Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני בעל איביזה 3 דלתות חדשה, ברצונים לשדרג את המערכת מולטימדיה שלי : KENWOOD DDX 5024

אני חשבתי לכוון קומפוננט קידמי מגבר וסאב. תקציב כ 4 עד 5 אלף מקסימום כולל התקנה אני גר באיזור הצפון (נהריה קריות חיפה). אם מישהו יכול להמליץ על מתקין איכותי ועל מפרט אני יודה לכם.

כדי לחדד אני לא מחפש להעיף חלונות ברכב, סאונד נקי נחמד אם באסים מדוייקים. יותר לכוון SQ אבל ללא בניות למינהם (רכב חדש).

תודה רבה לכל העוזרים!!!

פורסם

מוטי הוא רשם תקציב בין 4K-5K,הינה לך מיפרט אחד לדוגמא שיכנס לך בתקציב:

קומפוננט-http://www.bobsound.co.il/details.php?vid=267

סאב-IDMAX12 1000RMS

מגבר-http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=968

חיוט התקנה ותיבה יסגרו לך בסביבות ה5K בהצלחה,אבל חכה שיגיעו גבוהים ממני ויציעו לך עוד סטים.

ג'ינו.

פורסם

קודם כל אם הוא פתוח ליד 2 זה משהו אחר.

ג'ינו-

הצעת לו מונו ב1800 והסאב עולה 1400 יד שניה בלחץ.

נשאר לו 1800 שח למגבר 4 ערוצים , קומפוננט ואולי גם מנחת .

איך עשית חלוקה כזו בכלל ?

פותח השרשור? אני מחכה לתשובתך בנוגע לאם אתה מסכים ליד 2 ונוכל להמליץ לך על רכיבים.

פורסם

אני מציע לבחור למעלה שהמליץ על מונו במחיר חסר כל מחשבה לעומת התקציב שתקרא יותר ולא תמליץ סתם.

קומפוננט-הרץ היי אנרג'י/מורל הייבריד/מורל אילייט יד שניה (לאילייט אתה כן צריך תיבות כדי להוציא מהם את הכל).

סאב-הרץ ES300/ EBX300 (השוני ביניהם הוא שהEBX מגיע בתיבה מקורית, הסאב עצמו הוא אותו הסאב.)

מגבר:

JBL 75.4

JBL 1004

PHOENIX GOLD OCTANE R8:0:4

MAC AUDIO Z4200

כ800 שקל להתקנה (כולל חיווט) וסגרת מערכת מצויינת.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הצעתי לו את הכל כמובן בתור בחירה כל מוצר לא הכל ביחד ליקנות ושיבחר לו מה הוא רוצה מתוך המיפרט הכללי,כמובן שלא הכל ביחד אני לא טיפש באמת.:-P

פורסם

בתור בחירה אני יכול להביא גם מגבר שעולה 10000 דולר, זה עוזר במשהו?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני חושב שיקנה קומפוננט או סאב או שתיהם יד שניה ויביא מגבר טוב יותר.

רשימת המגברים שהוצעה פה היא המגברים שמציעים גם למערכות של 3000.

אני לא אומר שהם לא טובים אני פשוט חושב שעדיף לקנות מגבר טוב יותר.

פורסם

BIOS,עם כל הכבוד בוא לא נערוך וויכוח חסר טעם,הצעתי לו ושיבחר מה מתאים לכיס שלו.

בוא נגיד שמגבר שלך 1800שקל לא כיסה לו את התקציב אני צודק או לא?

אז תנו לבנאדם לערוך את התקציב שלו ולימתוח אותו אם הוא רוצה ויכול.

פורסם

אכן מגבר של 1800 שח ועוד מונו לא כיסה לא את התקציב אבל השאיר אותו בקושי עם 3200 לסאב מגבר 4 ערוצי וקומפוננט.

לדעתי לא קונים מונו ב1800 למערכת של 5000 שח .

מי אמר שהוא צריך 1000 rms ? שעם מערכת חשמל רגילה של רכב ממוצע אני לא חושב שיקבל את ה1000 rms באמת.

אולי אפילו הרץ es300(שאני מאוד אוהב) בגישור על מגבר 4 ערוצי "יספיק" לו?

פורסם

ידידים תודה על התשובות, החלקים היתי רוצה חדשים אם אחריות, המערכת לא מובנת הותקנה ע"י היבואן, בעלת 2 יציאות RCA קידמי ואחורי/סאב (אפשרות חיתוך ע"י המכשיר).

אני יותר נמשך למערכת פשוטה יותר ז"א לא 2 מגברים רצוי 1 שיתחבר לסאב בגישור ולקומפוננט מקדימה. לא מחפש סאב שיעיף לי את הפוני מהסאן רופ. תודה :)

התקציב הוא 4 אלה אם כן במקרה ממש קיצוני גמיש עד 4.5 5.

פורסם

קנה איזה מגבר היי אנד ( לא מתמחה אבל ממליצים פה על אודיסון וסאן דאון ) קומפוננטים פוקל או מורל סדרות גבוהות וסאב לא חייב סאן רוף אבל ההרץ ES300 חמוד לאללה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

התקנה וחיווט- 700 שח בערך.

הרץ היי אנרגי'-1500 בערך או הייבריד אוביישן שיותר יקר.

מגבר jbl1004.

סאב : הרץ es300 .ותיבה ב150 שח בנייה אצל נגר או עצמי.

אני הייתי הולך על ההי אנרג'י ומשקיע את מה שנשאר באיטום .

אם תפתח ליד 2 תוכל להביא מגבר טוב יותר.

מתקין - אני ממליץ על ישראל חבר הפורום.

עריכה: ראיתי איזה סאן דאון 100.4 ביד 2 עם אחריות לעוד שנה, זה גם נקרא יד 2?

• תוכן חדש...