Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת מים בפולו 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כחודש וחצי פולו 2001 3 ד'..

בגשמים שהיו בחודש האחרון שמתי לב שיש לי נזילת מים (רק כשיורד גשם כמובן), שמגיעה לשטיח הקדמי שליד הנהג (בצד ימין) ממש מאחורי התא כפפות ומשם לשטיח.

חבר קרוב שמבין קצת, פירק מספר חלקים, והוציא את צינור הניקוז של המזגן שהיה מכוון לתוך הרכב משום מה, החוצה.

הוא טוען שבזה נפתרה הבעיה, אבל לא.

מזגן - אני לא מפעיל אף פעם.

חימום - גם לא.

גם את תעלות הניקוז פתחתי אחרי סתימה קלה בצד השמאלי, אבל עדיין לא נפתרה הבעיה.

היום אחרי שנכנעתי כבר, נסעתי ל"בני גלס" ששמו את האוטו מתחת לדוש, במשך כמה דקות והרגישו את הנזילה.

לפי דבריו - בחור מקצועי בשם רני, הוא אומר שככל הנראה יש נזילה ב"קיר האש", אבל, בשביל להגיע לשם, צריך לפרק חצי אוטו, וגם יכול להיות שברמת הפירוק שהוא יכול להגיע אליה, בכלל לא ימצאו את החור שממנו הנזילה.וקן ה

סתם בשביל הידע הכללי הוא דורש במידה ותתוקן הבעיה סכום של 500-600 ש"ח.

במידה ולא תתוקן הבעיה, על יום העבודה, הפירוק וההרכבה, 100-150 ש"ח.

כשאני שאלתי אותו מה הוא היה עושה. הוא ענה: מחכה לקיץ ומוכר את האוטו.

מן הסתם הבעיה המוכרת של ריח העובש והרטוב באוטו זה משהו בלתי נסבל, והפחד שגודל החור והזנילה יחמירו גם לא בדיוק מרגיע.

מישהו נתקל בנזילה שכזו? יודע מאיפה היא?

יש למישהו אולי הוראות כלשהן לפירוק והרכבה של פולו 2001 בשביל שנפרק את זה וננסה לתקן לבד?

מה יש לעשות?

מה כדאי לעשות?

מקום שאתם מכירים (אני מתגורר באיזור חיפה) שמבין ויודע מה הוא עושה..?

חבר'ה, בבקשה את עזרתכם.

• ספונסר פורום
פורסם

האם ברכב שלך קים סאן רוף ?

אם כן יש לבדוק גם את הניקוזים שלו.

בעיקרון אין אפשרות לנזילה מקיר האש של הפולו ,כי הוא חלק

מהרכב ממש.

בדרך כלל אם אין בעיה בניקוזים של השמשה הקדמית או הסאן רוף אז יש מצב לחוסר אטימה

בתושבת של מסנן המזגן .

תבקש שיבדקו לך את התושבת הזאת.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קיים סאנרוף ברכב, אך הניקוזים תקינים, ומתחברים לאותה תעלה ניקוז של השמשה הקדמית.

לגביי תושבת המסנן, מאוד הגיוני, שווה בדיקה, זה גם נשמע מתאים מבחינת המיקום של הנזילה.

בטוח שלא יכולה להיות נזילה מקיר האש של הפולו?

פורסם

טוב אז דו"ח מצב להיום.

אתמול הרכב שלי בילה אצל פחח יום שלם, לצערי לא יכולתי להיות במקום עקב תור בהול לרופא שהיה לי.

אבל הבחור אמין לפי חברים שנמצאים איתי ביחידה ומכירים אותו כבר שנים.

בסוף יום העבודה התקשר אליי הפחח ומסר לי שהרכב מוכן ושאני אבוא לאסוף אותו, כאשר הגעתי הוא הסביר לי שהייתה נקודת חלודה פרוצה בקיר האש וגומייה בקיר האש שהייתה יבשה הוחלפה בחדשה ונאטמה מחדש.

הוא דרש 450 ש"ח על העבודה והתיקון.

הוא שיחרר אותי לדרכי מבלי לשלם לו, ואחד החבר'ה מהיחידה ידברו איתו לגביי הוזלת המחיר.

לפי בדיקה שעשיתי עם צינור מים במקום הנזילה, אין נזילה כרגע, נקווה שבאמת לא תחזור :)

לידיעתכם...

• תוכן חדש...