Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-2003 נסעתי על טייפון 50 סמ"ק במרכז הכביש, רכב מסחרי מסוג VW טרנספורטר לבן שעמד בתחנת האוטובוס מימין החל לשעוט שמאלה לאורך שלושה נתיבים ב-90 מעלות לנתיבים בדיוק כשהגעתי כדי להגיע למפרץ לבצע פרסה שנראית יותר כמו פניית L מאשר פניית U, הוא פגע בי, גמר את הטייפון לגריסה, שבר לי את הרגל ושלח אותי לאשפוז וגבס, ועל הדרך גם ברח מהזירה. כל מה שיש עד היום זה תיאור הרכב והעובדה שספרות הלוחית רישוי שלו מסתיימות ב-77.

אהה כן, יש גם תיק משטרתי סגור מתוך "חוסר עיניין לציבור".

אוי הקאמיקאזות האלה על הכביש, צריך להוריד אותם אני אומר לך.

מסכנה: תעלו להם את הביטוח, לכולם אני אומר לך! כל אחד ואחד מבעלי הטרנספורטרים VW צריכים לשלם פי שש ממני, ויפה שעה אחת קודם!!!

הסיפור אמיתי, אך האם המסקנה נשמעת למישהו הגיונית?

אופנוען

• תגובות 218
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלוואי שזה היה מסתכם במקרה אחד שאי אפשר להשליך ממנוע על כלום. לצערי זה קורה כל הזמן לכולם.

כל הזמן כולם נגד קטנועים, תסבירו לי אנשים, למה בחו"ל התופעה לא כזאת? למה שם כן מעודדים רכב דו גלגלי? כי מה כי הם יותר זהירים? אנחנו הישראלים מטורפים! אבל גם נהגי המכוניות הישראלים מטורפים לא רק רוכבי הקטנועים מטורפים.

אתה ראית שליח של דומינו פיצה חוצה ברמזור אדום, אז מה? זה כולם? כולם עוברים על החוק? אותה אדם כנראה גם כשינהג ברכב הפרטי שלו יעשה שטויות כאלה או אחרים.

לא פעם ראיתי רכבים בשעות קטנות של הלילה עם צעירים שחצו אור אדום. אז מה אדם שמקבל רשיון לאופנוע, ישר הוא מופרע? ישר הוא מפר חוק? ישר צריך להוריד אותו מהכביש? תעשו אכיפה יותר ריצינית ומי שמגיע לו להוריד אותו מהכביש, סבבה תורידו, בנתיים במדינה שלנו כששומעים על תאונה קטלנית מתברר שהנהג עם 100 עבירות תנועה, או בשלילה או שעצרו אותו ושחררו אותו, תשקיעו יותר מאכיפה ואל תענישו קולקטיבית את כלל ציבור הרוכבים.

ונכון, הרבה רוכבים הם שליחים וטיבעי שהם עוברים על יותר עבירות תנועה (לא שאני מצדיק) כמו שנהג מונית עובר יותר עבירות תנועה, ולהם באמת הביטוח כבר יותר יקר.

קצת הגיון, מה ביקשנו????

אתה צודק, יש קטנועים "שומרי חוק" שבמקום לנסוע באדום, חוצים במעבר חציה כמו הולכי רגל ואז ממשיכים אחרי הרמזור האדום. הרי אתה פטור מלחכות בסבלנות לפי חוקי הדרך ברגע שאתה נהיה בעלים של אחד כזה.

בינתיים מאז שפרסמתי את התגובה עם המראה , אתמול בערב בזמן רכיבת אופניים בא מולי (שוב) קטנוע במהירות עצומה על שביל של רוכבי אופניים ואילץ אותי לרדת לכביש כדי לא להיפגע, אולי הם מחפשים רק אותי כדי להתנקש בחיי ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ב-2003 נסעתי על טייפון 50 סמ"ק במרכז הכביש, רכב מסחרי מסוג VW טרנספורטר לבן שעמד בתחנת האוטובוס מימין החל לשעוט שמאלה לאורך שלושה נתיבים ב-90 מעלות לנתיבים בדיוק כשהגעתי כדי להגיע למפרץ לבצע פרסה שנראית יותר כמו פניית L מאשר פניית U, הוא פגע בי, גמר את הטייפון לגריסה, שבר לי את הרגל ושלח אותי לאשפוז וגבס, ועל הדרך גם ברח מהזירה. כל מה שיש עד היום זה תיאור הרכב והעובדה שספרות הלוחית רישוי שלו מסתיימות ב-77.

אהה כן, יש גם תיק משטרתי סגור מתוך "חוסר עיניין לציבור".

אוי הקאמיקאזות האלה על הכביש, צריך להוריד אותם אני אומר לך.

מסכנה: תעלו להם את הביטוח, לכולם אני אומר לך! כל אחד ואחד מבעלי הטרנספורטרים VW צריכים לשלם פי שש ממני, ויפה שעה אחת קודם!!!

וואו לא סיפרת לי שקרה לך את זה... לא נעים לשמוע.:x

בכל מקרה, אני מקווה שאייל הבין שהוא צריך לעודד עלייה של דו"ג כדי שמי שייפגע בו לא יהיה מכונית ובמיוחד לא משאית שתעשה ממנו טוסט.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אם אתה מדבר על לחצות את הכביש עם אופנוע ביד זה חוקי לגמרי אם האופנוע מכובה שאז זה כמו שאתה לוקח סתם עגלה, ובכזה מקרה אתה לא מפריע לאף אחד, לא למכוניות ולא להולכי רגל כי אתה הולך בדיוק כמוהם.

רק לך מפריע שהאופנוע הצליח לעבור את הצומת בלי לחכות לירוק.

לי יותר מפריע שאני רואה איזה אודי Q7 שעושה פתיחה לא נורמלית בכביש עירוני וצפוף (אתמול מתחת הבית שלי). אז מה תוריד את כל רכבי אודי מהכביש.

זה תרבות נהיגה וכל אחד פה בארץ משתמש במה שהוא יכול, אם זה איזה רכב מנהלים אתה יכול לראות אותם נוסעים במהירות מופרזות ואם זה קטנועים אז "גונבים" איפה שיכולים.

אני כן בעד לעשות אכיפה מוגברת! לא תומך בשום עבירה על החוק, אבל אף אחד כמעט לא צדיק פה בארץ שלנו, במקום לבוא ולתקוף בואו יחד יד ביד וננסה לשנות את תרבות הנהיגה של כל הנהגים והרוכבים.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אייל, לפני כשבועיים וחצי הייתי מעורב בתאונת פגע וברח, במהלכה נהג עם סובארו אימפרזה נכנס בי מאחור שעה שאני רכוב על הקטנוע שלי. למזלי זה נגמר בנזק בלבד, אבל אם להשליך את המסקנות שלך על המקרה שלי, יוצא שצריך להעלות את ביטוח החובה ואגרת הרישוי לכל מי שברשותו רכב מהדגם הנ"ל, ולו רק מפני שמדובר בציבור מסוכן בעל מאפייני התנהגות אלימים (פגע וברח לדעתי זה ביטוי של מעשה אלימות), ולכן צריך להערים עליהם כל קושי אפשרי באחזקת הרכב.

נשמע אידיוטי, נכון? כי ככה נשמעים גם הדברים שאתה כותב.

עצוב, אבל נכון.

אגב, הייתי שמח לנסוע יום שלם אחריך מבלי שתרגיש, רק כדי לספור את עבירות התנועה שאתה מבצע. אני בטוח שלפחות אחד משנינו יהיה מופתע מאוד מהתוצאות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הסיפור אמיתי, אך האם המסקנה נשמעת למישהו הגיונית?

המסקנה לא הגיונית.

צריך להיות לא רק בעלי טרנספורטרים אלא גם בעלי פיאט דוקטו - על בסיס מקרה כמעט זהה שקרה לי בערך באותה תקופה :|

ודרך אגב, רק לידיעה, בהולנד אני משלם ביטוח חובה 50 יורו לשנה (פחות מ 300 ש"ח) על קטנוע 50 סמ"ק.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

עוד דבר טרי, איך שכחתי?!

אתמול בבוקר אני עומד ברמזור שבדרך השלום לכיוון ת"א, בשעה שמולי עומדים שני קטנועים לפני שמאלה לאיילון צפון ואחריהם יתר המכוניות.

האור שלהם הפך לירוק, קטנוע אחד החל נסיעה מיד והשני התמהמה מעט במקומו.

מכונית VW POLO CLASSIC החלה נסיעתה לתוך הקטנוע ופשוט השטיחה אותו על האדמה.

מדוע?

כי הוא קטנוע אז שיתנדף כבר מהדרך?

להזכירך אור ירוק הוא רשות בלבד, בטח ובטח כשהאור כנראה היה עדיין רק צהוב.

אני רוצה לראות אם היא הייתה עושה את זה לג'יפ.

מסכנה: תעלו להם את הביטוח, לכולם אני אומר לך! כל אחד ואחד מבעלי ה-VW POLO CLASSIC צריכים לשלם פי שש מאותו קטנוען שהושטח שם על הקרקע, ויפה שעה אחת קודם!!!

למען הסר ספק זו מקריות בלבד ואין לי שום דבר נגד חברת VW.

אופנוען

פורסם
יש יותר ממידה של חוסר ידע בתגובה שלך לגבי התוספת שבעל רכב נדרש לשלם "כסיבסוד" לרכב דו"ג..

הסכום השנתי המדהים עומד על 100 שקלים, אז בבקשה חדל התלהמות וכנס לפרופורציה.

תשאל את עצמך אולי מאיפה מגיעים יתרת 5900 השקלים הנוספים.

באחת מההודעות הקודמות שלי יש קישור לראיון שנערך עם טל שביט ונציגת האוצר, הנתון של 100 השקלים מגיע ממנה ישירות.

אני אופנוען ודיברתי על הסכום שאני בתור אופנוען צריך לשלם, בגלל הרוכבים הלא זהירים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
נהגי הרכבים לא מבינים שאחרי שיגמרו איתנו יתחילו איתם

זה האינטרס של כולם!!

מיכאל כרמי,ציטוט משלך.

"נהגי הרכבים לא מבינים ",אז מה מיכאל נהגי רכב לא מבינים ? רק אתה מבין ?

אם אתה מבין תסביר לקוראים כאן היכן התממשה התחזית שלך ?

השרשור מספטמבר ונהגי הרכב מסתבר כן מבינים.

אולי טענה לשאלות ששאלתי אותך בבקשה,מה פשר הסיבות המטופשות וההסברים המוזרים של טענותיך ושל טענות מנהיגות עמותת המטה ?

אז מה מיכאל ,נהגי הרכב לא מבינים ? או שאתה לא מבין מהם הסיסמאות הנבובות שאתה נושא על דגל המאבק ?

תתחיל ללמוד את הסיסמאות שאתה תומך בהם ואולי תבין אתה שאתם עושים צחוק מהמאבק וכך הוא נראה.

אל תשכח,מי שהיגיע לשיאים במחירי הביטוח זה אתה והרוכבים ולא נהגי הרכב.

אז שב תחשוב אולי מושכים אותכם באף ללא כל בסיס מוצק ומשחיתים את זמנך לשוא בשל חוסר ידע בניהול מאבק.

שתי שאלות:

מתי לדעתך יתחילו הרוכבים ללכת ברגל ?

ומה דעתך על כך שפילגו את המאבק בשל הכנסת פוליטיקה לנושא ?

• תוכן חדש...