Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שלמתי כמעט שנה את רשין הרכב שלי. היום כשהלכתי להוציא רשיון רכב ולשלם (כ 760 שקל לאחר פיגורים), הפקידה הנפיקה לי רשיון התקף עד ל 2011. זאת אומרת שנתיים, והסכום שיצא לי הוא 1520. רשיון הרכב תקף עד סוף ינואר, עוד חודש וחצי. השאלה היא למה אני חייב לשלם גם את השנה הבאה אם תכננתי למכור את הרכב לפני תום הטסט שהתכוונתי לעבור היום? כי היא לא הסכימה להוציא לי רשיון לשלם עד סוף ינואר של 2010, אלא רק של 2011.

🤔

פורסם

באופן אוטומטי מונפקים הרשיונות כחודשיים לפני תום התוקף לכן קיבלת רשיון שכולל את 2010.

לדעתי אתה יכול להתעלם מהרשיון שהונפק לך היום אם ברשותך הרשיון הישן של הרכב שטרם שולם.

באופן עקרוני, אתה יכול לשלם את האגרה הישנה שברשותך ולבצע טסט (שלמעשה יהיה תקף רק לחודש וחצי), כך לא תצטרך לשלם את האגרה גם לשנת 2010 והדבר היחיד שאולי ישאר לך לשלם זה רק הפרשי הצמדה. הפרשי הצמדה אלה, יתווספו לרשיון החדש של 2010, אם תבקש להנפיקו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...