Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מיילל על ריק.

הגנט לא מתאים לך נקודה לפעמים בחיים צריך לדעת להפסיד שם אותם ביד 2 וזהו.

כמובן שאפשר להרים את הקפיצים ואו לנפח כנפיים השאלה אם יום אחד תרצה למכור רכב כזה מי יקנה אותו.

חוזמזה שלדעתי לא יצא יפה צפה בהמשך לחלודה מסביב ואו לאי יציבות הרכב המוגבה

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שהגאנט הוא גאנט רגיל ולא קצת יותר עמוק כי אז יכול להיות שזה היה יושב בול (אולי אפילו עם עזרה של ספייסר).

אז או שתשאר עם הגאנט הזה ופשוט תעשה מתיחת כנפיים (כמו שכבר אמרו פה)

או שתשאר במידה שלך ופשוט תחליף לגאנט פחות רחב (נגיד במקום רוחב 7 תעבור ל6.5) .

עדיף פעם הבאה שתבחר גאנט יותר עמוק כי זה בעייתי בדורות האלה של המכוניות כל הגאנטים שיושבים טוב על המכוניות של היום.

אצלי ב-306 רציתי 16x7 ולא הסתדר מאחורה גאנט רגיל אז גם אני עברתי לגאנט יותר עמוק(עם עזרה ספייסר).

פורסם

אני לא מבין את החפירות.

אופסט אופסט ושוב פעם אופסט. רואים את זה בתמונות בבירור.

ספייסרים לא יעזרו במצב הזה. כמו שאלעד כבר רשם, ספייסר ירחיק עוד יותר את הג'אנט מהנאבה ויגרום לבליטה גדולה יותר של הגלגל החוצה.

כיפוף כנפיים - פתרון חאפרי למהדרין. מה גם שאני לא ממש יודע לאיפה אפשר לכופף את הכנפיים בדגם הזה, הדלת נסגרת ממש על הכנף.

הגבהה - פתרון אפשרי ונפוץ ברכבי סובארו עקב שקיעת קפיצים. למרות זאת, תחת מטען מלא או מעל פסי האטה אני מאמין שהגלגל ימשיך לשפשף את הכנף.

בקיצור - עם כל הצער שבדבר, נסה למכור את הג'נאטים ולהתאים ג'אנטים בעלי אופסט מתאים או לפחות לדאוג שלא יבלטו מרוחב הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי את הרכב עם ג'אנט 14 רגיל , אתמול בר"ג כשהיה אצלך מישהו מאחור (1) הרכב יושב על התחת חבל על הזמן.

תבדוק מצב בולמים\קפיצים.

פורסם

חבר'ה לא הכל שחור.

אצלי באונו היו מורכבים בורבטים שנגעו בכנף ולא הייתי מוכן לנפח אתה הכנפיים כרסומת ושני ידיים ימניות של בעל מקצוע טוב פתרו את הבעיה.

אבל כשהיה אוטו מלא באמת היה צריך להיות זהיר אז חזרתי לג'נט אחר.

אבל אני חושב שזה הפתרון הכרסומת והחרט המוצלח.

אם מורידים מעט חומר זה לא יהיה קריטי .

וכמובן לקחת בחשבון את המרחק שאמור להיות לגלגל מהבודי של הרכב.

פורסם

שלום

אז ככה גם אצלי ברכב הג'נט המקורי אמור להיות 14,החלפתי ל15 וכול מהמורה בכביש שפשפה לי את הכנף בגלגל,ועוד אתה לא רוצה לדעת מה קרה שאנשים ישבו מאחור.

בקיצור החלפתי שתי בולמים אחוריים ושמתי הגבהות ונפתרה כול הבעיה.

הרכב המדובר לנטיס שנת 2000 מנוע 1800

נירן.

פורסם

עוד לא מכרת את הג'אנטים הקודמים נכון?

אז לדעתי הכי טוב שתחזיר אותם ותמכור את החדשים.

אומנם תפסיד כמה זוזים אבל תרוויח המון שקט נפשי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מה שבטוח ספייסרים יעשו יותר גרוע,זה מוציא את הגלגל עוד יותר החוצה, בנוסף גם המשולשים מתרחבים ושלדת הרכב תרד עוד במקצת.

אך תענוג אצלי המידה המקורית היא 16 והמקסימלית שם 19 8)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

קיים פיתרון (חלק יגידו שחאפרי) שיכול לפתור את הבעיה.

חבר שלי עשה את זה ב205 שלו...

פירוק הדרמים של הרכב,וחריטה של הצד שנוגע בגלגל,אצל חרט.

אצל חבר שלי זה עבד הרבה שנים ללא בעיות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

יופי אורן,

אם כבר, להוריד את הבלמים האחורים לגמרי. הרי הקידמיים עושים במילא את כל העבודה. :)

יהיה אפשר לשים ג'נט ברוחב 8.5.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שלום לכולם,כרגע הג'אנטים מפורקים ואני כנראה אחליף בולמים אחוריים שלדעתי זאת הבעיה.

מצאתי בולמים אחוריים במצב חדש של אימפרזה 2007 וכנראה אני אשים אותם.

תודה שוב לכולם,אני לא מעוניין להיתעסק בקומבינות זה הדבר האחרון שאני רוצה.

imprza new age

פורסם

בולמי זעזועים הם לא הבעייה! הם יכולים לשפר במעט, אבל בולמ"ז לא משנים את המרחק של הגלגל מהכנף ולא משנים את שקיעת המתלים תחת עומס. הם יכולים להקטין את שקיעת המתלה בעת קפיצה על בור/מדרגה - אם הם קשים (יותר שיכוך) מהקיימים.

:turn-l:
פורסם

שלום חברים,מחר אני ניגש בבוקר לחבר שיש לו חנות של חישוקיי רכב בתקווה שאולי ימצא פתרון לבעיה.

כרגע אני מעוניין לתת לו את שלי ולקחת אחד אחר בתוספת מינימלית של כסף.

רציתי רק לשאול בבקשה האים מידה מסוימת שרשומה ברשיון בפועל לא תעשה לי בעיות במציאות?

כלומר אים רשום 15 55 205 בספר של מכוני הרישוי האים כשאני מרכיב את הגלגלים האלו לא נגרם נזק לרכב?

אנסה לשים מידה יותר נמוכה אולי 15 50 205 נקווה שיאשרו לי את זה.

לדעתי כמו שכולכם אמרתם הבעיה היא באופסט של הג'אנט ולא בבולמים נכון?

שוב תודה לכולם מקווה לפתור את זה מחר המשך יום מקסים לכולם!

imprza new age

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...