Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3683817,00.html

לדעתי מגיע לבנאדם כזה עונש מוות לא פחות מזה , מטורף חולה נפש , מה דעתכם ?

מוות לא... בכל אופן לא מיד.. :twisted: אולי אחרי כמה חודשים...

לעומת זאת, סרוס כן - כדי למנוע התרבות.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תחשבו על היחס בענישה שיש בין מישהו שעבר את המהירות המותרת לבין מישהו שמתעלל בחיות.

חבל שלא מחמירים את הענישה , היום מציתים כלב ומחר יציתו איזה ילד מסכן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה שיותר מפתיע שאיך נותנים לחולה נפש כזה להתגייס לצבא ולהחזיק נשק , איך לא עלו על הבעיה הזאת שלו קודם ? הוא מסוכן לציבור.

פורסם

נשמע כאילו באמת יש לו את הפוטנציאל לפגיעה בחיי אדם. מתעלל והורג כלב בלי לדעת למה... דקסטר מישהו?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אכן כמו שגילי כתב - לא להרוג מייד , לשים עליו קולר , לקחת אותו לבית ספר ולדפוק בו עם מקל ובעיטות לבטן ולרסס אותו בספריי צבע.

אח"כ שיזחל לבית של ההורים שלו!

אני אפילו לא רוצה לחשוב לאיזה מצבים של אלימות זה היה מביא אותי אם משהו היה בכלל מתכוון לעשות משהו כזה כשאני מודע לזה לאחד הכלבים שלי.

במקרה הזה - חוק שי דרומי ברגע שהוא בחצר שלי - תופס בהחלט...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ושוב אני מזכיר את נוסח חוק "דרומי " סתם כדי שלא תסתבכו בלי לדעת .

"לא ישא אדם באחריות פלילית ... ביתו בית העסק או שטח חקלאי מגודר ."

אל תחשבו שמותר לירות בכל אחד שנכנס לחצר של ביניין , או נוגע לכם ברכב.

ולעיניינו .

גם בתור אחד שממש לא חובב גידול חיות בבית , אני באמת לא מצליח להבין מאיפה בן אדם מצליח לשאוב רוע כזה בלי שום סיבה.

צריך לחקור גנטית (בלי הרדמה) ולמצוא מאיפה הדפקט הזה בא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אפשר להשתמש בו להחזרת חייל חטוף.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אנשים כאלה צריך לתת בתור "מחווה לרצון טוב"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני דווקא הייתי תומך בעונשים יותר יצירתיים כמו לזרוק אותו לכלא ולדאוג לעדכן את מי שצריך שהוא שם בגלל שהוא פדופיל, או לחלופין לזרוק אותו לכלא נפחא ולהודיע לעצירים הביטחוניים שם שהוא היה מודיע.

חלאת אדם מי שעשה את זה שמגיע לו לקבל התעללות קשה שבעתיים.

מאחל לו שבכל יום משארית חייו העלובים הוא ירגיש כאב והרבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשים כאלה אח"כ גדלים להיות אנשים כאלה! :shock:

אשריינו שהתברכנו בכאלה ובכאלה, שניהם גורמים להרצל להתהפך בקבר ולבני מעיי להתהפך בקרבם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אכן כמו שגילי כתב - לא להרוג מייד , לשים עליו קולר , לקחת אותו לבית ספר ולדפוק בו עם מקל ובעיטות לבטן ולרסס אותו בספריי צבע.

+1 - לענות כמה שיותר,מוות יכול לבוא אחר כך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עם כל הכבוד לבעלי החיים שעונו, אני חושב שמותר האדם מן הבהמה ושאסור להעניש כאלה, חלאות ככל שיהיו - בעונשים פיזיים או נטילת חרותם. אפשר להחזיר כאלה אנשים למוטב באמצעות הסברה.

במקום עונש, הייתי משחרר את האנשים הללו לחופשי וקובע עימם סדנת תרפיה בתוך שבועיים משחרורם.

את השחרור הייתי מבצע בתוך מכלאה רחבת ידיים, בה שוכנים עשרות רוטוויילרים, אמסטפים, דוגו ארגנטינו, פילה ברזילרו, פיטבולים וטוסה יפני. כולם לא אכלו שבועיים, וחונכו לתקיפה :roll:.

• תוכן חדש...