Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

הבוקר ביקרתי אצל יצחק וייס (שרותי רכב, הצדיק) עם ה106.

הוא ביצע בדיקת 4 גזים והתחבר למחשב הרכב, הדיאגנוזה שלו היא שיש עודף דלק רציני, וזאת לפני שאמרתי לו שצריכת הדלק אצלי עומדת על 1 ל 10 בזמן האחרון ביום טוב (ואני אופטימי), אני נוהג רגוע ברוב הזמן.

איפה לתקן?

אני צריך מקום מומלץ על ידיכם לבדיקה יותר רצינית של מערכת הדלק וההזרקה, אמינות בבעל מקצוע זה הכי חשוב בשבילי.

תודה אנשים

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

תודה גם וייס הפנה אותי אליו, אבל רציתי לשמוע על בעל מקצוע נוסף.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

עכשיו חזרתי ממשה זר קרבורטורים.

יש רק מילה אחת להגיד על משה, חיים והצוות - מקצוענים!

אחרי ניקוי מזרקים ושיפוצם, ואחרי איתור חיישן מאפ תקול בעזרת הסורק, האוטו כבר נשמע יותר טוב.

אך משה וחיים לא היו מרוצים, הכיוון הראשון שהם בדקו היה הפלאגים והם צדקו ב 100 אחוז, פלאגים שלא התאימו למנוע!

לאחר החלפת הפלאגים אני סוף סוף יכול להעיד שגם מנוע של 106 ראלי יכול לעבוד "עגול" !

לאחר כל זה עוד קיבלתי הנחה נוספת במחיר, ויצאתי מרוצה מכל הכיוונים.

בקיצור, אני ממליץ בחום

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תוכן חדש...