Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,:-)

יש לי שני אינפיניטי REF1250

300 RMS כל אחד, ואני מתכנן שיישבו בתיבה אחת.אני בחור של SPL...:twisted:אז ישנן 3 שאלות אליכם:

1. מה יהיה יותר טוב עבורי , לשים מחיצה באמצע או לא ?

2. שאלה שנובעת מהקודמת, איזה עובי יהיה מומלץ לתיבה כזו, עם מחיצה או לא תלוי בתשובות שלכם.

3. עד כמה חשוב האורך של הפורט, והאם זה יהיה נורא לקצר אותו בשליש ממה שרשום בהוראות יצרן ? (20 במקום 30 ס"מ)

המון תודה על זה שאתם עונים כל כך מהר, ושיהיה לילה מצויין8)

רועי

פורסם

אתה יודע. בלי נתונים על איזו תיבה אתה מדבר. אנחנו לא יכולים לעזור לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לפי הוראות יצרן, 56 ליטר לתיבה פתוחה, ז"א 112 ליטר לשני הסאבים .

מידות :

רוחב 90

גובה 45

עומק 30

צריך לרשום עוד משהו ?

פורסם

איזה פיר? איזה רוחב? גובה? עומק? מיקום? מחושב בנפח התיבה או לא?

נתונים פנימיים / חיצוניים?

לאיזה עובי עץ? 12 מ"מ או 17 או בכלל 25 מ"מ

קישורים / ציור טוב יעזרו

הסאבים מחושבים בנפח או לא?

אגב לאיזה תדר מכוונת התיבה?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הפורטים עגולים, המידות לפי הנפח שציינתי לך.

כל השאלות ששאלת זה בעצם מה שאני שואל אם תסתכל בהודעה, רציתי שאתה תגיד לי איזה עובי מתאים לי ואם

אני צריך מחיצה או לא :wink:

בקשר לתדר שהתיבה מכוונת אין לי שום מושג מה זה אומר ואשמח אם תסביר לי...זה חשוב ?:oops:

פורסם

תתחיל בלחפש וללמוד טיפה בPDF.

תנסה לחפש קישור לתיבה / תמונה של התיבה / סקיצה

זה יעזור. מה שנתת עד עכשיו לא עוזר.

• תוכן חדש...