Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. לא ביצעת שטיפה של מערכת הקירור משאריות השמן

2. לא ביצעת מילוי שמן לפי הוראות הייצרן קרי ניטור טמפ' השמן בזמן המילוי לכן ייתכן שיש לך חוסר שמן או עודף שמן מה שעלול לגרום לבעיה בהחלפת ההילוכים.

איזה כייף לי :)

פורסם
1. לא ביצעת שטיפה של מערכת הקירור משאריות השמן

2. לא ביצעת מילוי שמן לפי הוראות הייצרן קרי ניטור טמפ' השמן בזמן המילוי לכן ייתכן שיש לך חוסר שמן או עודף שמן מה שעלול לגרום לבעיה בהחלפת ההילוכים.

לא נראה לי שביצעו שטיפה של מערכת הקירור ..משאריות השמן אני ישאל את המוסך !! ביום ראשון

לגבי מילוי השמן .. לא אני הכנסתי המוסך ביצע את המילוי מאמין שלפי הספר לפחות אני מקווה

עם יש שמן במערכת הקירור השמן מגיע ממקום מסויים מערכת הגיר זאת אומר שיש אפשרות שיכנס מים למערכת הגיר

ואז לא יהיה שמן בגיר ..

יש איזו דרך לדעת עם הקולר דפוק ?? קומפסיה ?? או בדיקה אחרת ?

• ספונסר פורום
פורסם

העובדה שיש שמן במערכת הקרור מצביע על מעבר שמן מהמנוע או מתיבת ההילוכים ,

בעל מקצוע מיומן יוכל להבחין אם השמן שבמערכת הקרור הינו שמן מנוע או שמן מהתיבה,

במיוחד במקרה שלך שהרכב הינו דיזל ולכן ניתן להבחין בבירור שמדובר בשמן שחור

מאוד שמעורבב עם המים (טחינה מסריחה בצבע שחור כהה)בעוד שהשמן של התיבה הינו שקוף

ונקי יחסית והטחינה עם המים תיראה בצבע בהיר מאד .

אם המוסך לא מבחין בשמן שבמערכת הקרור בין מנוע לנוזל התיבה ,אז תיקח דגימה

ותיתיעץ עם מוסך אחר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אין צורך לצוטט הודעה צמודה.

תודה על התשובה רון.

לגבי התשובה שלך הצבע של המים בצבע שחור ולא שקוף כמו שאמרת מצביע על מעבר שמן מהמנוע למיכל אידוי ולא מהגיר!

מה יכולות להיות ההשלכות? ומה אני צריך לעשות בשלב הבא ? .

• תוכן חדש...