Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן שמתי לב שכשאני נוסע ברגיל ומעביר הילוך (2.5) שישנו רעש של שריקה,החלטתי לנסות מה קורה לרעש כשאני מושך טורים והתוצאה שהרעש נהיה יותר חזק ,הרעש נשמע כמו סוג של שריקה.

לפי מה שאני יודע צריך להחליף אצלי רצועת אלטרנטור,יכולה להיות זו הבעיה?

אני לא יודע אם זה קשור אבל גם נהיה חוסר בסחיבה קטן בהילוך 3 ומעלה..

Scan Speak

פורסם

כן רצועה יבשה תגרום לרעש שריקה אבל מבלי לשמוע לא ניתן לקבוע.

ולמי אתה מחכה, תחליף כבר רצועה, כי אם זו תקרע תשאר בלי טעינה ובנוסף המנוע יתחמם לך כי משאבת המים מונעת מאותו הרצועה.

פורסם

יכול להיות שפיה טובה אמש כשישנת ,ירדה לרכב והתקינה לך מגדש טרבו קטן,והרעשים הללו ממנו.:-P

ובנימה יותר רצינית-

יכול להיות רצועה יבשה,יכול להיות ממיסב בלוי של מותחן,צריך לשמוע במציאות ולהאבחן את הבעיה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שומעים בעיקר את הרעש מתוך הרכב,זה באמת נשמע כאילו יש טורבו,כבר מ1.5 טור מתחילים לשמוע את השריקה בשקט..

בכל מקרה אני מחר אחליף רצועה,ישנה איזה רצועה טובה שאפשר לקנות? מקורית או שאפשר להסתפק בחליפי )NOK למשל)? ומה העלות שלה?

Scan Speak

פורסם

לאחר הסרת הרצועה בדוק גם אם האלטרנטור אינו רועש בזמן סבובו וכדי לסובבו מהר פעל כך:

פרק את הרצועה וקח חוט באורך משהו כמו חצי מטר-מטר. רצוי מעין שרוך אך גם חוט חשמל גמיש יעשה את העבודה.

לפף את החוט היטב סביב הגלגלת (פולי) של האלטרנטור.

לאחר שליפפת את החוט משוך אותו בחוזקה, האלטרנטור יסתובב ואתה תשמע אם יש רעש מהאלטרנטור או שהוא מסתובב בשקט.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...