Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דיהו סופר רייסר 96 ששווה 7000ש"ח. לאחרונה הרכב לא עובר להילוך שלישי ומעלה אלא נוסע עד 60 קמ"ש. נורית הפאוור מהבהבת כבר שמסובבים את הסוויץ עוד לפני ההתנעה של הרכב.

בניסעה - כשלוחצים על דוושת הגז הטורים עולים מאוד אך הרכב לא מצליח להאיץ יותר מ65-70 והסל"ד עולה ל-4-5K. ונורית הפאוור מהבהבת.

מאידך אם בתחילת הנסיעה לוחצים על כפתור הפאוור (אובר דרייב) כשהידית על D או מתחילים נסיעה כשהידית על הילוך שלישי אז הרכב מגיע עד הילוך שלישי אך לא עובר לרביעי (נוסע עד 85 קמ"ש) אך אחרי עצירה ראשונה ברמזור שוב לא מצליח לנסוע יותר מהילוך שני גם כאשר כפתור האובר דרייב לחוץ או ידית ההילוכים על שלישי.

אדם ישר בעל מכון גירים טוב שהומלץ בפורום בדק במחשב ואמר שלא רואה במסוף המחשב בעייה בגיר ולכן אולי הבעיה חשמלית. אבל הבדיקה היתה מהירה מאוד כי הוא היה באמצע עבודה ועסוק מאוד. מכון גירים אחר בדק ואמר שהוא רואה במחשב שיש בעיה בסלונויד 2 ל3 ובחיישן כלשהו בגיר. הוא איפס לי את המחשב. נורית הפאוור כבר לא היבהבה אך הבעיה נמשכה וכעבור נסיעת מבחן של עשרים דקות הנורית שבה להבהב. הבודק נסע איתי ואמר שהוא לא רואה את התקלה במחשב אך לפי הרגש הוא בטוח ש"הגיר הלך" ויש להחליף או לשפץ את הגיר בעלות של 4000 ש"ח. לי ולמשפחתי אין כסף מיותר ואני אובד עצות כי הרכב שווה כמעט כמו עלות התיקון.. האם ניתן להחליף סולוניד בעלות נמוכה יותר במקום לשפץ את כל הגיר? האם החלפת שמן+פילטר יכולה לפתור את הבעיה? (רק זה יעלה לי 550 ש"ח אצל אותו אחד שהציע לשפץ את הגיר) האם הבעיה חשמלית? אגב, עוד פרט מעניין - נורית הפאוור החלה להבהב לראשונה לפני חצי שנה כאשר לאחר טסט נאלצנו להחליף גרמושקה קרועה בציריה השמאלית. המכונאי (שהוא בכלל מכונאי של טרקטורים בקיבוץ) החליף אותה והוריד את האוטו מהליפט ואז הנורית החלה מהבהבת וכבתה רק כעבור חצי שעה. זה היה לפני חצי שנה וחמש אלף ק"מ של נסיעה.

מה שעצוב הוא שהאוטו הזה די שמור - יד שניה מפרטי ונסע רק 130 אלף ק"מ ואנו הספקנו לנסוע איתו בסה"כ 12K.

לעצותיכם המלומדות אודה :)

• תוכן חדש...