Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה: הרכב נתקע ושלחו לי גרר מהביטוח, בגלל שהמוסך היה סגור שמו אותו לאיכסון בלילה. יום אחרי זה הוא הגיע למוסך ולהפתעתי גיליתי שנעלם לי הארגז כלים (אלפי שקלים), ואפילו גנבו לי את המצתים ואת הקונדומים. לא יאומן לאן הגענו?

התקשרתי לחברה, והם ניסו להתנער מאחריות, הם טוענים שהם אמרו לי להוציא חפצים יקרי ערך מהאוטו, מה גם את הרמקולים ואת המגנזיום הייתי צריך להוציא?

לא חתמתי על דבר והם טוענים שהייתי אמור לחתום על טופס שמשחרר אותם מאחריות ושכחו להחתים אותי.

מה אפשר לעשות, אף אחד שם לא מוכן לדבר, הם כל הזמן אומרים, "אמרו לך להוציא דברי ערך מהאוטו".

האם למישהו קרה מקרה דומה?

מה עלי לעשות?

פורסם

בעיקרון אם הם מצהירים ואומרים שהיו צריכים ולא החתימו אז זה בעיה שלהם ויש לך קייס.

זה שהיו צריכים להחתים זה טוב ויפה אבל כל עוד אתה לא חתום יש פה בעיה.

אמרו לך להוציא דברים יקרי ערך?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אם יש טופס כזה שהם מחוייבים להחתים אותך כתנאי להסרת אחריות והם לא החתימו אז הבעיה היא שלהם (עדין לא אומר שתצליח לקבל פיצוי).

לא סתם יש להם טופס כזה וזה לא משנה אם בפועל נאמר לך להוציא חפצים או לא.

ברר לגבי הטופס הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קיים טופס, לא החתימו אותי.נלפי דעתי הטופס הזה לא מכסה אתם על הכל, לדוגמא נניח היה והנהג היה עושה תאונה- ובבדיקה היו מגלים כי היה שיכור, זו התרשלות בתפקיד שלו ולא מונע ממנו מלתת את הדין לגבי ה"סחורה" (האוטו שלי) שלקח ונפגעה כתוצאה מזה שהוא התרשל, גם אם חתמתי על טופס וגם אם לא הוא עדיין מחויב לתת את הדין וגם לפצות אותי על הנזק.

אבל כרגע זה לא העיניין, השאלה שלי זה האם להגיש תלונה במשטרה או לנסח מכתב מהעורך דין שלי ולנסות להגיע איתם להסדר (פיצוי)?

האם למישהו הייתה בעיה דומה עם חברת גרר (שגריר, דרכים וכדו')? אם כן כיצד היא נפתרה?

• תוכן חדש...