Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר ניסיון מוצלח עם הפורום,אני רוצה לשאול שאלה נוספת .ברכב שלי (קסארה 1800 שנת 2000 ).בזמן האחרון דולקת לסירוגין נורת ביקורת המנוע(K) .לעיתים לדקה לעיתים ליותר זמן .ואז נכבית .הרבה פעמים היא דולקת בירידות ,או בסיבובים. כשאני בכלל לא משתמש בדוושת ההאצה. לפי מה שקראתי במספר מקומות הנורה קשורה להזרקת הדלק .מדוע אם כך היא דולקת כשאין שימוש בדוושת ההאצה ? כשהנורה דולקת אני לא מרגיש ירידה בביצועים או שינוי כלשהוא בהתנהגות הרכב

פורסם

חבל על הניחושים ,לדעתי, אך בכל זאת... אתה מתכוון להכנס למוסך שיש לו סורק, לבדיקה? או שנזרוק בכל זאת כמה שמות של חיישנים, ככה שתרגיש טוב?

פורסם

+1. עדיפות ראשונה היא להיכנס למוסך (לא חובה מורשה, אבל אחד שמומחה בצרפתיות) ולקבל ממנו דיאגנוזה מסודרת ורצינית.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם יש דרך להוציא קוד תקלה, יעזור מאוד.

בכל מקרה אצל חבר שלי קרה אותו דבר ובמוסך אחרי בדיקה גילו שמגעי חיישן יניקת אויר היו מלוכלכים בפיח, אחרי כמה שפריצים של סרויסול התקלה לא חזרה.

עוד המלצה, תנתק את המינוס של המצבר לרבע שעה, אחר כך תחבר ותעשה סיבוב, זה אמור לאפס את המחשב ואם יש תקלה הנורית תחזור אם לא, סע לשלום.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

בזמנו לפני כשנתיים, כשקניתי את הקסארה ,גם החלה לדלוק לי נורת K בליווי בקפיירים .ואז נסעתי למוסך מורשה סיטרואן בצומת מסמיה .והמכונאי שם שאחראי על הדיאגנוסטיקה ,אמר שלפי קוד התקלה יש בעיה בתערובת האויר דלק שהמנוע מקבל. אך בגלל שהנורה סירבה לדלוק שם גם אחרי שלוש שעות של סיבובים וחיבור, הוא שיער שזה כנראה או חיישן למדה או אחד החיישנים במצערת .לכן אם הנורה לא דולקת קבוע היום אין לי זמן וכסף לבזבז על תשובות של בערך.יכול להיות שעכשיו הנורה לא תדלק למשך שבוע,מה שאותי מפליא איך היא דולקת אים אני למשל בירידות חדות ולא משתמש בדושת ההאצה

• תוכן חדש...