Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש להחליף טלויזיה, הגודל הרצוי זה או 26" או 32", אני יודע שההבדל בינהם משמעותי אבל החדר שלי קטן וגם ככה אני עכשיו עם 21" אז גם 26 סבבה.

הייתי היום ב4 חנויות ללא כל ידע בטלויזיות כאלה ובאתי רק לעשות סקר שוק, ממה שראיתי, חברות מדבקה לא חשוב שמות 26" סביב ה1500 ש"ח וטוענות שהם HDreday.

בחברות טובות למשל MAG (קצת פחות טובה) 26" ראיתי סביב ה1700-2200ש"ח, SAMSUNG ו LG נע בין 2000 (או כמו בכותרת- 1990) ל 2600.

הבנתי שבסמסונג יש 2 דגמים, 305 ו 405 (אין קשר לפיג'ו! וה405 טוב יותר לטענתם), את ה405 מצאתי בסכום של 1990 שזה הכי זול שיש וזה 26" והכי יקר שזה 2700 בחנות אחרת.

לעומת זאת! את הMAG גודל 32", מצאתי באותה חנות בסכום של 2200 ש"ח שלדעתי זה מחיר מעולה.

העניין שראיתי איך הMAG עובד, ואיך הSAMSUNG עובד והSAMSUNG נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב מהMAG.

בקיצור - הסתבכתי, מה כדאי? מה הייתם לוקחים? בואו נגיד שהתקציב זה עד 2000 ש"ח, מוכן לחרוג ל2200 בשביל הMAG 32" אם הוא כדאי.

הגודל לא קובע! גם האיכות, אני מעדיף איכות כמה שיותר טובה וגובהה עם מקסימום אפשרויות וחיבורים, הטלויזיה הולכת להתחבר לרסיבר, לממיר של HOT ולDVD שמנגן HD כמובן.

תודה,

אוהד.

פורסם

פרט חשוב - 21 אינץ' במסכים ישנים (יחס 4:3) שווה ערך ל-24/26 אינץ' במסכם החדשים (יחס 16:9).

חוץ מזה, עוד לא נולד מסך גדול מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תבודק גם את sansui, מחירים נמוכים ואיכות תמונה מעולה.

אל תבהל מזה שלא כולם ימליצו על חברה שהרבה לא מכירים, סה"כ בזמן האחרון יש להם מוצרים מעולים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חוץ מזה, עוד לא נולד מסך גדול מדי.

טעות.

גודל המסך חייב להיות בהתאמה לגודל החדר בו הוא נמצא, אחרת זה יהיה בזבוז!

עוד נושא חשוב שצריך לבדוק לפני שקונים מסך, זה את משך האחריות ונותן האחריות.

אם החדר שלך מואר מאוד, אתה צריך לקנות מסך בעל רמת בהירות גבוהה.

תמיד תבדוק את ענין זמן התגובה. ראיתי לא מעט מסכים שהתמונה ממש נמרחת. זה פוגע משמעותית בחווית הצפיה. (בעיקר בשידורי ספורט או סרטים.)

אני לפני חודשיים בערך רכשתי מסך 26' של חברה לא ידועה. אבל האחריות היא מלאה ל3 שנים ע"י ניופאן.

רמת הבהירות היא 550 וזמן התגובה הוא 4ms. אלו אחלה נתונים לעומת מסכים רבים אחרים של חברות מוכרות ויקרות משמעותית.

חשוב מאוד שבזמן שאתה צופה במסכים בחנות, תבקש לראות שידורים רגילים (ערוץ 10,22 וכו'..) ולא סרטים שהם מקרינים מהDVD.

אני ראיתי במו עיני הבדלים מאוד משמעותיים.

שיהיה בהצלחה

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

בזבוז של מה? של כסף? של שטח בבית?

תאמין לי, אילו הייתי יכול, הייתי מקרין על כל הקיר הגדול ביותר שיש לי בסלון.

כל מי שאני מכיר שקנה מסך הצטער כעבור שבועיים שהוא לא קנה גדול יותר...

אבל כמו שציינת, חשוב מאוד לראות לפני שקונים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תבודק גם את sansui, מחירים נמוכים ואיכות תמונה מעולה.

אל תבהל מזה שלא כולם ימליצו על חברה שהרבה לא מכירים, סה"כ בזמן האחרון יש להם מוצרים מעולים.

תת רמה של מסכים במחירים דומים למסכים טובים, פשוט לא משתלם.

גם MAG הוא מוצר מדבקה דרך אגב.

יש עכשיו מבצעים ברשת עולם הקולנוע, ראיתי היום LCD 32 של SHARP (דגם A33 אם אני לא טועה) ב1790 ש"ח.

אם לא זה, אז יש לא מעט מבחר באיזור ה2K :ממליץ על מוצרים של LG וסמסונג בזכות 3 שנות אחריות מלאה

בניגוד למוצרים כמו פנסוניק שהם לא פחות טובים אבל כוללים שנה אחת מלאה + X שנים לחלקים כאשר העבודה במחיר מופקע.

לא ממליץ ללכת על 26, ההפרש זניח ל32 וההבדל עצום. לי יש בחדר שינה 32, בהתחלה זה נראה לי ענק, עכשיו הייתי יכול לחיות שם גם עם 37 ו42 אם היה בנמצא. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכל מי שענה, אני רק חייב לציין שמחיפושים באינטרנט וגם כאן בפורום משנים קודמות, חברת SHARP מאד מומלצת על ידי אנשים, בלי קשר אתמול שהייתי בחנות יצא לי להסתכל על כמה דגמים שלהם ואני יכול להגיד לכם שרואים בהם ממש ממש טוב אפילו יותר טוב מהSAMSUNG.

אייל- הדלקת אותי עם הSHARP, אם רק תוכל להסביר לי איך יוצא שSHARP 32" בסכום של 1800 יוצא יותר זול מSAMSUNG או LG שהם בחלק מהמקומות כמעט 1000 ש"ח יותר (על 26"!) אני מחר רץ לקנות אותה.

עד כמה שאני יודע יש חנות של רשת עולם הקולנוע בחיפה אזור נשר\תל חנן נכון?

תודה,

אוהד.

פורסם

אייל, על בסיס מה אתה קובע את עמדתך לגבי סנסואי?

הנתונים היבשים של הרבה דגמים טובים ובתור אחד שראה הרבה מאוד מסכים ליד המסכים של סנסואי אני מבטיח לך שהוא לא נופל מהם באיכות ולפעמים גורף את הניקוד לטובתו.

בימים הקרובים יהיה אתר לחנות שלנו והכל יהיה פשוט יותר. :)

נ.ב

מצטרף גם להמלצה על סמסונג.

ובכללי ממליץ על השקעה בHD ולא רק "מוכן לHD", כמו כן לבדוק ניגודיות, ולא להתפשר על יותר מ5MS.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראיתי את הסנסוי עובד, פעם זה היה מותג מפואר עם מוצרים סופר איכותיים. היום זה מותג מדבקה.

בקשר ל FULL HD. אין לי ספק שזה מיותר במסכים זולים, במיוחד בגדלים האלה.

תכנים שאינם HD יראו באיכות פחות טובה , גם ככה אנחנו מדברים על LCD שמראה טלויזיה רגילה בצורה לא טובה במיוחד (בניגוד לפלזמה).

נ.ב. לא מאמין למפרטים של כל מיני מסכים סיניים. ניגודיות זה לא נתון שניתן למדוד, כמוהו זמן תגובה.

אוהד, להערכתי המחיר הזה ניתן בשל העובדה שמדובר בדגם שהוא יחסית ישן (מעל שנה בשוק) ויתכן שמגיע דרך יבוא עקיף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש עכשיו מבצעים ברשת עולם הקולנוע, ראיתי היום LCD 32 של SHARP (דגם A33 אם אני לא טועה) ב1790 ש"ח.

אם לא זה, אז יש לא מעט מבחר באיזור ה2K :ממליץ על מוצרים של LG וסמסונג בזכות 3 שנות אחריות מלאה

בניגוד למוצרים כמו פנסוניק שהם לא פחות טובים אבל כוללים שנה אחת מלאה + X שנים לחלקים כאשר העבודה במחיר מופקע.

גם אני מחפש LCD זול לחדר שינה.

אייל, היית בסניף של עולם הקולנוע וראית את המסך הזה במלאי או שראית פרסומת?

הייתי שם לפני כשבוע בגלל פרסומת אחרת של מסך ב 1490. כשהגעתי לשם כמובן שהמסך לא היה קיים במלאי (וגם לא בתצוגה) למרות שבטלפון הבטיחו לי שקיים בתצוגה בכל הסניפים. ניסו לדחוף לי שם מסך אחר ב 1590 שראו בו זוועה ואחר כך ניסו לדחוף מסך של SANSUI ב 2000 ש"ח. כשביקשתי שיעבירו ערוץ הם משום מה סירבו וזה גרם לי ללכת. לא בא לי להתקשר אליהם ולחזור לשם אלא אם כן בוודאות מדובר במוצר קיים ולא במוצר חכה (אני לא דג).

אסף.

• תוכן חדש...