Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הבלגן- ועד עכשיו באמת לא פורסם מספר האוטו- מה הקטע? היה לו מספר, לא?:roll: יש מלא קורבטים כאלה בארץ, האוטו בכלל לא נדיר כבר- אז, איך נדע, אם נתקל בזה?:roll: וזה, שהם באו לבחור הביתה עם 3 ניידות- מה, מעכשיו כל אוטו שגונבים- באים לאחרים, שיש להם כאלה, לבדוק אם לא גנבו בשביל חלקים? -נו, באמת...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור נוסע בקורבט שלו, אין לי מושג אם זה יעזור למישהו פה.

חוץ מזה היה פעם אשכול שדובר על הקורבט בזמן היתה התוכנית "היורש".

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אם היית יודע מה יש בפנים הייתי מבין שמוטב כי הקורבט תשמש בתור המחסום מחוץ לגראג' :)

לבחור שבאו אליו הבייתה אני הייתי מגרש אותם ואת ה"יורש" שלא ירש כלום.

קאדילאק ישנה ]פתוחה בצבע בורדו דהוי...:-)

פורסם

הנה תמונות:

האוטו אדום - צבע חדש. אין מכות או שריטות או חלקים חסרים.

חלונות כהים.

סבל ניקל אחורי.

DSC03672.jpg

DSC03674.jpg

DSC03678.jpg

DSC03675.jpg

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
ליאור נוסע בקורבט שלו, אין לי מושג אם זה יעזור למישהו פה.

חוץ מזה היה פעם אשכול שדובר על הקורבט בזמן היתה התוכנית "היורש".

כאן הנסיעה באוסטין הילי ולא בקורבט.

מה עם מספר רישוי.

שלמה דן גדרון

פורסם

לכל המלעיזים והמשמיצים כמו gluk, כמו ozwrx וכמו z4. הרי אתם בדיוק אלה שמייצגים את הפנים המכוערות של המועדון. אז למה להשמיץ? למה לכסח??

לא רוצים לעזור? אל תעזרו.

לא מבינים למה המשטרה החליטה לבקר את הבחור? אל תנסו להבין.

ממינים שבאמת באו 3 ניידות? תמשיכו להאמין בזה ולבלוע עוד הרבה שטויות שמספרים לכם.

חושבים ש "ליאור לא ירש כלום"? תמשיכו לחשוב. הרי זה לא משנה כלום, זה מעניין את הת... שלו מה אתם חושבים. הוא הרבה יותר רחוק וגבוה ממה שאתם מסוגלים לדמיין. לא, לא בארץ. יש עוד מקומות חוץ מישראל.. אבל באמת מה זה משנה?

אזבבקשה, לא מדובשכם ולא מעוקצכם. אל תעזרו, באמת לא צריך. אבל גם תשתדלו לא ללכלך ולא להשמיץ, כי למה? מחר זה יקרה לכם ואז.. נעים לקרוא השמצות???

נכון, האוטו לא יקר, לא יפה, לא חשוב, לא אספני, אפשר לקנות בגרושים באי ביי ועוד ועוד... ובכל זאת, למרות זאת, נסו ללמוד לא להשמיץ. ואם לא תצליחו, נדע שגם בזה, כמו בהרבה דברים אחרים, לא הצלחתם.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
לכל המלעיזים והמשמיצים כמו gluk, כמו ozwrx וכמו z4. הרי אתם בדיוק אלה שמייצגים את הפנים המכוערות של המועדון. אז למה להשמיץ? למה לכסח??

ממינים שבאמת באו 3 ניידות? תמשיכו להאמין בזה ולבלוע עוד הרבה שטויות שמספרים לכם.

חושבים ש "ליאור לא ירש כלום"? תמשיכו לחשוב. הרי זה לא משנה כלום, זה מעניין את הת... שלו מה אתם חושבים. הוא הרבה יותר רחוק וגבוה ממה שאתם מסוגלים לדמיין. לא, לא בארץ. יש עוד מקומות חוץ מישראל.. אבל באמת מה זה משנה?

אזבבקשה, לא מדובשכם ולא מעוקצכם. אל תעזרו, באמת לא צריך. אבל גם תשתדלו לא ללכלך ולא להשמיץ, כי למה? מחר זה יקרה לכם ואז.. נעים לקרוא השמצות???

נכון, האוטו לא יקר, לא יפה, לא חשוב, לא אספני, אפשר לקנות בגרושים באי ביי ועוד ועוד... ובכל זאת, למרות זאת, נסו ללמוד לא להשמיץ. ואם לא תצליחו, נדע שגם בזה, כמו בהרבה דברים אחרים, לא הצלחתם.

T

וואלה פרנציפ עכשיו לא צריך לעזור לך, אנשים מבקשים פה כבר יומיים תמונות של האוטו ומספר רישוי של האוטו ואתה לא שם ז** על אף אחד, אז מה אתה רוצה שיקרה?

אתה מצד אחד מבקש עזרה אבל מצד שני אתה לא נותן מספיק פרטים שיעזרו לך!

וחוץ מזה, מי אתה שתקרא לעסאם שקרן? הוא בוחר הרבה יותר גבר וטוב לב פה מהרבה אנשים בפורום הזה!

אתה בכלל מכיר אותו שאתה מדבר עליו ככה? הוא יכול להיות אבא שלך יא מגעיל!

פורסם
עיסאם איזה גועל נפש....

גועל נפש שהם באו אלייך הבייתה כי חשבו שאתה גנבת את הרכב לחלקים..

ממש גועל נפש.

באמת חוצפה וגועל נפש, אני הייתי מעיף אותם קיבינימט, ועוד 3 ניידות משטרה? מזה רצח? כולה רכב עלוב

עסאם גועל נפש שבאו אליך, לא מבין בכלל מה אתה עוזר להם... כמו שקובי אמר הייתי מעיף אותם קיבינימט

חוצפה :x

תגידו, אתם פסיכים או מה? כשהמשטרה לא עושה כלום בעניין מכת גניבות הרכב אתם מקטרים, וכשבאים שוטרים לבית של בן אגם אתם מקטרים, ועוד אומרים שזה גועל נפש???

הלוואי ולכל אחד ואחד מכם ייגנב הרכב ושהמשטרה לא תזיז את הקצה של הציפורן של הזרת של הרגל, ואז נשמע את הקיטורים שלכם שהמשטרה לא מזיזה את התחת. :evil:

^ קורבט זה לא כזה רכב אספנות יקר. נמכרות באיביי במחירים סבירים בהחלט.

גם הב.מ.וו שלך לא כזה סיפור יקר. תגיד, את העץ דולרים אתה שותל בגינה או שהשארת אותו בעציץ?

מנהלים- סליחה על הבוטות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

T

סליחה?!?!? נדפקת, או מה? הלו, תשים לב, למה שאתה אומר, מה?:evil: מי משמיץ? מי בכלל דיבר על ליאור? מי בכלל דיבר על ה"לא יקר, לא יפה, לא אספני"?:roll: מה אתה מבלבל את המח?! לא יודע, מה לגבי האחרים- אבל אני אמרתי (ואמרתי זאת פעם אחת, אבל עוד רבים אמרו!)- שבשביל, שיהיה קל יותר לחפש- חייבים לתת מספר של האוטו! כי כן- יש כבר הרבה קורבטים בארץ, ביניהם כמה אדומים- אז הוא לא ממש נדיר, ולכן יהיה הרבה יותר קל לחפש משהו בעל מספר מוגדר- אז?:roll: ואם יגנבו למישהו מרצדס 600 חדשה- גם זה אוטו נדיר, גם זה אפשר יהיה לחפש על סמך הגדרה: "נגנבה מרצדס 600 אפורה"? או, שאם נבקש מספר- גם תגיד- השמיצו את האוטו, אמרו שהוא לא נדיר? אם זו השמצה- לך יש בעיה, ידידי!:roll:

אם לא היה עדיין מספר- אז אפשר להגיד, שלא היה מספר עדיין, וזהו!

אנשים מנסים לעזור- וזו התגובה שמקבלים- תודה רבה באמת!:evil::roll:

אה, ועוד- ברור לי, אני חושב, למה החליטו לבקר את הבחור- עדיין!:evil: אם היו חשדות קונקרטיים לגביו- עניין אחר, אתה לא חייב לפרט. אבל אם באו אליו אך ורק על סמך זה, שיש לו קורבט אדומה, הוא גר באיזור, והוא ערבי- אז סליחה!

(ולא- אני לא מכיר אותו אישית!)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני שבוע ראיתי אחת כזו, אבל נראה לי שהיא לא הבחור מהפורום.

זו הייתה בצבע אדום מיוחד עם מספר צהוב ו7 ספרות.

ולדעתי זה שנתון אחר.

אה וגם היה רשום עליה "סטימפי" בצד.

והיא הייתה עם מדרגת צד בולטת.

צאוד יפה ואפילו צילמתי אותה.

נסעה באיזור בני דרור לצפון.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי- יש כבר כמה קורבטים אדומים בארץ, וקשה מאד לאתר אחד ספציפי בלי מספר! אתה לא יכול הרי לחשוד בכל אוטו, שנוסע בכביש, ולהזמין לו משטרה! שוב- אני מבין, שלא היה לאוטו עדיין רישוי/הוא לא שם מספרים- זה כבר משהו אחר...

פורסם
תגידו, אתם פסיכים או מה? כשהמשטרה לא עושה כלום בעניין מכת גניבות הרכב אתם מקטרים, וכשבאים שוטרים לבית של בן אגם אתם מקטרים, ועוד אומרים שזה גועל נפש???

הלוואי ולכל אחד ואחד מכם ייגנב הרכב ושהמשטרה לא תזיז את הקצה של הציפורן של הזרת של הרגל, ואז נשמע את הקיטורים שלכם שהמשטרה לא מזיזה את התחת. :evil:

אני מתלונן שהמשטרה הלכה לבחור שאנחנו מכירים שיש לו קורבט והוא ערבי וזו הסיבה היחידה שהמשטרה באה אליו, לא על סמך מידע מודיעיני ולא שום דבר אלא כי ראו ערבי עם קורבט וזה לא יעלה על הדעת שיעשו לו פשיטה על הבית בגלל זה.

חוץ מזה כמו שאמרו פה הבן אדם שנגנב לו האוטו כפוי טובה, במקום לפרסם בהקדם האפשרי תמונה ומספר רישוי הבחור מתעקב כאילו יש לו את כל הזמן שבעולם... כל מה שאנשים רצו זה לעזור כי אף אחד מאיתנו לא רוצה שזה יקרה לו אבל עד עכשיו אין מספר לוחית אלא רק עם לוחית של קליפורניה, זה אומר שלאוטו אין לוחית ישראלית בכלל?

והמשטרה לא מזיזה גם ככה ציפורן אז אני לא מצפה מהם לכלום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
אני מתלונן שהמשטרה הלכה לבחור שאנחנו מכירים שיש לו קורבט והוא ערבי וזו הסיבה היחידה שהמשטרה באה אליו, לא על סמך מידע מודיעיני ולא שום דבר אלא כי ראו ערבי עם קורבט וזה לא יעלה על הדעת שיעשו לו פשיטה על הבית בגלל זה.

חוץ מזה כמו שאמרו פה הבן אדם שנגנב לו האוטו כפוי טובה, במקום לפרסם בהקדם האפשרי תמונה ומספר רישוי הבחור מתעקב כאילו יש לו את כל הזמן שבעולם... כל מה שאנשים רצו זה לעזור כי אף אחד מאיתנו לא רוצה שזה יקרה לו אבל עד עכשיו אין מספר לוחית אלא רק עם לוחית של קליפורניה, זה אומר שלאוטו אין לוחית ישראלית בכלל?

והמשטרה לא מזיזה גם ככה ציפורן אז אני לא מצפה מהם לכלום.

לא רק בגלל שהוא ערבי,גם גר לא רחוק מחיפה.

קרה לי מקרה דומה עם אופנוע שנגנב מקיבוץ מצר והיה לי אותו אופנוע ,ומה שיותר גרוע שהבחור היה עובד איתי באותו מפעל ,מה שביאס אותי שהוא חשד בי אוטומטית,וקרה לי אותה פדיחה כמו שקרתה לעיסאם.

חוצפה,וחוסר בושה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
הנה תמונות:

האוטו אדום - צבע חדש. אין מכות או שריטות או חלקים חסרים.

חלונות כהים.

סבל ניקל אחורי.

אם ככה זאת הקורבט שחנתה בשכונת תל ברוך בצפון תל אביב על יד צהלה.

יצא לי לראות ולצלם את הקורבט הזאת ממזמן וזה נראה מהתמונה שבאותו המקום זה צולם.

• תוכן חדש...