Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החבר'ה פה רואים יותר מדי טופגיר (יותר נכון, מסתמכים יותר מדי על טופגיר שעושה רייטינג על חשבון הידע שלהם במכוניות).

הקורבט עשויה פיברגלאס. Z06 כוללת חלקי מרכב מסיבי פחם.

פורסם

אמרתי שהיא חרא כי השוותי אותה למכונית על, זה לא קשור בכלל למה שאני נוסע

אגב מאיפה הבאת את זה שהיא עשויה מפלסטיק ושאיכות החומרים שלה לא טובים? כמו שאמרו מעליי, אל תתבססו על מה שאומרים בטופ גיר, תבינו שרוב הדברים שהם אומרים זה כדי להצחיק...

טוב בא לכם לחזור לנושא הGT? אני יתחיל, בא לי לראות אותה :-(

פורסם
הקאררה GT אני לא מדבר על זו של האוטומוטור מתישהו תחילת השנה הייתה פה ונסעה וצילמתי גם, פירסמתי פה נראה לי או בסקאלה לא זוכר,

מה זה מכונית על בשבילך?

Supercar is a term generally used for high-end sports cars, ... stated in more general terms: "it must be very fast, with sporting handling to match", "it should be sleek and eye-catching" and its price should be "one in a rarefied atmosphere of its own"

אני דיי בטוח שהZ06 עונה על הדרישות האלה, היא מהירה, ספורטיבית, מושכת עיניים, בדיוק מאותה סיבה גם ה911 שציינת היא מכונית על

1- לא ידעתי שהייתה קררה GT בארץ. לא ראיתי תמונות של אחת כזו נוסעת על הכביש, ולצורך העניין, כל עוד לא עברה גיור אינני מחשיב אותה כרכב ישראלי (אשמח אם תוכל לפרסם את התמונות שוב).

2- שים לב שציינתי שכל עוד הפורד GT לא עברה גיור, גם אותה אני לא מחשיב כרכב ישראלי (אמרתי בפירוש "במידה ו..").

3- מכונית על, בשבילי, היא רכב ספורט בעל עיצוב יוצא דופן, ביצועים מרשימים, תג מחיר שמיימי וכמות יצור מוגבלת ויחסית נמוכה.

לפיכך, רכב כמו 911 בגרסאותיה הסטנדרטיות, שמיוצרת בעשרות אלפי יחידות בשנה, ועולה באיזור ה100-130 אלף דולר (תלוי באיבזורא), אינו עונה להגדרת "רכב על" מבחינתי. כנ"ל הקורבט (לא הZ06 ואפילו לא הZR1) והאודי R8.

אני אפילו לא בטוח ששהייתי מחשיב את גרסאות הכניסה של פרארי ולמבו (בדמות הF430 והגאיירדו) כרכבי על.

לפיכך גם רכב כמו מייבאך 62, למרות תג מחירו השמיימי וביצועיו המרשימים (0-100 בפחות מ5 שניות (יותר מהיר מ911) - אינו רכב על.

רכבים שאני כן מגדיר כרכבי על הם פאגאני זונדה, למבורגיני מורצ'לייגו, פרארי אנזו, בוגאטי ויירון, פורדה קררה GT (ואולי גם הGT2), מרצדס-מקלארן SLR ועוד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כל הויכוח הזה חסר בסיס כל כל אחד מגדיר באופן שונה "מכונית על" ומדובר בביטוי ותו לא.

היום הביצועים הם הכרח למכונית על אבל זה לא פועל להפך. כלומר, יכול שיהיה רכב עם ביצועים של מכונית על ושאינו כזה (M3 M5). פקטור שכן יכול להבדיל את מכוניות העל מהאחרות הוא נתון המהירות הסופית (כאן צריך גם את העיצוב והאוירודינאמיקה שלהן) מעטות מכוניות הביצועים שאינן מכוניות על שמגיעות ל320 קמ"ש אז זה נתון די משכנע.

DISCOVER- קבוצת המכוניות שהזכרת נהוג יותר לכנות בשם היפר קארס או אולטרה סופר קאר או וואט אוור.

פורסם
החבר'ה פה רואים יותר מדי טופגיר (יותר נכון, מסתמכים יותר מדי על טופגיר שעושה רייטינג על חשבון הידע שלהם במכוניות).

מה הקשר לטופ גיר? :?

אגב כותבים פיברגלס והדקויות שבין פיבר לבין פלסטיק מעניינות לי את ה...

פורסם

Discover סימנת לי בציטוט its price should be "one in a rarefied atmosphere of its own

אתה מודע לכך שהפורד GT יותר זולה מהF430, גייארדו והR8 שאותן אתה לא מגדיר מכוניות על, בכ"מ אישית הייתי אומר שבגלל הצורה שלה היא מכונית על והF430 לא, אבל עדיין אני מעריך את הF430 כמכונית על לכל דבר...

לגבי פרטים שרצו פה, אז קודם כל מחיר כמו שאמרתי, לא יותר מדי יקר 140 אלף דולר (כמובן שבארץ המעפנה שלנו זה כנראה הגיע לו למעל מליון שקל)

550 כ"ס

500 טורק

0-100: 3.3 שניות

100-0 (בלימה): 7.4 שניות

מהירות מקסימלית: 200/320 קמ"ש/מייל

פורסם

תודה רבה.

לא נורא עוד מעט מתחילות הקייטנות...

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

• תוכן חדש...