Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות אוטו כזה, ללא תאונות,

בעיקרון הגיר אוטומטי, הרמת אבזור קומפורט ליין

ורוצים עליו 33.5 אלף ש"ח

הבן אדם טוען שהרכב במצב מצוין לא עשה תאונות, והוא מתחייב בבדיקה השילדה.

מה אתם אומרים שווה לקחת במידה והכל תקין? או שאפשר למצוא דברים יותר טובים וזאת לא מציאה גדולה

תודה רבה..

פורסם

רוצה אחת כזאת עם נתונים זהים בדיוק, רק עם פחות מ-100K ק"מ? סתם, היא לא למכירה :wink:

עקרונית מדובר ברכב לא רע, אבל כדאי שתעשה שני דברים:

1. תגדיר את הצרכים, התקציב והייעוד של הרכב.
  2. תבצע חיפוש על הבורה. יש המון מידע שאני באופן אישי כתבתי עליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הייעוד הוא רכב משפחתי עיקרי, שדורשים ממנו אמינות, בטיחות לא בזבוז רציני של דלק

בעיקרון הוא לא לנסיעות ארוכות של 30 אלף קילומטר בשנה אלא 13 14 אלף בשנה

פורסם

נראה שהיא בהחלט יכולה להתאים למשימה, רק קח בחשבון שמנוע ה-1.6 פשוט קטן על הרכב הזה.

בנוסף, בצע גם חיפוש על גולף, שכן למעט תא המטען, מדובר בשני דגמים זהים מכאנית, כאשר הבורה נהנית מרמת אבזור עדיפה יותר ומחירון נוח יותר עבור הרוכש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

לגבי המנוע, נכון שהוא קצת "גדול" על המרכב של הבורה אבל בעיקרון התיבה האוטומטית עם יחסי העברה הקצרים לא תיתן הרגשה של רכב עצל

פורסם

המנוע גדול על הבורה?! :shock:

אני מקווה מאוד שהתכוונת לכך שהבורה גדולה על המנוע...

התיבה הקצרה אינה מפצה על דבר, היא רק גורמת לסל"ד גבוה ומעצבן במהירות שיוט.

פורסם

צודק, התכוונתי ההפך.. קטן

נכון, שיוט ב100 קמ"ש הוא על 2800 סלד. אצלי בפולו זה מגיע ל3, לא נעים בכלל אבל בהאצות ביניים הרכב לא מרגיש עצל

פורסם

ידידי, אינני יודע על איזו בורה נהגת, אבל בבורה שאני נהגתי (ולא מעט, יש לציין), ב-100 המנוע מסתובב על כ-3,100 סל"ד, וכן, הרכב מרגיש עצל גם בהאצות ביניים.

בחיאת, אפילו אבא שלי טוען שלא היה מזיק אם היו לו עוד כמה סוסים :roll:

פורסם

זה שהוא עצל כמו שאתם אומרים זה יפריע ממש? זה לא שאני מתכוון לעשות מירוצים איתו, אבל שייסע טוב ולא שאני למשל בעליות של ירושלים יצטרך לתת מלא גז ואני ארגיש שהוא נחנק בשביל להאיץ

פורסם

המנוע אינו נחנק וגם לירושלים תגיע, אפילו אם הרכב עמוס והמזגן פועל.

העניין הוא שהמנוע הזה הוא ייצור קצת חריג, אפילו בתקופה שבה הוא יוצר: יש לו שמונה שסתומים בלבד וגם ההספק שלו די נמוך ביחס למנועים אחרים בעלי נפח זהה.

פורסם

מה דעתך פשוט לחפש בורה 2000 סמ"ק בנזין? בשנתון 2000 המחירון זהה בערך.

יש יחסית לא מעט כאלו... עלויות אחזקה כמו כל רכב גרמני, מנוע חזק ומעולה בשביל הבורה.(זהה למנוע של הפאסאט 2.0) רוב הדגמים הורכבו בגרמניה.

עם מזגן, בלי מזגן, עליות, ירידות הרכב לא מתאמץ אף פעם. 100 קמ"ש-2.5K סל"ד במישור. מאיצה כמו בונבון למרות היותה אוטומטית.

אני מאוד נהנה לנהוג עליה. (זה הרכב המשפחתי)

Mazda 2 2013

פורסם

יש לציין שגם מנוע ה-2 ליטר הוא מיושן לתקופתו עם הספק לא משכנע, אבל לפחות אתה מקבל רכב שיכול לזוז בקצב יותר סביר, וכבונוס יש גם ESP כסטנדרט.

באופן אישי, אם הייתי מחפש בורה, אז לפחות מנוע 2 ליטר (או TDI 110, אבל זה כבר אופרה אחרת).

פורסם

לנו במשפחה יש בורה 1.6 של אבא שלי אוטו מעולה

בשביל הצרכים המשפחתיים מכונית מאוד טובה ואמינה

מה שכן המנוע קצת קטן לעומת המשקל של האוטו ונסעיות אם מזגן אתה מרגיש את זה

ממש.

אני ממליץ לך על הרכב אם אתה לא מחפש בצועיים.

Mazda 3 1.6 105 hp zoom...zoom

פורסם

היתה לי בורה 1.6.

יתרונות: רכב אמין וטוב אשר נותן תחושה מכובדת ביחס למתחרים. צריכת דלק כ-1/11 משולב.

חסרונות: המנוע חלש (יחסית). הוא אומנם עושה את העבודה (גם לירושלים, ללא בעיה), אך הוא נותן תחושה שכוח נוסף לא היה מזיק. המנוע גם מעט רועש במהירויות שיוט סבירות. כדאי לחפש את המנוע 2 ליטר, אם כי איני יודע מה התוספת בצריכת הדלק. חיסרון נוסף הוא המושב האחורי המעט צפוף.

• תוכן חדש...