Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול במערכות.

כרגע ברשותי מגאן II ויש לה רדיו דיסק של קלריון מאז שהרכב עלה על הכביש לפני 4 וחצי שנים.

חמי קנה עכשיו ניסן קשקאי והזמין מע' מולטימדיה. הוא קיבל את הרכב עם המולטימדיה מותקנת ובתא המטען היתה קופסה ובה המערכת האורגינלית של הרכב - רדיו דיסק עם ציורים של טלפון וכו'. אגב, בדיקה מהירה העלתה שגם המע' הזו של קלריון.

בכל מקרה, הגודל הוא כפול מרדיו דיסק סטנדרטי כך שאני אצטרך להוציא מלבד הרדיו דיסק הנוכחי גם את ה"מגירה" הזו הפתוחה שקיימת שם, מקום לזרוק בו שלטי חניה וקבלות דלק8)

שאלתי היא: בהנחה שזה אכן נכנס שם מבחינת גודל - האם קיימת איזושהי מניעה להשתמש במערכת של הקשקאי ברנו?

אם זה אפשרי - היכן לעשות את ההרכבה - במוסך מורשה של רנו-ניסן, במוסך אחר או במקום שמתקינים בו מערכות?

תודה!

פורסם

השאלה היא - לא האם זה אפשרי, אלא למה לעשות את זה?!

חוץ מהרבה וואג'רס, חוסר התאמה לדשבורד ולצורה ושום שיפור בסאונד לא יצא לך מזה כלום.

פורסם

אז נניח שאני רוצה, אני מבין שאין בעיה טכנית עם זה, נכון?

איפה עושים את זה - מוסך או מקום להתקנת מערכות?

פורסם

מתקין מערכות כמובן. מוסך מתעסק עם מכונאות בעיקר.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...