Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצמיגים של הרכב הישראלי - לא משהו (6.5% נכשלים בטסט)

התפקוד של מדינת ישראל-לא משהו (100%נכשלים)

ועכשיו ברצינות,עם סטייה קטנה מהנושא..

איך ניתן לצפות מהנהגים במדינה הזאת שישימו דגש על עניין הצמיגים ברכבים?? :?:

מילא שכשאנחנו קונים מכונית אז קונים אותה פעמיים, גם בשביל המדינה עם כל אחוזי המס-

אבל העניין הוא שככה זה גם לגבי הצמיגים! :mad:

מחירי הצמיגים מופקעים לחלוטין!!! אני לא רואה סיבה מוצדקת למה צמיג למאזדה 6 שלי עולה כ-1000 ש"ח +- ???. :evil:

אני יודע שהמחירים בארה"ב לצמיגים כל-כך מצחיקים שנהגים מחליפים אותם בתדירות גבוהה בהרבה, והם נהנים בכל פעם מתענוג הצמיג החדש במחיר מצחיק, וגם מהבטיחות שמקנה צמיג חדש!!!!!!

אם המחירים בארץ היו נורמליים יותר אני מאמין שהרבה נהגים שכן שמים דגש על בטיחות היו נמנעים מלחסוך בנושא הבטיחות.... :roll:

פורסם

עד כמה שאני יודע, על צמיגים אין מס פרט למע"מ.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בואו ראו דוגמא אישית!

התפוצץ לי צמיג במאזדה עקב בור מז***ן בכביש.

(הייתי צריך להחליף גם את הצמיג שלא התפוצץ, כי הוא עבר קילומטרז רב וכדאי לשים 2 חדשים על סרן אחד)

ניגשתי לפאנצ'רמאכר הקרוב לביתי ושאלתי כמה עולה צמיג כזה של בירדג'סטון מקורי?!

ענה לי הפאמצ'רמאכר שצמיג כזה עולה כ-1300 ש"ח :!:

נדהמתי, והלכתי לחפש בעוד מקומות כדי להשוות מחירים:

היבואן של הצמיג דרש 1000, במקומות אחרים דרשו 900 שח,970 שח, 1400 ש"ח וכן הלאה וכן הלאה נעו להם המחירים.

לבסוף השגתי צמיג מקורי לחלוטין :!::!: במחיר של 500 :!::!::!: שקל לצמיג. סה"כ 1000 ש"ח ל-2 צמיגים :!:

מאיפה השגתי?מכפר ערבי במושב ליד הבית שלי.. שגם הוא מייבא צמיגים של ברידגסטון!

אז איפה ההיגיון?? למה צריך לשלם על 2 צמיגים קרוב ל- 3000 ש"ח, שבכפרים הערביים בארץ קונים ומוכרים את אותם צמיגים בחצי המחיר???

פורסם

המחירים באמת מופקעים כי המדינה עושה כסף על אלה שמפחדים ללכת לכפר ערבי

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
המחירים באמת מופקעים כי המדינה עושה כסף על אלה שמפחדים ללכת לכפר ערבי

מה הקשר למדינה ?

מדובר בבתי עסק עצמאים לחלוטין ולכל בית עסק יש את המחיר

שהוא קובע , זכותך לרכוש או לא.

בהאם המחרי מופקע לדעתך , אל תרכוש.

לכן הבחור עשה סקר שוק והחליט לקנות מהכפר הערבי צמיגים במחיר מצויין.

אין שום קשר למדינה .

פורסם

נכון, אין שום קשר למדינה. המדינה לא רוצה להתערב כיוון ששוק הצמיגים מצוי במצב של תחרות משוכללת (מושג מלימודי כלכלה, נא לא להכנס לפאניקה).

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בואו ראו דוגמא אישית!

(הייתי צריך להחליף גם את הצמיג שלא התפוצץ, כי הוא עבר קילומטרז רב וכדאי לשים 2 חדשים על סרן אחד)

היבואן של הצמיג דרש 1000, במקומות אחרים דרשו 900 שח,970 שח, 1400 ש"ח וכן הלאה וכן הלאה נעו להם המחירים.

לבסוף השגתי צמיג מקורי לחלוטין :!::!: במחיר של 500 :!::!::!: שקל לצמיג. סה"כ 1000 ש"ח ל-2 צמיגים :!:

אז איפה ההיגיון?? למה צריך לשלם על 2 צמיגים קרוב ל- 3000 ש"ח, שבכפרים הערביים בארץ קונים ומוכרים את אותם צמיגים בחצי המחיר???

עכשיו אתה מבין למה הצמיגים נכשלים בבדיקה, כי כל מיני אנשים מחפשים קומבינות בזול, קונים צמיגים פגי תוקף או גנובים

הצמיגים הטובים לא זולים ואת בגלל שערי מטבע (היורו גבוה וכך גם מחירי הצמיגים הטובים מאירופה).

על צמיגים לא חוסכים, כל הרכב לא שווה כלום בלי אחיזה טובה ולא כל הצמיגים זה אותו גומי שחור.

יש הבדלים באיכויות וגם במחירים, יש יונדאי ויש ב.מ.וו

דודי

פורסם

בואו ראו דוגמא אישית!

עכשיו אתה מבין למה הצמיגים נכשלים בבדיקה, כי כל מיני אנשים מחפשים קומבינות בזול, קונים צמיגים פגי תוקף או גנובים

הצמיגים הטובים לא זולים ואת בגלל שערי מטבע (היורו גבוה וכך גם מחירי הצמיגים הטובים מאירופה).

על צמיגים לא חוסכים, כל הרכב לא שווה כלום בלי אחיזה טובה ולא כל הצמיגים זה אותו גומי שחור.

יש הבדלים באיכויות וגם במחירים, יש יונדאי ויש ב.מ.וו

בריג'סטון זה צמיג יפני עד כמה שזכור לי..

וזה לא נכון מה שאתה אומר...

כאחד שבא מרקע של צמיגים, 3 דודים בעלי פנצ'ריות

ואחד מהם הוא המשווק הבלעדי של בריגסטון באשדוד

אני יכול לומר לך שרוב רובם של אלה הם גנבים ושוחטים..

הם קונים את הצמיגים במחירים מצחיקים .. מחיר המחירון שהוא אמר לך לא מתקרב למחיר האמיתי שלו..

צמיג כזה הוא אכן צמיג יקר אך לא עובר את ה700 שקל בפועל...

מניסיון ומרקע אני אומר לכם... תעשו סקר שוק לפני קניית צמיגים..

ואל תתביישו לומר שבמקום אחר הציעו לכם כך וכך.. זה גורם מיידית להורדת מחיר מהירה...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

צמיג בודד למזדה 6 ב אלף שקל? זה זול, במוסך אמרו לאמא שלי 2000 ש"ח לצמיג מקורי בודד!!!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם 1000 זה יקר.

איזה רכב יש לאמא שלך ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
גם 1000 זה יקר.

איזה רכב יש לאמא שלך ?

שמוליק

1000 זה לא יקר. יכול להיות שמדובר ב215/45/17 או ב : 205/55/16 צמיגים במידה הזו מיצרן טוב יעלו הרבה. זה לא ה185 65 14 שהיה לפני כמה שנים, או 195. כמובן שכמו בכל דבר כדאי ומומלץ לעשות סקר שוק, אבל לא לצפות לקבל הצעות סופר זולות (למוצרים איכותיים יחסית).

גיא

פורסם
גם 1000 זה יקר.

איזה רכב יש לאמא שלך ?

שמוליק

1000 זה לא יקר. יכול להיות שמדובר ב215/45/17 או ב : 205/55/16 צמיגים במידה הזו מיצרן טוב יעלו הרבה. זה לא ה185 65 14 שהיה לפני כמה שנים, או 195. כמובן שכמו בכל דבר כדאי ומומלץ לעשות סקר שוק, אבל לא לצפות לקבל הצעות סופר זולות (למוצרים איכותיים יחסית).

גיא

רביעיית פירלי P6000 (צמיג מצויין לכל הדעות) 205/55R16 חדשים כמובן: 3200-3600 שקל . מחיר מעודכן לסקר שוק מלפני חודשיים בכ-5 מקומות באזור באר-שבע.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

צריך לעשות סקר שוק בלי ספק, המחיר גם נמוך בן השאר בגלל האזור לדעתי (באר שבע). עדיין מדובר על לא מעט כסף, לדעתי לא שווה לחסוך בצמיגים גם אם זה מאזדה 6 ולא אימפרזה טורבו. אם כי צמיג ספורטיבי כבד יותר (כגון יוקהמה AVS) היה עולה יותר.

P6000 צמיד חביב מאוד!

גיא

• תוכן חדש...