Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חזרתי עכשיו מעוד נסיעת עבודה לטאיוון,תקשיבו,הנהגים שם לא נורמלים !!!

בכל אחת מהנסיעות שלי לשם (פעם בחודש) אני לפחות פעם אחת מעורב בתאונת דרכים (בתור נוסע), ואם זו לא תאונה ממש זה סתם היצמדות ייתר למכונית אחרת שתמיד מסתיימת בכך שלפחות מראת צד אחת נעקרת ממקומה..

הם לא יודעים לנהוג ותכנון הכבישים שם נראה כאילו הכבישים תוכננו במטרה לייצר תאונות דרכים.

יש שם שדרה אחת ענקית בטאייפיי שבנוייה כך:

שני נתיבים לכיוון אחד, שדרת עצים באמצע,לאחר מכן 3 נתיבים,אחד באותו כיוון ו-2 לכיוון הנגדי,עוד שדרת עצים,ולאחר מכן 2 נתיבים נוספים שגם הם בנתיב הנגדי (כלומר הנתיבים החיצוניים הם באותו כיוון ו3 הנתיבים הפנימיים הם אחד באותו כיוון של החיצוניים ועוד 2 בכיוון הנגדי).

נשמע מסובך ?

בואו נמשיך לסבך את זה:

נניח ואני נוסע עכשיו בנתיב הכי ימני והגעתי לצומת גדולה,יש לי את האפשרות לעצור באמצע הצומת במטרה לעבור ולהשתלב, נניח, בנתיב הכי שמאלי של השדרה הקיצונית (כן,מה ששמעתם,אני יכול באמצע הצומת לחצות 4 נתיבים+2 שדרות עצים ולהמשיך בעצם בכיוון הנסיעה שלי).

על הסיבוך הזה תוסיפו את העובדה שיש שם המון מכוניות,ובנוסף,על כל מכונית יש בערך 15 קטנועים שטסים ומזגזגים בין הנתיבים.

אלוהים יישמור.

לרוב הנהגי מוניות דווקא יחסית בסדר,חוץ מהחיבה להיצמד לרכבים אחרים שכאמור תמיד מסתיימת ברכב ללא מראת צד.

היום הגיע הרכב שהזמנתי לאסוף אותי מהמלון לשדה תעופה, לקסוס ES350 חדשה דנדשה.

כבר ביציאה מהמלון קלטתי שמדובר בנהג "עצבני", אני במושב האחורי מיד שמתי חגורת בטיחות.

נכנסים לכביש ראשי, בכיוון שלנו יש 2 נתיבים+1 משמאלנו שהוא נתיב נגדי,מימין לשלושת הנתיבים שלנו שדרת עצים ולאחר מכן עוד נתיב, ומשמאלנו,איך לא, שדרת עצים ועוד 3 נתיבים,אחד בנגדי ו-2 באותו כיוון שאני נוסע.

הנהג שלי נוסע בנתיב הימני יותר מבין 3 הנתיבים (כאמור זה שמשמאלנו ממשיך בכיוון שלנו והקיצוני שמאלי-נתיב נגדי).

רכב לפניו מאט,הנהג,כמובן בלי לאותת,שובר שמאלה ונותן קיק דאון עצבני, הלקסוס נבעטת קדימה (אחלה מנוע!), מרחק בערך 100 מטר לפנינו אני קולט שרכב בנתיב מימיננו כבר נמצא בתוך צומת ומתלבט באיזה נתיב לבחור (אם ימשיך בנתיב שלו יתפס על שדרה,הוא צריך או להשתלב לנתיב שלי או להשתלב לנתיב שמימין לשדרה).

בשלב זה כאמור הנהג שלי בעיצומו של קיק דאון מרהיב,אני מתכווץ במושב ותופס את הידית אחיזה מתוך ידיעה שהנהג האדיוט שלי לא מבין שהרכב בצומת עומד להשתלב לנו בנתיב...

לאלפית שנייה חשבתי עוד להזהיר את הנהג,ואז החלטתי לסתום מתוך ידיעה שהנזק שהוא יעשה לרכב שלנו יוכל לתת לי להיות יותר רגוע בדרך לשדה...

חולפת שנייה, מגיעים לרכב בצומת,הנהג שלו בדיוק החליט שכן,הנתיב שלנו נראה טוב, הוא מתחיל לסטות לנתיב שלנו בדיוק כשהלקסוס השועטת מגיעה במקביל אליו,בום,טראח, מראת הלקסוס מתקפלת,נהג הלקסוס יורד חזק על הבלמים ונעצר, מביט במראה,וממשיך לנסוע כאילו לא קרה כלום...

לחיצה על כפתור קיפול המראה מיד החזיר את המראה למקומה.

זה קנה לי 20 דקות שקט.

ואז הגענו לכביש המהיר.

הנהג יוצא לעקיפה,שוב פעם קיק דאון עצבני, בדיוק כשהוא נכנס לנתיב השמאלי לעקיפה הוא גילה שהב.מ.וו 7 שהיתה לפני המכונית שעקפנו יצאה גם היא לעקיפה, אבל הנהג שלי,גבר גבר, נותן צפצוף וגורם לנהג הב.מ.וו לשבור הגה חזרה לנתיבו, הפושטק...

באותה היזדמנות זה גם מקנה לנהג שלי סידרת צעקות על סף מכות ממני.

זה קונה לי את השקט ליתר 30 הדקות האחרונות של הנסיעה לשדה.

בקיצור,

אמנם הנהגים בארץ לא אטרקציה,אבל יחסית לטאיוון (על סין אני בכלל לא מדבר,ברכת הגומל בגמר כל נסיעה,ואני מתכוון לכך,בגמר כל נסיעה) הם פשוט מצויינים.

זהו, פרקתי.

כמה נ.בתים:

1.הנזק ללקסוס הסתכם בשפשוף במראת צד ימין+שפשוף יפה לאורך כל הרכב.

2.המראות צד בלקסוס לא פריקות...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הנהג שעל הגרר שלו שלחתי את הרולס רוייס של בני לוי לנמל היה טאיווני :twisted:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אהה אז בגלל זה כל מערכת הבלמים שלה הגיעה במצב כזה ?! :lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

נשמע בערך כמו סיבוב על ה"לופ 2000" בסופרלנד שעומדת להחזיר את נשמתה לבורא כבר שנים...

שמח שהגעת לספר על זה :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
הנהג שעל הגרר שלו שלחתי את הרולס רוייס של בני לוי לנמל היה טאיווני :twisted:

שלום.

סמוך עלי יש לי את הכתובת שלך ושל הגרריסת המאפן הצהוב ושניכם למישפט על גרימת נזק בכונפה שלי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חודש במדגסקר גרם לי להבין שהנהגים בארץ נוהגים טוב.

דבר ראשון אין חגורות בטיחות ברכבים (חלקם רכבים חדשים לדוגמא רנו מגאן 2002), להדחס 8 איש ברנו 4? אפשרי D:

אורות דרך? רק כשיש כסף לתקן (וכמעט אף פעם), אוויר בגלגלים? המלצה מצחיקה.

בלילה באנטאנאריבו לקחנו מונית למלון (דווקא המלונות טובים) דצ'ה, לפנינו רואים אור קטן, בהתחלה חשבתי קטנוע, אך לא מסתבר, שזאת היתה משאית שבאה מהר מאוד, והדבר היחיד שהם עושים מצפצפים כדי להודיע שהם שם :S

רמזורים לא קיים בכל מדגסקר, ובכלל משטרה זה לתפוס תיירים (שוחד כבר אמרנו?).

DSC00503.jpg

IMG_0289.jpg

IMG_3036.jpg

פורסם

דווקא לי זכור שהיה שם די בסדר, כלומר סטנדרטי במונחי מזרח רחוק - כל אחד נוסע איך שבא לו. הנהג מונית שלי (אחד קבוע שעובד עם אנשי אמדוקס והאורחים שלהם) היה סופר רגוע ומקצועי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חודש במדגסקר גרם לי להבין שהנהגים בארץ נוהגים טוב.

כי לא באמת היית במדגסקר.

זה מדגסקר 8) :

http://www.youtube.com/watch?v=0x3W6hutEj8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דרך שוויץ 3 אלף פרנק לבן אדם.

דרך הארץ באיסטה רצו כמעט 10 אלף בתקופה שאני היתי (אחת הסיבות שמהארץ בקושי טסים לשם, זה מה שנאמר לי ברוב סוכנויות הטיולים שהיתי).

הנה דוגמא למחיר : http://www.issta.co.il/flights/results.aspx?route=2&padt=1&psnr=0&pchd=0&pinf=0&dport=TLV&ddate=04/03/2010&aport=TNR&dtime=-1&rtime=-1&rdate=11/03/2010&class=Y

• תוכן חדש...