעם לסובארו של חברים.

חלקים "נדירים" כמו גומיות מקוריות וחלקי פח ופנים מסויימים יתכן ותמצא באמת רק אצל הייבואן ולא תמצא בחנויות חלקי חילוף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

איפה יש חנות חלפים באזור פת?

מה לכול חנות חלפים יש חלפים לגסטי?

כמה אמור לעלות צינור ברקס ואטם?

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

הג'סטי הוא רכב מאד נפוץ וסביר שתמצא חלקים בכל חנות, אם לא, אני משער שיוכלו להזמין לך ויגיע תוך מספר שעות או יום למחרת.

עלות צינור בלם בסביבות ה40-60 שקל, אל תתפוס אותי במילה אבל זה מה שזכור לי לטנדר שלי.

אל תשכח שתצטרך גם נוזל בלמים כדי למלא את מה שיחסר.

לא ידוע לי מחיר של אטם ראש לג'סטי. אבל המחיר הוא בעשרות שקלים בודדים ואולי אני אפילו מגזים.

פורסם
מניסיון, אצל היבואן לא תמצא כמעט שום חלק (ואני אומר כמעט כי לא מכיר את מחירם של כל החלקים) זול יותר מחנות חלקי חילוף בה תמצא חלקים תחליפיים או אפילו מקוריים בעלות נמוכה יותר.

מנסיוני: משאבת שמן, טבעות קפיץ בקצה ציריות, משאבת מים, אומי ציריות, מחזירי שמן שונים למנוע, ועוד. כל הנ"ל לג'אסטי, כל הנ"ל זול יותר אצל היבואן לעומת תחליפי בחנות זולה במחיר טוב.

דני

פורסם

טוב ראיתי בחנות רגילה לחלקי חילוף בסביבות 50 שח לצינור בלם, וכן 60 שח בערך על האטם מכסה ראש מנוע.

שאלה: יש חוזק מסוים שצריך לסגור את הברגים של המכסה ראש מנוע? או שמספיק לעשות חזק עם רגש?

לא מעונין לשבור שם בורג

תודה

מתגעגע לג"סטי 94

פורסם

אם אתה מעוניין במידות המומנט המדוייקות לסגירת הברגים אוכל לרשום לך יותר מאוחר כשאהיה בבית.

האם יש לך כלל ידית מומנט או גישה לכזו?

מכסה שסתומים ניתן לסגור חזק "עם רגש" כפי שרשמת, אתה תדע אם הפעולה עברה בהצלחה אם לא יצא משם שמן.

פורסם

אין לי מומנט, אבל אני אנסה לסגור עם רגש, סתם פחד להרוס את ההברגה

אני אעדכן לאחר מעשה

תודה רבה

מתגעגע לג"סטי 94

• תוכן חדש...