Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים ישנו פרסום באינטרנט שקופץ מכל מיני אתרים המציע הגרלת קורס נהיגת מירוצים בחו"ל.

הלינק מצורף : http://web.sense.co.il/trivia/default.aspx?aff1=grey&utm_source=grey&utm_medium=1&utm_campaign=TRIVIA1gr

צריך להכניס מספר טלפון ולקבל קוד לרישום אותו מכניסים באתר "על מנת להשתתף בהגרלה".

הדף בנוי בצורה שבה התקנון שבו מופיעות ה"אותיות הקטנות" מוסתר יפה.

מי שהספיק למצוא ולקרוא את התקנון לפני שהוא התפתה להכניס את מספר הטלפון מגלה שהשירות הינו בעלות מינימאלית של 60 ש"ח בחודש,ובנוסף,שאלה ראשונה לאותו שבוע ששולחים עולה 15 ש"ח,לאחר מכן,כל שאלה ששולחים עולה 2 ש"ח והמענה עולה חצי ש"ח.

המינימום של השאלות הינו 16 בחודש,ואם עברת,הם שולחים "הודעות יידוע" כל שבוע שגם הם,נכון,עולות לך כסף....(15 ש"ח)

עכשיו נניח שאתם לא רוצים לענות, בום! תקבלו "שאלות תזכורת" - נכון, עוד 15 ש"ח הלכו גם השבוע....

כמובן,שבסוף החודש,"במידה ויש מספר אנשים שענו על אותו מספר שאלות- יערך שובר שוויון" - כל אחד מקבל עשר הודעות SMS עם שאלות שצריך לענות עליהם (בחישוב זריז, עוד 25 ש"ח....)

בחישוב גס, בהנחה והגעתם לשובר השוויון,מה שדי ברור שהוא ח**ה - לדעתי כולם "מגיעים" לשלב הזה, הגעתם ל140 ש"ח בחודש.

מכיוון ששאלתם, כמובן שיש מוקד שירות לקוחות מסודר. כל כך מסודר עד שלא מוצאים שם את השפורפרת של הטלפון כדי לענות לכם....

בקיצור, בעלות של חודשיים בשירות הזה, הייתם יכולים לעשות אחלה קורס נהיגת מירוצים בחו"ל....:evil:

נתי

פורסם
.................................בלה,בלה,בלה..........................., הגעתם ל140 ש"ח בחודש.

.............................................................בלה בלה בלה.........................................

בקיצור, בעלות של חודשיים בשירות הזה, הייתם יכולים לעשות אחלה קורס נהיגת מירוצים בחו"ל....:evil:

נתי

אני רוצה לעשות קורס נהיגת מירוצים בחו"ל ב-280 ש"ח!!!

איפה נרשמים?:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בן כמה אתה (פותח השרשור) אם אפשר לשאול?

30, מותר לשאול.

אני רוצה לעשות קורס נהיגת מירוצים בחו"ל ב-280 ש"ח!!!

איפה נרשמים?:roll:

אם היו מבטיחים לך את זה, אני מסכים איתך.

העניין פה הוא שמסתירים ממך את האותיות הקטנות.

סביר להניח שאם היו מפרסמים: "שלם 280 ש"ח ותיכנס להגרלה על קורס מירוצים" - לא הייתי מפרסם את זה פה.:arrow:

אם מבחינתך זה מקובל, צירפתי את הלינק, שיהיה לך בהצלחה...

נתי

פורסם

מכיוון שאני איבדתי את התמימות ואפילו די מזמן....8)

אני לא נפלתי בסיפור הזה, אבל, יש לא מעט בני 18 בפורום הזה.... שאולי אותם צריך להזהיר ???

ברגע שראיתי את השטות הזאת עמדו בפניי שתי אופציות:

האחת: לצחוק על מי שהתפתה או שעומד להתפתות.

השנייה: לפרסם את זה כדי שלא יהיה לי על מי לצחוק.

כל אחד ושיקוליו.

נתי

פורסם

אני לא הבנתי משהו, נגיד ואני נתתי תשובה וקיבלתי חזרה SMS אבל לא הכנסתי לשום אתר שום קוד, האם הם יכולים לחייב אותי?

זה לא ברור בתקנון :?

פורסם

לדעתי אם לא שלחת שום SMS ולא הזנת באתר שום קוד שהתקבל אצלך בטלפון, אין להם שום דרך לאמת שאתה באמת בעל הטלפון הנ"ל, ולכן לא אמורים לחייב.

אם הם כן מחייבים במצב כזה אני מציע לעשות בירור קטן מי בעל החברה הזו/בעל הדומיין ולהזין את המספר שלו :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...