Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על הפרטים, היה ברור לי כבר משיחה עם הבנאדם שהרכב במצב שלא שווה להסתכל עליו בכלל

אגב משיחה איתו הבנתי שיש גם משו למנוע, אני חושד בראש מנוע.

בגדול ברכבים האלו צריך להיות עם הרבה סבלנות (גם לי קשה עם זה :) ) אבל אין מה לעשות. כי או שהרכבים שחוטים או שהבעלים דורשים המון מעל.

כל מה שנשאר זה לחפש אחד שלא מכיר את הפורומים של הרכבים ואז נמצא אחת במחיר נורמלי

אני נוטה להסכים איתך, לכל סיר יש מכסה, כנראה שאם תהיה סבלני מספיק תוכל למצוא רכב כזה שמור.

(אגב, לא הייתה לי בעיה מנטלית או כלכלית לשלם מעל למחירון, אני אפילו שמח לשלם יותר על רכב שנמצא במצב באמת יוצא מן הכלל)

מה שקרה לי במהלך החיפושים הוא שהגעתי למסקנה אני עם עצמי שרכב ספורט אשר מבוגר ב3 שנים מגיע עם פוטנציאל ריסק גבוה שלא משתלם לי לקחת, הבנתי שהימי חופש שאצטרך לקחת על מנת לטפל ברכב יעלו לי יותר.

ואז ניגשתי לחפש רכב ספורט בתחום ה3 שנים האלו, למשל הגולף 2006 GTI, אבל לא רק שהמחיר שלה גבוה גם יש קושי בלהשיג אחת כזאת. (פלוס קראתי סיפורי אימה על גרסת הDSG משנים אלה)

מפה לשם, אני כרגע מבלה בנהיגות מבחן מחפש את עצמי (ורכב).

בכל מקרה, מקווה שייתלבש עליך הרכב המבוקש במצב מעולה במהרה!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקפיץ בשביל שאלה די חשובה, האם בגולף GTI שמחליפים קלאץ, מחליפים גם גלגל תנופה או שזה מעיד על בעיה שהייתה?

התשובה היא שבחלק מהמקרים מחליפים גלגל תנופה, כנראה תלוי בכל מקרה לגופו. (ק"מ, אופי נהיגה, באיזה שלב של מוות הוחלף הקלאץ')

אצלי למשל הוחלף קלאץ' פלוס גלגל תנופה ע"י הבעלים הקודם והוא שילם על כך סכום יפה בחברה (עיין בסעיף 1 מטה)

עם זאת היום פופולארי להשתמש בקיט של VR6 שעולה יותר זול ויש שאומרים שהוא עדיף.

כבעל נסיון עם הרכב , אני יכול לומר לך מרא שיש ברכב הזה 2 טיפולים יקרים:

1. קלאץ' - מגיע ל5.5K כולל גלגל (בחברה) או 3.5K ללא גלגל תנופה.

2. טיימינג - נע בין 2.5K ל3.5K תלוי איפה. המחיר כולל בוכנה הידראולית שקיימת רק בדגם הזה ועולה כ1K לפני מע"מ, משאבת מים, מותחן רצועה ונוזל קירור, המחיר הנמוך במוסכים מתמחים והמחיר הגבוה בחברה. כמובן שאני מדבר על חלקים מקוריים בלבד.

מבחינת תזמוני הטיפולים הנ"ל:

בקשר לסעיף הראשון - תלוי בנהג, כבר שמעתי על קלאץ' מקורי שהחזיק 200K.

בקשר לסעיף השני- המהדרין מחליפים כל 3 שנים (או 90K ק"מ).

בלאון 4X4 יש לך בנוסף את הסיפור של ההאלדקס שהוא לא זול.

הראשון מגיע ל6K כולל גלגל או 3.5K ללא גלגל תנופה, השני .

(אני מדבר על חלקים מקוריים בלבד)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלתי בקשר לקלאץ מכיוון שראיתי רכב שעשה קלאץ+ גלגל תנופה אחרי 40 אלף ק"מ וטיימינג ראשון החליפו ב30 אלף ק"מ ומאז לא החליפו.. כמובן שהכל היה בחברה, אבל זה היה ניראה לי מאוד חשוד משום מה

אייל תודה על התשובה המפורטת

• תוכן חדש...