Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

נדלקה ברכבי נורת אזהרה צהובה של מנוע מה יכולים להיות הגורמים לנורה זו?

איך אפשר לבדוק זאת?

אין כרגע שום השפעה מבחינת פעולת המנוע ונסיעה בכלל .

תודה על העזרה

אורן

פורסם
איך אפשר לבדוק זאת?

רק על ידי קראת קוד תקלה עם סורק תקלות, שיש לכל מוסך מורשה וגם בחלק מהמוסכים הלא מורשים.

פורסם

תתחיל בלבדוק בספר הרכב למה הנורה מתייחסת ומה הבהילות בה אתה צריך להגיע למוסך.

אם הבנתי נכון על איזה נורה אתה מדבר מדובר בנורת קשל חשמלי, הבעיה יכולה להיות חיישן קטן או מערכת גדולה, בדוק זאת בהקדם.

פורסם

בוקי הספקת להכיר אותי ואתה יודע בדיוק את תפקידי כך שאם נשאלה שאלה כזו ממני יש לזה סיבה אז בוא ניתן לבעל הרכב לענות כיוון שיש מעט אבל יש פוקוס 2 2004 יותר נכון בעולם מ-2003.25.

פורסם

אתה מוזמן לבדוק בעצמך, ולגלות, שפוקוס 2 הוצגה לראשונה בתערוכת פאריז בספטמבר 2004, והרכב הראשון נמכר באירופה בינואר 2005.

לארץ הם הגיעו במחצית השניה של 2005, כמודל 2006.

פורסם

בדקתי שוב את הנושא ובחודש 7 2004 נגמר היצור של פוקוס 1 והתחילו לייצר את הפוקוס 2 לגבי התאריך המדויק שפוקוס 2 הושקה בארץ אני יבדוק.

בכל אופן אם מדובר על פוקוס הראשונה חוץ מזה שהנורה דולקת שים את הרכב ב D ותראה אם יש משחק בטורים בעמידה.

פורסם

הייתי במוסך מרכזי בחולון לבדיקה ממחושבת. נמצא כי יש תקלת קוד מחיישן גל הזיזים .

הבודק מחק את התקלה ואיתחל את המערכת מה שגרם לנורת האזהרה להיכבות בדק הדיקות של הכבל של החיישן . ואמר לי כי אם הנורה תידלק שוב בשבועיים הקרובים עלי להחליף חיישן זה.

לפני כחודשיים בוצע במוסך המרכזי טיפול טיימיניג האם יש קשר לתקלה?

פורסם

מוסך מרכזי של היבואן יש רק אחד והוא נמצא בניר צבי (ליד צריפין).

כל המוסכים האחרים של רשת היבואן הנם מוסכים מורשי היבואן.

הרבה פעמים אנחנו נתקלים שאנשים כותבים שהיו במוסכים מרכזיים ולא הוא.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...