Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מכונית מהנה לנהיגה, עם התנהגות טובה, ידנית או אך ורק במקרה של אלפא אז SELESPEED גם מתקבל.

אם מישהו יכול לתת לי רעיון בערך על אמינות של המכוניות ביחס לאחרות, ובכמה באמת נמכרות המכוניות (אם מתחת למחירון אז כמה מתחת וכדומה...).

מנוע\ביצועים חשובים.

איזה מכונית הייתם בוחרים מהרשימה ולמה, לטוב ולרע.

רק המכוניות ברשימה רלוונטיות אז לא להמליץ על קליאו B ספורט או אימפרזה טורבו...

האפשרויות הן:

-אלפא 156 מנוע 2.0, שנתונים: 2000, 2001, 2002.

-אלפא 156 מנוע 2.5, שנתונים: 2000, 2001.

-אלפא 147 מנוע 2.0, שנת: 2002.

-סיאט איביזה טורבו מנוע 1.8T, שנת: 2002.

-סיאט לאון SPORT 4X4 מנוע 1.8T (עם ה180כ"ס), שנת: 2002.

-פיז'ו 206GTI מנוע 2.0, שנתונים: 2001, 2002, 2003.

-פיז'ו 306GTI מנוע 2.0, שנת: 2000.

תודה. :D

אם מישהו נסע\היה לו\יש לו אחת מאלה ויכול לתת חוות דעת אל מכונית מפה זה גם יעזור מאוד.

תודה.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
המחיר של 156 2.5 הוא מעל 130K...

מאיפה הנתונים !

כרגע בדקתי ב YNET והמחיר של ה 156 2500 שנת 2000 הוא 111 אלף

והמחיר של ה 156 2500 שנת 2001 הוא 138 אלף ...

שנת 2000 נכנס טוב מאוד בתקציב אבל של שנת 2001 הוא יצטרך למתוח קצת את התקציב למרות שהוא גם יכול להוריד מהמחיד בעת קנייה ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
המחיר של 156 2.5 הוא מעל 130K...

מאיפה הנתונים !

כרגע בדקתי ב YNET והמחיר של ה 156 2500 שנת 2000 הוא 111 אלף

והמחיר של ה 156 2500 שנת 2001 הוא 138 אלף ...

שנת 2000 נכנס טוב מאוד בתקציב אבל של שנת 2001 הוא יצטרך למתוח קצת את התקציב למרות שהוא גם יכול להוריד מהמחיד בעת קנייה ..

חשבתי שהוא כתב 2001, 2002...

סליחה.

פורסם

יש פה יותר מדי רכבים שאין בניהם הרבה קשר. אם אתה מחפש את הרכב המהנה ביותר לנהיגה, הייתי הולך על אחת האלפות רק בידני. (למרות שגם הסלספיד חביב). קח בחשבון ציון בטיחות עלוב ל147, ו156 לא נבחנה מעולם בבטיחות (אם זה משנה לך..)

לדעתי תפרט יותר מה הצרכים ואז ההמלצה שלנו תהיה טובה יותר. אגב למה דווקא אלו? (אני יודע שרשמת לא להוסיף עוד) אבל גם ככה התפרסת כל כך הרבה שזה לא ברור.

גיא

פורסם

האמת שזה קצת השתנה.

מחפש מכונית ספורטיבית עם התנהגות טובה ומהנה לנהיגה.

עדיפות ל4 דלתות אבל אם אני ימצא למשל 206GTI טובה סביר להניח שאני יקנה אותה.

ה147 אחרי גם מה שאמרת לגבי הבטיחות ממש לא נראת לי עכשיו.

מישהו יכול לתת לי רעיון גם של כמה יהיה ביטוח לאלפא 156? או אל כל מכונית אחרת פה.

עכשיו הרשימה היא כזאת:

-אלפא רומאו 156, מנוע 2 ליטר, ידנית או סלספיד, שנתונים 2000, 2001, 2002.

-אלפא רומאו 147, מנוע 2 ליטר, שנת 2002. (כבר נראה לי דיי ירד..)

-פיז'ו 206GTI, מנוע 2 ליטר, שנתונים 2001, 2002, 2003.

-סיאט לאון SPORT 4X4, מנוע 1.8 ליטר טורבו 180כ"ס, שנת 2002.

-סיאט איביזה טורבו, 1.8 ליטר טורבו, שנת 2002 (גם, המכונית הזו היא הבחירה האחרונה).

-הונדה סיוויק TYPE R, מנוע 2 ליטר, שנת 2002.

תודה.

פורסם

עכשיו הרשימה היא כזאת:

-אלפא רומאו 156, מנוע 2 ליטר, ידנית או סלספיד, שנתונים 2000, 2001, 2002.

-אלפא רומאו 147, מנוע 2 ליטר, שנת 2002. (כבר נראה לי דיי ירד..)

-פיז'ו 206GTI, מנוע 2 ליטר, שנתונים 2001, 2002, 2003.

-סיאט לאון SPORT 4X4, מנוע 1.8 ליטר טורבו 180כ"ס, שנת 2002.

-סיאט איביזה טורבו, 1.8 ליטר טורבו, שנת 2002 (גם, המכונית הזו היא הבחירה האחרונה).

-הונדה סיוויק TYPE R, מנוע 2 ליטר, שנת 2002.

תודה.

לגבי הביטוח תרים טלפון זה שונה מאוד מאדם לאדם. יחסית הביטוח לאלפא לא יקר במיוחד, מה שכן יקר שם זה איבוד ערך פסיכי במיוחד בחדשות יותר (שנת 02 לדוגמא).

156 - יפיפיה, מאובזרת לרוב, מהנה מאוד לנהיגה. בעיה? ירידת ערך.

147 יפיפיה, חדשה יחסית, בעיה בטיחותית.

206GTI, בהנאה מנהיגה היא תפסיד ל156, אבל עלות האחזקה שלה (ירידת ערך, ביטוחים וכו') תהיה זולה יותר.

לאון, צ'יפ יהפוך אותה לחזקה מאוד, ניראית קרבית.

טייפ R, נשארו בסוכנות 4 רכבים משנת 03, מציעים אליהם תשלומים לתווך ארוך - מימון של 90 אלף שקל ב36 תשלומים ללא רבית וללא הצמדה. היתרון הוא רכב חדש עם 3 שנות אחריות מלאה. אם אתה יכול להעלות את התקציב בגלל הפריסה של התשלומים שווה לבדוק. בדוק עלות ביטוח! הונדה יקרה מאוד בביטוחים לרוב.

סה"כ כולם טובים אבל מאוד שונים אחד מהשני... אם צריך 4 דלתות אז לא מתפשרים על 2 גם אם היא במצב טוב... עדיין לא הצלחתי להבין כל כך מה הצרכים שלך מהרכב.

לדעתי תנסה לבדוק את הטייפR החדשה, אם לא כל אחת מהאופציות פה טובות סה"כ אם כי מאוד שונות אחת מהשניה, אין פה שום רכב רע.

גיא.

פורסם

TYPE R חדשה יקרה מידי אפילו עם תשלומים זה לא משנה.

אם הבעיה היחידית של ה156 היא ירדית ערך, ואני קונה אחרי ירידת הערך המשמעותית ביותר זה לא ממש מפריע וזה אפילו משתלם. אחזקה וביטוח זה מה שצריך להביא בחשבון ואפילו אז זה משתלם לדעתי.

טוב 147 ירדה מהפרק.

קשה למצוא לאון? (גרסת הספורט עם 180 כ"ס והנעה לכל ארבעת הגלגלים), המחיר שלה טוב. וסביר להניח גם האמינות\ביטוח.

206GTI משומשות אני לא מוצא הרבה, עד עכשיו רק אחת.

טייפ R אפילו שנת 2002 שהמחירון הוא 136K זה יקר מידי, אבל אולי. אמרת שהביטוח יקר? אז כנראה זה גם ירד מהפרק.

פורסם

אחיזת הכביש והבטיחות האקטיבית של ה-147 צריכות לפצות על הציון בטיחותי הנמוך יחסית. תעשה עליה סיבוב לפני שתפסול אותה, מדובר במכונית מדהימה ומפנקת מאין כמותה. לך לסמל"ת ותבקש נסיעה על ה-2.0, יתנו לך בלי בעיה. אחרי זה אני רוצה לראות אותך מוותר עליה בכזאת קלות... 8)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אחיזת הכביש והבטיחות האקטיבית של ה-147 צריכות לפצות על הציון בטיחותי הנמוך יחסית. תעשה עליה סיבוב לפני שתפסול אותה, מדובר במכונית מדהימה ומפנקת מאין כמותה. לך לסמל"ת ותבקש נסיעה על ה-2.0, יתנו לך בלי בעיה. אחרי זה אני רוצה לראות אותך מוותר עליה בכזאת קלות... 8)

מחיר מכונית 147 חדשה מאוד מוגזם ! 160 אלף לדגם ה 147 1.6 הפשוט ( חבר שלי קנה ) ...

רק נסעתי איתו ולא ממש התרגשתי - אולי בגלל זה שהוא נהג גרוע או שזה מחסור הכוח באוטו ( 105 כ"ס אם אני לא טועה ) למרות שהיא ידנית אבל זה עדיין לא שווה לדעתי .

לגבי יד שניה המחיר יותר נמוך אבל עדיין גבוהה לדעתי ולא ממש שווה את זה , בכל אופן נסיעת מבחן תסדר את הכל .

לגבי ה 156 אני יכול להגיד לך שה 2500 מצויינת אין כמוהה במיוחד ידנית ! כוח זמין בכל זמן והתנהגות למופת ! החיסרון זה בצריכת דלק גבוהה יחסית .

דגם מנוע 2000 יותר חסוכני ומתנהג יותר טוב בגלל משקל טוב יותר של המנוע כך שיש פחות משקל מקדימה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
206GTI, בהנאה מנהיגה היא תפסיד ל156

לדעתי לא .

ה 156 מתנהגת כמשפחתית טוב, אבל בהנאה מנהיגה נטו, היא מפסידה ל 206 בכל פרמטר , סה"כ מדובר על מכונית מנהלים טובה, אבל הוט האטצ' היא בטוח לא.

לא ראיתי קליאו ספורט ברשימה שלך , אני חושב שהיא טובה מאוד והערך שלה בתור משומשת הופך אותה ליותר אטרקטיבית.

ביום חמישי ראיתי אחת כחולה בטרייד אין של קרסו עם 22K , שווה בדיקה.

פורסם

זה רכבים שונים לגמרי (206 ו 156) השאלה באמת מה אוהבים... קשה להשוות פה ראש בראש. שתיהן מהנות לדעתי... (אם כי נהגתי רק על 156 ולא על ה206).

לגבי הקליאו, לבדוק טוב טוב שזה לא הרכב מבחן שלהם, הוא עבר טראומות מטורפות. הייתי מנסה למצוא אחת פרטית.

גיא.

פורסם

יש 2 סוגים של קליאו ספורט נכון?

יש את זאת היותר עגולה ויש את זאת החדשה עם הקווים האגרסביים יותר, אני אוהב יותר את הצורה הישנה, אבל גם כן ,אני לא מוצא כאלה למכירה.

איך קוראים לדגם של הקליאו ספורט העגול יותר?

תמונה מצורפת... :shock:

ואני יודע שלא טוב לקנות מכונית בפזיזות, אבל יש סיבות, אין הרבה זמן.

יש לי רק את שבוע הבא כדי לרכוש מכונית... אז אין זמן לחיפושים יתרים. :?

cliobsport.jpg

פורסם

לקליאו שבתמונה קוראים Clio Sport MK1 או mark1 , כאילו זה אמור ליצג דור 1,2 וכ'ו

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X

+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+

• תוכן חדש...